האס ניצח הוא לא אמרו שהוא פרש?
O oren987 New member 27/5/02 #21 נראה ממש רע עבור סמפראס!! ../images/Emo47.gif אני לא בטוח שהוא יצליח לחזור אחרי דבר כזה!!!
O oren987 New member 28/5/02 #24 קלריסה פרננדז גם עלתה!! ../images/Emo47.gif דרך אגב, עד עכשיו כל הטניסאיות שלי עלו!!! וברגע זה ממש פראט מדיחה את מגויי סרנה!!! (איזה קאם באק) התמונה של פרננדז
קלריסה פרננדז גם עלתה!! ../images/Emo47.gif דרך אגב, עד עכשיו כל הטניסאיות שלי עלו!!! וברגע זה ממש פראט מדיחה את מגויי סרנה!!! (איזה קאם באק) התמונה של פרננדז
O oren987 New member 28/5/02 #25 נראה שחדד ישחק רק מחר!! ../images/Emo47.gif בגלל כל הגשמים- שדחו הרבה מהמשחקים!!!
O oren987 New member 28/5/02 #34 דה לוס ריאוס עלתה-וחדד מתוכנן ../images/Emo47.gif להיות ישר אחריהם!!!! נראה לכם שידחו את זה למחר????
O oren987 New member 28/5/02 #36 ישחקו מחר!!! ותקבל דיווח ישיר!!! ../images/Emo47.gif אל תדאג יאיר!!! אנחנו איתך!!! יאללה גגליראדי......................!!!
ישחקו מחר!!! ותקבל דיווח ישיר!!! ../images/Emo47.gif אל תדאג יאיר!!! אנחנו איתך!!! יאללה גגליראדי......................!!!
א אלון222 New member 28/5/02 #39 ככה זה! גם אני שעברתי בגרויות לפני עשרים שנה ויש לי משפחה ומשרד לנהל.אני יכול להיות מוטרד ממשהו דומה,כמו הגרלה רעה של סמשנובה,כשיש לי מליון צרות אחרות על הפרק.
ככה זה! גם אני שעברתי בגרויות לפני עשרים שנה ויש לי משפחה ומשרד לנהל.אני יכול להיות מוטרד ממשהו דומה,כמו הגרלה רעה של סמשנובה,כשיש לי מליון צרות אחרות על הפרק.
I i love jelena dokic New member 28/5/02 #41 פשש נחמד לדעת שאתה זקן החברים כאן אני לא ממש מוטרד, פשוט אני מעדיף שמרטינה הינגיס תהיה שנואה בגלל דעותיה ולא יילנה בגלל שהיא הצליחה לנקום באנה
פשש נחמד לדעת שאתה זקן החברים כאן אני לא ממש מוטרד, פשוט אני מעדיף שמרטינה הינגיס תהיה שנואה בגלל דעותיה ולא יילנה בגלל שהיא הצליחה לנקום באנה