יש בעיה עם טסק 1
- קודם כל אין באמת טסק 1... סתם תקעתי משימה לפי הכיוון שטסו אליו. עד עצם היום הזה, המארגנים המכובדים לא הצליחו לפענח את הליגה שנתנו ולא חזרו אלי ואמרו מה באמת קרה באותו יום. כל טסק 1 זה פיקציה. - יתכן ונוסחת הניקוד שברשותי דורשת בדיקה מעמיקה לגבי טסק 4, וכל ההתעסקות בסטרט גייט שהוא לא טרנפוינט היא בעיתית... בגלל זה אני מעדיף להימנע מיצירתיות מיותרת של מארגני ליגה, שחושבים שניתן לעשות כל שעולה על רוחם "ושהתוכנה תתמודד עם זה". על מנת לבדוק האם התוכנה מחשבת נכון או לא, אני צריך להשקיע איזה 5-6 שעות עבודה (מיותרות) בחפירה באלגוריתם ושיפורו, דבר שלא בטוח שאתחייב אליו (אחרי הכל, לא קיבלתי שום מנדט ואף אחד לא באמת מעריך זאת). אם תחשוב על זה, המרחק בטסק 4 עד הטרנפוינט הראשון, הוא המרחק עד שרונה + המרחק לבית השיטה מינוס 8 קמ (שזה פעמיים רדיוס סטארטגייט), שהם סהכ כ 22 ק"מ (בעוד מסומן לירון 16). בנוסף לנושא זה, בטסק 4, לא באמת טסו הרבה קילומטרז, והחישוב שם שווה בדיקה ויכול ליצור פער מענין בניקוד. למרות שהישקעתי זמן רב מאד בנושא, אין לי ממש זמן (\כסף) ומי שלא העריך את הדקויות שבנושא, לא ממש ידע להעריך זאת ממילא. אני מרגיש קצת מטומטם על כל הזמן המיותר הזה שאני שופך על הליגה שממילא לא ענינה את המארגנים שלה.