תוצאות הסקר

קפת

New member
לא בכדי קיבלה רונית רפאל

תואר ד"ר של כבוד באוניברסיטת הקפת. אצלנו, ורק אצלנו, היא מבצעת הסרת שיער לצמיתות, מהלב, בהתכתבות. לבוגו היא אפילו הגדילה שדיים (ב 1.90) באמצעות הדוא"ל. בוגו מאוד מרוצה, השדיים קצת פחות.

קפת

New member
שיואו, כמה שאתה צודק

איך קלטת אותי? אני מזה מאלה שאוהבות לסבול והכי אוהבת להיות קורבנית. מרוב שאני מתרגשת, בא לי לאפות לך עוגת גבינה, עם שום.

Ricca

New member
אני מצטערת שאני מפריעה כאן

אבל מה זה קורבנית? זה כמו אורבנית רק בק'- כי אם כן זה יכול להיכנס להגדרה של מלחיית הארץ.. או שזה כמו קורקבנית רק בלי ק'? כי אם כן אפשר לומר שפופי (שזה כמו פופיק רק בלי ק') זאת מילה נרדפת? בכלל- רק רציתי שמאז שאני בפורום הזה אני ממש מפתחת את אוצר המילים שלי. מי ידע שנערת עיירת פיתוח כמוני תפסיק יום אחד לשבת עם מילון אבן שושן מול הפורום שלכם, ותצליח להבין אפילו מילים מסובכות כמו מוזולימבי..?

אכן אכן רי קקה

(המתוקה) מילה בסלע, ברית מילה בנאבוט. יוכחד המין האנושי הזכרי מן הפלאנטה. תושמד תעשיית הוואזאלין הנוגסת בכל חלקה טובה יוחזרו החמורים לשלטון, ובצניעות, אומר שאני לדעתי ראוי להנהיג. כדי להנהיג צריך לדעת ללכך פינכה. אתמול בליילה ליכחתי את פינכה המתוקה בלי וזלין ובלי עמאייאת. היה טעים. מבחינה לשונית, הייתי אומר שלשוני מתחילה לקבל מראה ואגינאלי, רק בנאגאטיב. חוצמזה אם מישהו יגיד מילה רעה על בגד או על קפת, אני תיכף תולה על עצמי שלט: למכירה חמור במצב מיכאני מעולה, יומיים לטסט, לא נוער בכלל, לא סוחב בכלל (פרחים מהערוגות המוניציפאליות) בקיצור מותק. מחיר מציאה. בידידות פאר מן הנידאס

בטח קשור, בטח קשור

קשור לשיח סאברס בשרשרת פלאטינה משובצת יהלומים של קארטייה. שאני אמכור לך חמור לא קשור? אוי לאריסקה. אחות רחימאית. שברת לי את הלב. טורגנייב, רק רגע! אני כבר חוזר. תשמור על פושקין וגוגול שלא יפריזו בסאברס. דוסטוייבסקי תפסיק ללעוס את הסאמובר של סבתא. עיירים גידלתי וגם רוממתי והמה בגדו בי עם אשתי.

מצריד

New member
נראה לך שקשה לקלוט אותך

את מתאמצת נורא שיראו כמה את מסכנה וסובלת וטורחת לי זה נראה מגלומניה מהישבן אבל אם זה מחמיא לך תהני

כו-לכם שחקו נא איתי!

מי שטוב לו ושמח שיצעק! הי הו מי שטוב לו ושמח שיצעק! הי הו עד שיפול לך האסימון מחמלי הצרוד.

קפתי, ראבק.... האהבל צודק?

את אשה מדהימה ובנאדם מקסים. מצדי תחשבי שאני חמור. זה די חמור אבל אגחך. את בנאדם אוהב חיים, ואוהב אדם (אני מת על קלישאות בגרוש וגם על חנופה. מה רע? זה בחינם) אז הצטרפתי למועדון מעריצייך (צריך להחליף את הוויזה?) למען האמת אני נמצא כאן לרוב כדי לשדרג את היכולת הספרותית הצנועה שלי, ויוצא שאני מסתכל גם איך כותבים הקולגות. יש כאן כמה כותבים באמת טובים. אבל את זה ממש תופעה. לפעמים את יורקת מחרוזת של פנינים בנשיפה מאגית אחת ואני כמעט בולע את הלשון (ואני קורא הרבה, וכותב הרבה בעיקר עבודות באוניברסיטה מפני שרק חמור לוקח שני תארים מתקדמים במדעי הרוח בבת אחת. נכון, אני פלצן.) ולפעמים יוצאים לך מה זה דברים בינוניים, ואז אני יושב וחושב לי: מה טיבה של קפתי - יפתי? לא יודע, אולי את מורידה קצת רמה בשביל החבר'ה (מצדי תסמיקי, תקללי, תמחקי) מעצבן אותי שאיזה טומטום מטיף לך מוסר, בשעה שהוא יכול להיות עפר לרגלייך. אולי זו חכמה להגיב בהומור. אולי. אישית הייתי מעדיף קו מינימליסטי יותר. מנווולים לא שווים השקעה בתשובה של הומור. אפילו קצרה. למען האמת גם אני הייתי קצת מנוול, אפילו הרבה. טעיתי. לא חשוב. עכשיו הצרוד הזה, ואללה הייתי חותך לו את הגרון חו שרמוטה. עוגת גבינה? ציאניד הייתי מזריק לו ישירות להיפותלמוס המקולקל שלו. בכלל, בשביל מה צרוד צריך גרון? אולי הוא נולד בלי גרון? אולי נתקע לו משהו בגרון. הלוואי. שמעת אותי, יא חרא!!! תזדיין לך מפה. היא לא קורבנית שלך ולא שומדבר שלך. קקה שכמוך!!! הלוואי שתענה לי אפס עלוב, בא לי לשפוך על השלד הצרוד שלך עוד הרבה הרבה זבל. גם של השכנים. גם קצת סולר ולהצית. טוב, זה מין ניסיון ספרותי כזה, אבל תדעי לך שבאמת את משהו, וכשטפשים מנסים "ללמד" אותך (כולל אני עצמי הטיפש בדימוס) זה מקפיץ לי איזה פיוז קטן. אני מגחך. בסדר צרוד! תמשיך להיות פה מצדי ולמרוח חרה. ואם העלבתי אותך אני מתנצל, אבל התנהגת באמת כמו אדיוט. אולי אתה באמת. מה אכפת לי? יש כל כך הרבה כאלה מסביב. אפילו אני לפעמים. אוח כמה נעים להיות האביר המגן על הנסיכה. יש לי שתי נסיכות בבית כולל רעייתי. שתהיה עוד אחת. מה יש? אוף, נתתי לאצבעות "ללכת" במקומי. (גפי זהב) את יודעת מה? אכתוב לך שיר. אבל אשלח בפרטי. ימותו הקנאים והצרודים. ביי קפתי יפתי. אני מקווה שאת לא מתכננת לשחוט אותי וירטואלית. יותר טוב תשחטי צרודים וכאלה. תרעילי אותם בעוגות גבינה. בידידות כנה אוי מה עשיתי

די. שכנעת אותי אחויי.

כשאני יושב ומאזין ל YES באך מנגן את האדאג'וס שלו בעוגב הכנסייה של דרזדן (היו שני דיסקים מציאה) אני מסוגל להדביק אפילו לערפאת נשיקה בשפה היחידה שיש לו - זו התחתונה. הו דרזדן המופצצת, הו קורט וונגוט בית מטבחיים חמש, הו בארוק, הו עוגב הקדדרלה שנענה למגע אצבעותיך - יוהאן ממזר שכמוך! מה עשית לנו מה, יא פרוסי? אהה אחי. שים לב. אם תרצה להפסיק להצריד, לשיר כמו קארוזו, פאבארוטי לאנצה, דומינגו, ולא להזדקן צרוד כמו איזה פלאטו שרון רומני זקן המדבר צרפתית כמו בעל אחוזה כפרי טולטוסיאני, אז קבל עצה מחמור זקן (קילומטרא'ז' נמוך). שתי כפות שמן זית וחמישה עלי סאברס ליום - אתה מסודר. לא על אחריותי. על חמורים זה עובד. עליך אחי? מאיפה אני יודע איזו מין ציפור אתה? אהבתי שלא לקחת ללב את הטפשויות שכתבתי. זו לדעתי בגרות, לפעמים היא מגיעה רק בגיל מאה, ולפעמים בכלל לא. בכלל היה לי חגשבועות שמייח. הלכנו לאכול בערב במלון קינג דיוויד ירושליים (ההוא המפורסם שמחתרותינו פוצצו לבריטים הרשעים באמצעות כדי חלב). אחורי זה סבא נתקף פילנטרופיה ונתן לבני הצעיר (חייל קרבי אחרי טירונות) את האוטו הקודם שלו במתנה. סתם כך בהחלטה של רגע. הבן היה קצת במצב אמביוולנטי מפני שעכשיו כבר לא יקבל את מכונית המירוץ החדשה שרכשתי לעצמי בלבד בשביל שישוויץ על בנות ובמיוחד על חביירה שלו שתופסת לנו כל הזמן את הקו (מכונית די קטנה עם 2000 סמק גג נפתח ומה לא). מאשתי הוא כבר לא יגנוב את הקליאו שלה, ומאחותו הקצינה העתודאית הוא זין יקבל את הסוזוקי.איבת עולם שוררת ביניהם מגיל אפס. מצד שני שינסע קצת במכונית משלו ויפסיק לבלבל מוח. טוב אני שם את הדיסק השני של הבאך באך. באלוהים, ניסיתי וניסיתי אבל לא הצלחתי לפתוח את מילון המונחים "בגד קפת" אז אני לא יודע מה זה בחבח. לאו טסה כתב שממילא כלום לא משנה. אזרום לי עם הטאואיזם הסיני. נזכרתי, אשתי שתחי' נוסעת עם ידידתה (אני מקווה) בעוד שבוע לטיול בסין. הו החופש, הו הפטור מהחלפת גרביים!! אחיה לי בעבר ואגמור לקרוא את "תמול שלשום" של הצ'עצ'קעס הזה. אפרופו גרביים, יש לי שדרוג לעצת הגרביים של קפתי יפתי. אנל'א יודע, רק אתמול דפדפתי קצת בעמקות בפורום וגיליתי שהוא איזה המשך של משהו ותיק אחר, והיה כאן אודיסאוס שמחרבן מהאוויר ועשו לו אאוטינג. בטח אאוטינג. שיחרבן בבית. מה זה פה? אז איפה הייתי אחי המצריד? אה!! עברתי מהקתדראלה הלותראנית בדרזדן לעסקי הגרביים. אחר כך ניסיתי לתהות על קנקן ציפרי השיר כאן בפורום, ונודע פתאום שיש כאן הרבה טראנס-ג'נדרס, הומו סקסואלס, וכל מיני שאני לא יודייע איך הם נקראים, אבל אני חושב שנוהגים לקרוא להם "חברי קהילה" או משהו. למען האמת, אני ליברל בעצמותי, ולבי נשבר מרק לחשוב על איזה תסבכות חברתיות-מקצועיות-זהותיות-משפחתיות ומה לא הבני אדם האלה צריכים לעבור בחברת ימי הביניים שלנו. ביוון הקלאסית הם היו מסתדרים די טוב לדעתי. קראתי מחקר די מעניין על ה"אהבה האפלטונית" של אפלטון בעקבות "המשתה" ו"פידרוס". מי שחושב שלא מדובר במין - שלא יאמין. בקיצור כולם היו מזיינים את כולם בכל הצורות ומכל הכיוונים, ותאמינו או לא, אדון סוקראטס היה לפי ניתוחים של ספרי אפלטון הנהדרים לא רק הומוסקסואל אלא פדופיל. לא שאני מעריץ פדופילים, אבל הייתה שמה ליברליות. לפי דעתי האשמתו והוצאתו להורג של סוקרטס על רקע "השחתת נוער" הייתה קשורה לפדופיליה, ואפילו כך נתנו לו צ'אנס להתחמק. והוא עוד היה ממזר מכוער כמו קוף. כתוב. טוב, אז בעניין הגרביים זה ככה. קפת צודקת בנוגע להחלפה יומיומית. אישית הייתי מחזיק עוד זוג בתיק, למקרה שאני דורך על איזו ג'יפה מזדמנת על המדרכה ופוגש את אלוהים והיא מזמינה אותי איתה בחללית לגן העדן, אז אני מוסר לה את הגרביים המלוכלכות בתור דלק מוצק (נשתתף בהוצאות הדלק מותק, זה רחוק הגן עדן שלך בובה) וחובש מייד את הנקיות מהתיק בתור רזרבת דלק עד גלקסיית אלפא-קאונטרי. או קצה החלל, שם נולדים כוכבים ומשם מגיעות הפצצות הגאמה המפחידות כל כך את האסטרופיסיקאים. עכשיו יש לי את העצה הפרטית שלי. אני לא יודע אם היא מתאימה ל"חברי הקהילה" כי באמת אני לא מזהה אותם ולא יודע מה הם לובשים ולמה. בכל אופן לגברים עצבניים כמוני היא מתאימה. בטח הכרתם את "גרב הולך לאיבוד דרך מרפסת" של שלמה ארצי. אז לי יש הר מלאכותי קטן עשוי מגרביים בארון, והוא מתמלא ומתמלא ומתמלא. אשתי תמיד נהגה להגיד לי שללבוש כל יום גרביים באותו צבע זה לא תקין (כנ"ל לגבי כל בגד) התוצאה: ערימה של גרביים בכל צבעי הקשת והחומרים. תוצאת לוואי: אף פעם לא מוצאים זוג שנולד ביחד. תוצאה נוספת - גורבים גרב אחת מצבע X ושניה בצבע Y. תוצאה נוספת: הסתכנות באשפוז כפוי. אז מה עשה החמור הזקן?! לקח את כל הגרביים ומדד אחת אחת עד שמצא את הגרב האולטימטיבית מבחינת יופי, נוחות, צבע, אריג אופציות, דלק מוצק וכיו"ב. אחר כך הלך לחברת סונול ומכר להם את כל הערימה הישנה (למעט "הנבחרת") כדלק מוצק לגנרטורים ניידים, רץ לקניון עם הגרב הזוכה ביד וביקש מאאאתיים שלוש מאות כאלה בדיוק בצבע באריג ובכל. עכשיו הוא עוצם את עיניו שולף שתי גרביים מן ההר וראה זה פלא: תמיד זוג שווה נאה מתאים יפה. עכשיו כבר גבר לא הולך יותר לאיבוד דרך מרפסת או מה שלא יהיה. ולסיום אחי המצריד - קארוזו לעתיד, חידה מאת לואיס קארול, פרופסור למתימטיקה באוקספורד, כומר ששמו בעצם דודג'סון, מחבר ספרי עליסה והרבה חידות. נניח שיש לנו כלי חשוך וידוע לנו שיש בו גרב אחת שחורה או לבנה. עכשיו מכניסים פנימה עוד גרב אחת. לבנה. מערבבים היטב בעצימת עיניים. עכשיו מושכים החוצה גרב אחת באורח עיוור ומסתבר שהיא לבנה. עכשיו השאלה: מהו הסיכוי להוצאת גרב לבנה בניסיון הבא? אוי גרביים גרביים. בידידות פאר

אה, השורה הזותי קפתי, נו...

זתומרת, תכניסי עוד קצת קדרות וצער. אולי קצת יגון שכול רעות... כלומר.. יש מסר, בלא ספק. מסר יש. אבל עם זה, משהו חסר. אולי קמצוצון של משהו. עוגמה ייסורי לב הומיים בתוגת עולם סופנית. אולי.. אולי .. איזה מילה טוב לחמורון אלמוני העושה מלאכתו במחשכים ובצנע וחולם עלייך מדי ליילה ואיש בעולם האכזר הזה אינו יכול להבין את גודש לבבו המפרפר קרוע. מייחל למילה טובה (לא, לא ברית מילה) לטיפה אגבית באזנו המשיית הלבנבנת, ליחשוש קל ואינטימי "היי פאר אל תפריע". אמלא לך את כל הסקרים. רק תגידי לי איך ומה למלא. עבדך אני. חמורך הבזוי. מביט בנעורייך השוצפים קוצפים ולבי רועד... רועד מפחד... מבושה... ומה אם היא תדע? לאן אוליך את חרפתי? ואחר כך עוד תצעק עלי: "יא חמור אחד" הקנאים לא ימותו, לא יתפוצצו. מעריציה ומאהביה הרבים יעמדו סביבי ויביטו באלכנוס כאילו כזה אין כאן נפש רועדת ושוקקה. כאילו חמור הוא לא בנאדם. והיא בכלל תנהל שיחת אהבהבים קלילה עם הנסיך פרוספרו במלכות על ים ערפילי. לא מגניבה מבט אפילו. אני הולך לקנות חגורת נפץ. משנה את השם לאום ג'האד ומגדיל מייד את החזה במכון פרופורציה. תמות נפשי עם פלשתינאים. אקח אותכם איתי לגן העדן המוסלמי, מחזרים ומאהבים נבלים. וגם אותך אהובתי. עד מוות. אני לא דואג. ממילא כולכם הומואים. כל השבעים ושתיים בתולות רק בשבילי (בתנאי שיישאר ממני משהו) אבל אני? מה אכפת לי בתולות. שימותו. יש ויברטורים לא? אני רק קפת, ואולי גם בונגו וואנילה ליקוק קטן, אודיסיאה השניה אהובתי, נינט? תבואי? אקריא לך שירים של אבידן. אתן לכולכן למשש את החזה החדש שלי שעכשיו "פותח לי דלתות" (כתוב בחיי). הו אהבה, הו חיים הו נפש צמאה, אוי קפתי, מה עשיתי? רק הערה ספרותית "פלצנית" קטנה רציתי. ונסחפתי. נסחפתי. אנה תוליכני עוד האהבה ובאילו דרכי חתחתים יוליכני האל. ביזיזות עמוקה פה מר מאן איידס

קפת

New member
תוצאות ביניים לסקר החדש:

מסתובבים ביננו 3 אנשים שמעוניינים לעשות סקס עם גונן שגב ו/או שלישיה איתו ועם רפול. אני שפיץ'לס (שזה לסבית עם סיטלטו) מה?

למעלה