די. שכנעת אותי אחויי.
כשאני יושב ומאזין ל YES באך מנגן את האדאג'וס שלו בעוגב הכנסייה של דרזדן (היו שני דיסקים מציאה) אני מסוגל להדביק אפילו לערפאת נשיקה בשפה היחידה שיש לו - זו התחתונה. הו דרזדן המופצצת, הו קורט וונגוט בית מטבחיים חמש, הו בארוק, הו עוגב הקדדרלה שנענה למגע אצבעותיך - יוהאן ממזר שכמוך! מה עשית לנו מה, יא פרוסי? אהה אחי. שים לב. אם תרצה להפסיק להצריד, לשיר כמו קארוזו, פאבארוטי לאנצה, דומינגו, ולא להזדקן צרוד כמו איזה פלאטו שרון רומני זקן המדבר צרפתית כמו בעל אחוזה כפרי טולטוסיאני, אז קבל עצה מחמור זקן (קילומטרא'ז' נמוך). שתי כפות שמן זית וחמישה עלי סאברס ליום - אתה מסודר. לא על אחריותי. על חמורים זה עובד. עליך אחי? מאיפה אני יודע איזו מין ציפור אתה? אהבתי שלא לקחת ללב את הטפשויות שכתבתי. זו לדעתי בגרות, לפעמים היא מגיעה רק בגיל מאה, ולפעמים בכלל לא. בכלל היה לי חגשבועות שמייח. הלכנו לאכול בערב במלון קינג דיוויד ירושליים (ההוא המפורסם שמחתרותינו פוצצו לבריטים הרשעים באמצעות כדי חלב). אחורי זה סבא נתקף פילנטרופיה ונתן לבני הצעיר (חייל קרבי אחרי טירונות) את האוטו הקודם שלו במתנה. סתם כך בהחלטה של רגע. הבן היה קצת במצב אמביוולנטי מפני שעכשיו כבר לא יקבל את מכונית המירוץ החדשה שרכשתי לעצמי בלבד בשביל שישוויץ על בנות ובמיוחד על חביירה שלו שתופסת לנו כל הזמן את הקו (מכונית די קטנה עם 2000 סמק גג נפתח ומה לא). מאשתי הוא כבר לא יגנוב את הקליאו שלה, ומאחותו הקצינה העתודאית הוא זין יקבל את הסוזוקי.איבת עולם שוררת ביניהם מגיל אפס. מצד שני שינסע קצת במכונית משלו ויפסיק לבלבל מוח. טוב אני שם את הדיסק השני של הבאך באך. באלוהים, ניסיתי וניסיתי אבל לא הצלחתי לפתוח את מילון המונחים "בגד קפת" אז אני לא יודע מה זה בחבח. לאו טסה כתב שממילא כלום לא משנה. אזרום לי עם הטאואיזם הסיני. נזכרתי, אשתי שתחי' נוסעת עם ידידתה (אני מקווה) בעוד שבוע לטיול בסין. הו החופש, הו הפטור מהחלפת גרביים!! אחיה לי בעבר ואגמור לקרוא את "תמול שלשום" של הצ'עצ'קעס הזה. אפרופו גרביים, יש לי שדרוג לעצת הגרביים של קפתי יפתי. אנל'א יודע, רק אתמול דפדפתי קצת בעמקות בפורום וגיליתי שהוא איזה המשך של משהו ותיק אחר, והיה כאן אודיסאוס שמחרבן מהאוויר ועשו לו אאוטינג. בטח אאוטינג. שיחרבן בבית. מה זה פה? אז איפה הייתי אחי המצריד? אה!! עברתי מהקתדראלה הלותראנית בדרזדן לעסקי הגרביים. אחר כך ניסיתי לתהות על קנקן ציפרי השיר כאן בפורום, ונודע פתאום שיש כאן הרבה טראנס-ג'נדרס, הומו סקסואלס, וכל מיני שאני לא יודייע איך הם נקראים, אבל אני חושב שנוהגים לקרוא להם "חברי קהילה" או משהו. למען האמת, אני ליברל בעצמותי, ולבי נשבר מרק לחשוב על איזה תסבכות חברתיות-מקצועיות-זהותיות-משפחתיות ומה לא הבני אדם האלה צריכים לעבור בחברת ימי הביניים שלנו. ביוון הקלאסית הם היו מסתדרים די טוב לדעתי. קראתי מחקר די מעניין על ה"אהבה האפלטונית" של אפלטון בעקבות "המשתה" ו"פידרוס". מי שחושב שלא מדובר במין - שלא יאמין. בקיצור כולם היו מזיינים את כולם בכל הצורות ומכל הכיוונים, ותאמינו או לא, אדון סוקראטס היה לפי ניתוחים של ספרי אפלטון הנהדרים לא רק הומוסקסואל אלא פדופיל. לא שאני מעריץ פדופילים, אבל הייתה שמה ליברליות. לפי דעתי האשמתו והוצאתו להורג של סוקרטס על רקע "השחתת נוער" הייתה קשורה לפדופיליה, ואפילו כך נתנו לו צ'אנס להתחמק. והוא עוד היה ממזר מכוער כמו קוף. כתוב. טוב, אז בעניין הגרביים זה ככה. קפת צודקת בנוגע להחלפה יומיומית. אישית הייתי מחזיק עוד זוג בתיק, למקרה שאני דורך על איזו ג'יפה מזדמנת על המדרכה ופוגש את אלוהים והיא מזמינה אותי איתה בחללית לגן העדן, אז אני מוסר לה את הגרביים המלוכלכות בתור דלק מוצק (נשתתף בהוצאות הדלק מותק, זה רחוק הגן עדן שלך בובה) וחובש מייד את הנקיות מהתיק בתור רזרבת דלק עד גלקסיית אלפא-קאונטרי. או קצה החלל, שם נולדים כוכבים ומשם מגיעות הפצצות הגאמה המפחידות כל כך את האסטרופיסיקאים. עכשיו יש לי את העצה הפרטית שלי. אני לא יודע אם היא מתאימה ל"חברי הקהילה" כי באמת אני לא מזהה אותם ולא יודע מה הם לובשים ולמה. בכל אופן לגברים עצבניים כמוני היא מתאימה. בטח הכרתם את "גרב הולך לאיבוד דרך מרפסת" של שלמה ארצי. אז לי יש הר מלאכותי קטן עשוי מגרביים בארון, והוא מתמלא ומתמלא ומתמלא. אשתי תמיד נהגה להגיד לי שללבוש כל יום גרביים באותו צבע זה לא תקין (כנ"ל לגבי כל בגד) התוצאה: ערימה של גרביים בכל צבעי הקשת והחומרים. תוצאת לוואי: אף פעם לא מוצאים זוג שנולד ביחד. תוצאה נוספת - גורבים גרב אחת מצבע X ושניה בצבע Y. תוצאה נוספת: הסתכנות באשפוז כפוי. אז מה עשה החמור הזקן?! לקח את כל הגרביים ומדד אחת אחת עד שמצא את הגרב האולטימטיבית מבחינת יופי, נוחות, צבע, אריג אופציות, דלק מוצק וכיו"ב. אחר כך הלך לחברת סונול ומכר להם את כל הערימה הישנה (למעט "הנבחרת") כדלק מוצק לגנרטורים ניידים, רץ לקניון עם הגרב הזוכה ביד וביקש מאאאתיים שלוש מאות כאלה בדיוק בצבע באריג ובכל. עכשיו הוא עוצם את עיניו שולף שתי גרביים מן ההר וראה זה פלא: תמיד זוג שווה נאה מתאים יפה. עכשיו כבר גבר לא הולך יותר לאיבוד דרך מרפסת או מה שלא יהיה. ולסיום אחי המצריד - קארוזו לעתיד, חידה מאת לואיס קארול, פרופסור למתימטיקה באוקספורד, כומר ששמו בעצם דודג'סון, מחבר ספרי עליסה והרבה חידות. נניח שיש לנו כלי חשוך וידוע לנו שיש בו גרב אחת שחורה או לבנה. עכשיו מכניסים פנימה עוד גרב אחת. לבנה. מערבבים היטב בעצימת עיניים. עכשיו מושכים החוצה גרב אחת באורח עיוור ומסתבר שהיא לבנה. עכשיו השאלה: מהו הסיכוי להוצאת גרב לבנה בניסיון הבא? אוי גרביים גרביים. בידידות פאר