תוצאות התחרות שהייתה ב4-7 ו 5-7

פחח...יה רייט כל הסוסות ביטבתה שלך!

נכון יאיר.... מה שתגיד.... ולך באמת אין זכו לדבר על שקרנים למה אתה שקרן מלידה... זה אצלך בדם!

דייייי כבר לריב!!! יאאווווווווו....

לכולם כבר נמאסו מהריבים שלכם!!! וכל פעם בכל ריב חייבים להשתתף: יאיר, צאלה, חמוטל ויערה!!! מספפפפפייייייייק!! יווו לא נמאס לכם כל הזמן לריב!!!!?!?!? יש לכם את החווה שלכם ואת האי סי קיו אחד של השני! תריבו ביניכם אתם לא מבינים שזה לא מעניין אף אחד בפורום הריבים שלכם!?! די כבר!! כולם כבר עוזבים תפורום בגלל הריבים המפגרים שלכם!!!

טוב שאת לא מגזימה....

סך הכל אמרנו כמה דברים (נכונים דרך אגב) על יאיר! כבר את מתחילה לנפח את זה! ריבים! בקושי אפשר לקרוא לזה וויכוח! ובטח לא בגלל זה אנשים עזבים! אנשים עוזבים כי הפורום צ'אטי מדיי!

אני ממש לא מגזימה!!! שמעי....

נמאס כבר מהריבים המפגרים שלכם... על הסוסים בחווה שלכם... או שיאיר שקרן.. ושאת מפגרת.. דייי זה לא מעניין פה אף אחד!! למי אכפת שיאיר ילד שקרן ושהוא משקר שיש לו סוסה?!.. ואנשים עוזבים גם בגלל הריבים שלכם... כל שרשור שלכם הופך לריב... דיי חלאסס... תכתבי לו באי סי קיו או במסרים כמה שהוא ילד שקרן או לחברה האחרים פה בשיחה את הויכוחים שלכם...

niko girl

New member
אוקי..אממ שיפסיק להגיד הערות ../images/Emo41.gif

עוקצניות כאלה אז אף אחד לא יריב איתו. אל תהיהי לצידו אוקי? למה הוא לא חוסך פה בדברים. ואצלי הוא כבר ממזמן ברשימת האגנור ולמזלי הטוב אני אל פוגשת אותו באורווה.

Shai Felton

New member
תקלטי../images/Emo57.gif

אנחנו לא בצד של אפ'חד! המריבות שלכם לא מעיינות - תעשו את זה בינכם.... לא פה....

Shai Felton

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif

כל מה שמתעדכן פה זה רק הריבים המטופשים שלכם! יש לכם מה להגיד אחד לשני אל תעשו את זה פה כי זה לא מעניין פה אפ'חד! וחמוטל - דרור ממש לא מגזימה!

Sweet SuGaR

New member
ראסמי נמאסתם

עזבו, וזה לא ויכוח שאתם מתווכחים על דרך של רכיבה או טיפול בסוס... אלא על שם של בן אדם והחווה שלו!!!!!!!!!!!!!!! אתם רוצים לריב תריבו- כמה שבא לכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אבל לא פה!!!! תקימו בקשה לפורום ריבים או משו אבל עליי נמאסתם:\ מה אכפת לי באמת מהסוסה של יאיר ומה אכפת לי שההוא לא משדמות אלא מקופל או וואטסאבר... חומר למחשבה, אולי קשה לכם לחשוב אבל תתאמצו

למעלה