תוצאות התחרות שהייתה ב4-7 ו 5-7

תוצאות התחרות שהייתה ב4-7 ו 5-7

אני כותבת את הדברים שקשורים לחווה שלי של צאלה ושל חמוטל... Showmanship 12 4/7/03 1 מיכל אלכסנדר - מליבו - חוות שדמות 2 מאיה סלוין - פז - חוות שדמות 3 הגר הירש - נדב - חוות שדמות Showmanship 15 open 5/7/03 1שרי השאש - לאון - חוות שדמות 2 מור קיסוס - נדב - חוות שדמות 3 נעמה הירס - מליבו - חוות שדמות 4 אלון סטיוארט - פז - חוות שדמות Showmanship 18 open 4/7/03 1 שירן ליפשין - שנדי - חוות שדמות 2 גלעד פרידמן - שיין - חוות אביטל 3 ברק גיבורי - בילי - חוות ורד הגליל 4 שרי השאש - לאון - חוות שדמות 5 מור קיסוס - נדב - חוות שדמות 6 נעמה הירש - מליבו - חוות שדמות 7 דוד פולצ'ק - דוני - חוות שדמות Showmanship 15 open 5/7/03 1 מור קיסוס - נדב - חוות שדמות 2 שרי השאש - לאון - חוות שדמות 3 אלון סטיוארט - פז - חוות קופל 4 נעמה הירש - מליבו - חוות שדמות Showmanship 18 5/7/03 1 ברק גיבורי - בילי - חוות ורד הגליל 2 שירן ליפשין - שנדי - חוות שדמות 3 גלעד פרידמן - שיין - חוות אביטל 4 מור קיסוס - נדב - חוות שדמות 5 שרי השאש - לאון - חוות שדמות 6 נעמה הירש - דוני - חוות שדמות 7 דוד פולצ'ק - דוני - חוות שדמות הולטר ילדים 1 סוזן גבאי - אינדי - חוות המערב הקרוע 2 איתי בארי - נדב - חוות שדמות &nb

ההמשך!!!

3 מאיה סלוין - פז - חוות שדמות 4 מיכל אלכסנדר - דוני - חוות שדמות Horsemanship 4/7/03 1 צאלה אהרון - דוני - חוות שדמות 2 איתי קפ - גולדי - חוות דפנה 3 איימי לוי - פז - חוות שדמות 4 יובל קרל - שון - חוות שדמות 5 איתמר כהן - צי'סאי - בר במדבר 6 אור דביר - קיוקו - בר במדבר Horsemanship 15 open 1 מור קיסוס - נדב - חוות שדמות 2 נעמה הירש - פז - חוות שדמות 3 אלון סטיוארט - פז - חוות קופל 4 שרי השאש - לאון - חוות שדמות Horsemanship 15 novice 1 תאיר סתיו - פז - חוות שדמות
זאת אני !! 2 ענבל עלקבץ - בארי - חוות בני 3 חמוטל פרידמן - שון - חוות שדמות
זאת חמוטל 4 שובל לאונגר - גולדי - חוות דפנה 5 רונית סטיוקה - קיוקו - בר במדבר אין לי כוח להעתיק את ההורס מנשיפ עד 15 פתוח יש יותר מידי אנשים Horsemanship 18 open 5/7/03 1 מור קיסוס - נדב - חוות שדמות 2 אייל לביא - בילי - חוות ורד הגליל 3 שרי השאש - לאון - חוות שדמות 4 גלעד פרידמן - שיין - חוות אביטל 5 דוד פולצ'ק - דוני - חוות שדמות Horsemanship 15 open 5/7/03 1 מוק ריסוס - נדב - חוות שדמות 2 שרי השאש - לאון - חוות שדמות 3 נעמה הירש - פז - חוות שדמות Trail class Trail 12 open 4/7/03 צאלה אהרון - שון - חוות שדמות איימי לוי - פז - חוות שדמות איתמר כהן - צי'סאי - חוות בר במדבר Rining 1 דוד פולצ'

ההמשך של ההמשך!

Rining 1 דוד פולצ'ק - דוני - חוות שדמות
דוני המלך!!!!! 2 חן שווארץ - סופי - חוות בינימינה 3 דניאלה אטרתון - חוות ורד הגליל 4 רוני ספורטה - לא כתוב - צור הדסה 5 אביחי אהרון - לא כתוב - צור הדסה 6 טל וויצמן - צ'אקה - לא כתוב ניקוד רוכבים - אני שמה את הניקודים של החווה שלנו 1 מור קיסוס - נדב -חוות שדמות - 71 2 שרי השאש - לאון -חוות שדמות - 49 3 נעמה הירש - חוות שדמות - 36 4 דוד פולצ'ק - חוות שדמות - 28 7 שירן ליפשין - חוות שדמות - 14 ניקוד לפי הסוסים - אני כותבת את הניקוד של הסוסים שלנו 1 נדב - חוות שדמות - 74 2 פז - חוות שדמות - 59 4 לאון - חוות שדמות - 43 6 דוני - חוות שדמות - 30 8 שון - חוות שדמות - 25 9 מליבו - חוות שדמות - 25 13 שנדי - חוות שדמות - 14

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif אלון סטיוארט לא

מחוות שדמות! הוא מחוות קופל!!

../images/Emo179.gif../images/Emo178.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

Showmanship 15 open 5/7/03 1 מור קיסוס-נדב-חוות שדמות 2 שרי השאש-לאון-חוות שדמות 3 אלון סטיוארט-פז-חוות קופל 4 נעמה הירש-מליבו-חוות שדמות ותאיר, לא היית צריכה לרשום את כל זה..! כנסי לפה!!

דה!!!!!!!! ולא כתבתי שהוא מחוות

שדמות אם לא שמת לב!!!!! אני יודעת הכרתי אותו בתחרות הוא מנבחרת נוער הוא בת 14 וחצי די די אל תזייני את השכל תסתכלי טוב טוב ותראי שכתוב שהוא מחוות קופל!!!!!

סליחה סליחה טעות שלי! אבל בכל...

השאר כתוב שהוא מקופל!!!!! ויאיר זה כתב לי את זה הפוך ולא הצלחתי להפוך את זה חזרה... אז פשוט העתקתי את הרוב....

../images/Emo179.gif../images/Emo178.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

אז למה העתקת אם זה כבר כתוב פה? וגם לי זה רשם הכל הפוך, לקח לי חצי שעה לכתוב את הכל!

אבל בשומנשיפ 15 כתוב

אלון סטיוארט-פז-חוות שדמות... תסתכלי בהודעה הראשונה שכתבת...

niko girl

New member
כי פס הוא מחוות שדמות../images/Emo41.gif

ולא נורא אז היא טעתה אז ביג דיל...אנשים...תרגעו אז היא טעתה!

../images/Emo42.gif../images/Emo19.gif מה את אומרת? לא רשמת

כנסי לפה או שאני צריכה לראות טוב טוב!!?? מחוץ מזה תירגעי!! מה זה העצבים האלה? מה כבר אמרתי??! גמאני מכירה אותו!! מן הסתם אמא שלו הייתה המדריכה שלי!

את טיפשה או שאת עושה את עצמך? פעם אחת אמרת שזה רשם לך הפוך אז העתקת ממני את מה שרשמתי ועכשיו את אומרת שלא ראית?!

או שאתה טיפש.... תלמד לקרוא..

בהתחלה כתבתי שזה רושם לי הפוך אז העתקתי את זה מהאתר!!!!!!!! ואז אמרת שאתה כתבת את זה ואמרתי לך שראיתי את זה חמש דקות אחרי שכתבתי את שלי.... יענו לא ראיתי את שלך לפני שאני רשמתי את שלי... ויאיר כל העולם שקרנים ורק אתה קדוש שלנו אף פעם לא משקר... סקיפי הייתה שלך.... נוגט גם הייתה שלך.... וכ'ו וכ'ו אז אל תזיין את השכל כי אתה שקרן!!!!!!!!!!

niko girl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif

סוף סוף מישהו אומר לך את זה בפנים רק תלמד מזה.

למעלה