תוצאות הסקר

קפת

New member
תוצאות הסקר

סקר הקללות הגדול של פורום מגלומניה היה נמשך תקופה ארוכה, ולמרות זאת, ההיענות אליו היתה דלה. זה איזה רמז שאתם מנסים לרמוז לי? תוצאות הסקר לא ממש הפתיעו אותי: כולכם מנייאקים (כי הפוסל במומו פוסל, וגם מומו מנייאק, וגם יש לו איזה 1294 עברות תנועה), ולכולכן יש פה מלוכלך. נורא מגעיל אותי לדמיין אתכם יושבות מאחורי ההגה, על האצבע יש לכם חיטוט טרי מהאף, ואתן זועקות קללות מכוערות מאוד בקוליקולות שאפחד ממילא לא שומע כי החלון שלכם סגור והמזגן עובד בפול ווליום - ברקע, בודאות, אתן שומעות את הדיסק של "כוכב נולד" ואל תכחישו כי לא יעזור. יש לכם רעיונות לסקר חדש, או ששוב אני צריכה להגות הכל לבד וגם להצביע לרוב לבד, כי ממילא אפחד לא ממש מתעניינים בסקרים שלי?

א י ל ה

New member
מכיוון

שאני בכלל מהשכנים, בכלל לא הייתי ערה לעובדת היות סקר, ועוד סקר כה חשוב, פורה ומשמעותי, ורק הודעתך הזאת שלמעלה הסבה את תשומת לבי הרך אל הסקר. אז הלכתי והצצתי שם, ויש לי שאלה. אפשר? מאוחר מדי להצביע? תוצאות האמת כבר התאספו? אם זה טוב ואם זה רע, אין כבר דרך חזרה? הסטטיסטיקה פצתה פיה ואמרה את שלה? הפאק-טורים עשו את שלהם ותקתקו? הבקשיש החליף כבר ידיים? אין מקום לעוד שטר קטן פה או שם? עוד עיוותון קטן לטובת בעלי המאה, שהם, הרי, בסופו של דבר, גם בעלי הדעה ולא בכדי? עוד יד אחת קטנה שרוחצת יד אחות? או אח? או סתם נותנת לו טובות הנאה, הנאה רבה, עונג אמיתי ו/או הרפיה? הא? אין? אין סיכוי? כי אני, מה זה בא לי להגיד יא מניאק!

קפת

New member
מי שמצביא-אה? משפיע-ה?

תראי, אילה, בצעד חסר תקדים אני ניאותה, בטוב ליבי הרב, להתיר לך להצביע, לפנים משורת ישחרר רק המוות. אבל בתנאי, שבתור מנהלת פורום בזכות עצמך, תייעצי לי עצה ותופר: כדאי לבקש מהנהלת תפוז שתפרסם את הסקר הכה-חשוב הזה, כפי שפרסמו את סקר פורום מלחמת המינים (סקסים, בתרגום לאנגליזית)?

א י ל ה

New member
הביטי, קפת

ראשית אני מודה מקרב לבי, שהתקשח בינתיים, על התרתך. נעים לי להיות מותרת סופסוף. זה לא קורה הרבה ואני לומדת ליהנות מהחסדים הקטנים. והחסידות גם. אבל זה סודי ואסור להרחיב על זה את הדיבור. ובקשר לתופר, הסכיתי, אם יש דבר שתפוז מצטיינים בו, הרי הוא הפרסומים שהם מפרסמים בפורומיהם השונים. הפרסומים הללו הם תמיד, אבל תמיד, ללא יוצאים מהכלל, כל כך קולעים, כל כך שנונים, כל כך מקוריים, שאין ולו גולש אחד שיכול לעמוד בפניהם, והגולשים כולם, כל הארבעה עם 10,786 הניקים, כולם אצים רצים על ניקיהם השונים וממלאים אחר צו הפרסומת. גדולי המוחות הפרסומיים יושבים שם, בראש התפוז, על העלה הירוק המשמש ככיפה כשרה למהדרין, הוגים את רעיונותיהם ומגשימים אותם לעינינו הנדהמות בפורומים. לכן, מכיוון שאני חשה עמוק בתוכי, שאת חפצה בביקורים של יותר מ-10,000 ניקים של ארחי פרחי וריפרף בעל עילגות קלה בפורומך, קדימה, פרסמי! לכי על זה! בגדול! תני להם בראש, תני להם במחוש! והפורום לא ישקוט ארבעים שנה.

קפת

New member
לא מסתדר לי, אריתמטית

תראי, זה שאני כותבת לבד את כל הפורום הזה, זה לא סוד. זה תמיד היה ותמיד יהיה. עכשיו אני מבינה שגם את. את שלך. אגב, אני הכי נהנית לריב איתי ולהשמיץ אותי, מה הכי כייף אצלך? מתוך 10.786 הניקים שציינת, אני מחזיקה ב497 ניקים, וכרגע אני עובדת על הנפקת 27 ניקים נוספים. ואת יודעת, שמרוב שאני מוצלחת, הציעו לי מתפוז לנהל את את פורום מאיה בוסקילה, פורום רוני, פורום אשדוד, פורום איסוף מפיות וזהבים, פורום גידול דגי זהב, פורום אפיית עוגיות מקמח נטול גלוטן ופורום חתולים לבנים עם אוזניים שחורות. הם משתגעים ממני שם, בתפוז. תמיד הם שולחים לי מיילים, לכל הניקים שלי, וכותבים לי: קפת, את משהו מיוחד. את נכס לתפוז. הם גם נותנים לי בונוסים מיוחדים כאלה, כמו פגישה ב4 עיניים עם ראש עריית אשדוד, והם נורא רוצים שאני אחשף בתכנית של דודו טופז, ומנג'זים לי שאכתוב ספר אוטוביוגרפי. שזה ספר שכותבים אותו באוטו בדרך לספריה, או משהו כזה, לא ממש הבנתי. אז יש אותך, ויש אותי ועכשיו התעלומה: מיהם השניים הנוספים שכותבים את 898 הפורומים אחרים פה בתפוז?

א י ל ה

New member
מה שאני לא מבינה

זה איך, איך, פור גוד סייק, עמדת בפיתוי ולא נענית להצעה לנהל את פורום מאיה בוסקילה, נכס צאן ברזל שכמותה שתהיה בריאה חמסה עליה טפו טפו טפו! את יש לך אופי את! עמוד שדרה! או ש... רגע... אולי... את בעצם רומזת ש... אוי! האם את רוןרוןרון??? האם חשפתי עכשיו את אחד מ-497 הניקים שלך?? האם להקים לי ניק חדש בשם שרלוק, על שם היותי בלשת חוקרת כה נהדרת?? אני בפורום שלי הכי אוהבת להיות אלה שנכנסים וכותבים הודעות שלא קשורות לכלום. זה הכי מענג אותי. זה נע בין אלה שמצאו את ה-שיטה בה"א הידיעה איך לעשות כסף בלי להתאמץ אפילו טיפ-טיפונת, דרך אלה שבאים לשאול שאלות שקשורות לשפת עבר ולא יודעים לאן נפלו ועד לכאלה שבאים ומתלהבים ומכריזים על עצמם כרוצים להצטרף לפורום ולהיות בו ולכתוב בו, וזו, כמובן, השורה האחרונה שרואים מהם. זה גדול. אם עוד לא ניסית, זה מהמומלצים. תראי עכשיו, זו עבודה קשה, את בטח יודעת, להיות אחת מארבע. אחת מארבע הכותבות של אלפי הפורומים פה. זה לא פשוט. וכל אחד צריך לדעת טוב טוב לשמור על הסגנון שלו... סליחה, הסגנונות, ולכן לא מגלים לנו מי השניים האחרים. אבל לי יש חשדות בעניין. אנחנו יכולות להחליף מידע ולעשות אלימינציה או פרפורציה וככה להגיע למניאקים האלה שגוזלים פרנסה מפינו! אז תגידי, דר רשע זה ניק שלך? אגב, רק שתדעי, שספר אוטוביוגרפי זה ספר שכותבים באוטו בדרך לגרפי. מה לא ברור?

קפת

New member
אויש, אילה

בטח שאני זו שמנהלת את פורום מאיה בוסקילה. הבנתי שאת מבלה שם הרבה. ועכשיו אני אגלה לך עוד סוד: אני גם מנהלת את פורום בגלמה ובוזוקי, תחת הניק טריכומונאס חדג'יקאקיס (הזכויות על הניק שמורות לי ולמלפפוצים החמוד, שתמיד תמיד אוהב לנהל איתי שיחות בגינקולוגית רהוטה). גם לי יש חשדות מיהם השניים האחרים, אבל את תגידי קודם. האמת, שרציתי גם להודות לך על שפתחת בפני צוהר לעולם חדש: הצפת הודעות עסקיות - תחום שעדיין לא התנסיתי בו, וכתיבת הודעות הצטרפות חד פעמיות בעלות שורה אחת. זה גדול. בתמורה, אני מוכנה ללמד אותך איך לקלל "מנהלי פורומים" אחרים ואיך להתלונן עליהם בפני ההנהלה ולהציע להחליף אותם. בדרך כלל אני כמובן מקללת רק אותי, אבל מדי פעם נחה עלי רוח שובבות ואני פולשת לתחומם של אחרים. גם, גם לשלך. אבל זה לא מרוע לב. זו פחזות נעורים ומשובה שתוקפות אותי (בימים שאני מבייצת, בדרך כלל).

קפת

New member
שכחתי משהו חשוב:

את כבר ביקרת במילון המונחים המדהים שלנו?

א י ל ה

New member
נחטפתי

לא על ידי חייזרים אמנם, אבל על ידי אלה שטוענים להיות אוהביי ומוקירי זכרי, ונלקחתי ליומיים טיול בצפון. אני כמעט מתביישת לכתוב את זה. איך זה קרה לי. באוהל. כןכן. "אני אילה עם רווחים ואתמול בלילה ישנתי באוהל". <זה הקיו של כולם למחוא כפיים ולהגיד "ווי לאב יו אילה עם רווחים בתחושה של שותפות גורל ונחמת רבים (בלי קשר לאחות נחמה, כמובן)>. והנה חזרתי, ואיך שחזרתי הלכתי לבקר במילון המונחים המדהים שלנו, כלומר, שלכם, ואכן אני יושבת דהומה כאן עכשיו. זה מה שנקרא מד-אים! מאמם! אורס! יצירה מופלאה. באמת. פי נפער והלסת שלי חטפה מכה מהרצפה. או שזה בגלל הקפה הרותח שלגמתי מהר מדי. לא חשוב. ביקרתי וקראתי והיגעתי עד לאות זין ושם נשארתי, כי שם נעים לי. אחורי זה אני ימ-שיך. אולי מחר. ואם לא מחר, אז מחרתיים, מחרתהההיייים.

אם לא נחטפים על ידי חייזרים

זה לא נחשב. את הלכת מרצון. תודי בעובדות, ותישאי באשמה.

א י ל ה

New member
אבל אבל אבל

זה הם התחילו ולחצו ובכו והאשימו וגלגלו עיניים ואיימו שהם יסבלו יותר אם לא ועשו פרצוף כזה עם שפתיים קפוצות ומנו את כל הפעמים שגם הם עשו דברים שהם לא ממש רצו לעשות אבל בכל זאת עשו בשבילי וכל זה. איזו ברירה הייתה לי? מודה בעובדות, אבל לא באשמה.

אוי א י ל ה

מסתבר שאת עוד לא מבינה לאן הגעת. כדאי שתדעי שאנחנו התובעים, אנחנו השופטים ואנחנו, רק בשביל הכייף, משמשים גם כתליינים. דם נשפך זה הפטיש שלנו ואת, עם חפות, או בלי חפות, לא תמנעי מאיתנו את אחת מהנאות החיים הקטנות שלנו. נראה לי שנערוף את ראשך. כן.

א י ל ה

New member
אז

אם ייערף ראשי, אני אהיה סתם עוד ניק-כמעט-בלי-ראש© שמסתובב לו ברחבי הרשת?

קפת

New member
נהפוכו

את תהיי ערופורומגלומניה, שזה תואר נשגב וכבוד גדול. ואת הראש שלך נציג במוזיאון של מאדאם טוסו.

א י ל ה

New member
זה לא רק

תואר נשגב וכבוד גדול, זה גם מילה מה-זה ארוכה, שאני לא מצליחה לעבד ולאבד. אפשר קיצור? מאדאם טוסו מפה. ומהר!

קפת

New member
לא מספיק

שאנחנו מוכנים לקצור לך את הראש, את גם רוצה קיצור? איפה בדיוק? בקיבה?

א י ל ה

New member
הגעתי

לפרופורציה, המרכז הגדול בישראל לרפואה אסתטית? או שזה רונית רפאל? טוב, סליחה. זה טעות. תנתקי ואני אחייג שוב. שנייה, אם אני כבר כאן, אפשר הסרת שיער לצמיתות?

אבל א י ל ה, כפרות,

אנחנו מסירים לך את הראש לצמיתות. זה כולל את שיער הקרקפת. קומפלט.

קפת

New member
אויש אודי

מאז שעשית טרנסג'נדר איבדת את כל החוש האסטתי שלך. איך את רוצה שאילה תסתובב ככה בקיץ הישראלי, בלי ראש אבל עם יער ברגליים, בשחי ובשפם? ואת חושבת שאם היא מאבדת את הראש, זו סיבה להפסיק לתפעל את המפשעות? לא חאראם? כולם יצחקו ממנה...

למעלה