תוצאות UFC 52:

razcoren666

New member
"הימורים" על הטורניר הקרוב של PRIDE

טוב, אנחנו עוד פחות משבוע מאחד הטורנירים הכי מעניינים אי-פעם, 16 לוחמים מהטובים ביותר במשקל של עד 205 פאונד, ורק 8 ימשיכו לשלב הבא. רציתי לפרסם כאן את ההימורים שלי לקרבות, וכמובן שכל אחד יוסיף את שלו, ונראה בקרוב מי היה הכי קרוב... Dan Henderson vs Antonio Rogerio Nogueira לדעתי מינוטאורו ייקח את הקרב הזה בקלות, עם כל הכבוד להנדרסון, את רוב הניצחונות האחרונים שלו הוא השיג בהחלטות שופטים בקרבות שרובם LaynPrayומינוטאורו הרי רק רוצה את הגארד של דן. Quinton “Rampage” Jackson vs Mauricio “Shogun” Rua גקסון של היום הוא כבר ממש לא הלוחם של לפני שנתיים ואחרי היכולת הירודה שהציג מול נינג'ה באחת מההחלטות הכי מוזרות שראיתי,לדעתי שוגואן עומד להראות לכולם שהוא באמת היורש של סילבה.ולגמור את ג'קסון בנוק-אאוט בסיבוב הראשון Igor Vovchanchyn vs Yuki Kondo הרוצח האוקרייני חזר בגדול (בקטן) אחרי שהוריד משקל וחזר לקטגורית משקל הטיבעית יותר שלו, איגור נראה ממש מצויין, את טאקאשי הוא חיסל בקלות, ולדעתי גם את קונדו הוא עומד להעיף. Kevin Randleman vs Kazuhiro Nakamura את הקרב הזה הרבה יותר קשה לחזות, אם רנדלמן יגיע במצב מנטלי יציב, מצבו הפיזי הוא תמיד מדהים, הוא ינצח את נקאמורה בקלות, הבעיה עם רנדלמן היא שהוא מאוד לא יציב, ולא צריך ללכת רחוק לקרב שלו עם סאקורבה כדי לראות כמה אדיש הוא יכול להיות בקרב.אבל אני עדיין מהמר על קווין Kazushi Sakuraba vs Yoon Dong Sik זה די מתאים ליפנים לצוות את האליל שלהם עם הלוחם היחסית אלמוני היחיד בטורניר, רק נקווה שמקרה הBegginer's Luck" של קאריטנוב לא יחזור פה. אני תמיד אוהב לראות את סאקורבה מנצח אז אלך עליו. Vitor Belfort vs Alistair Overeem לבלפורט יש הרבה יותר מה להוכיח, אחרי סיום החוזה שלו ב UFC, ואליסטייר ממש לא הרשים בקרב שלו עם מינוטאורו ואני הולך על ויטור, אולי נראה שוב את מהירות הידיים האגדית שלו בפעולה. Dean Lister vs Ricardo Arona האמת, אני לא ממש מכיר את ליסטר, אבל גם ארונה לא ממש פעיל בתקופה האחרונה, אז די קשה לי להמר פה. נלך על ליסטר בשביל הכייף. Wanderlei Silva vs Hidehiko Yoshida למרות שחיביים לתת ליושידה את הכבוד הראוי לו, בתור הלוחם היחיד במשקל שלו שהצליח לקחת את סילבה להחלטת שופטים בשנים האחרונות, עדיין מאוד מאוד קשה לי לראות את סילבה מפסיד פה, לדעתי היחדי שאולי יכול לאיים עליו במשקל שלו הוא איגור. סילבה בנוק-אאוט סיבוב שני.

AmitNHB

New member
תוצאות UFC 52:

מייק ואן ארסדייל ניצח את ג'ון מארש בהחלטה. ג'ו דורקסן ניצח את פטריק קוטה בהכנעה (סיבוב 3) איבן סלברי ניצח את ג'ו ריגס בהכנעה (סיבוב 1) מאט לינדלאנד ניצח את טראויס לוטר בהכנעה (סיבוב 2) מאט היוז' ניצח את פרנק טריג בהכנעה (סיבוב 1) רנטו סוברל ניצח את טראויס ויואף בהכנעה (סיבוב 2) צ'אק לידל ניצח את רנדי קוטור בנוק אאוט (סיבוב 1) והוא האלוף החדש במשקל קל\כבד שלה UFC !!!

עמית............

איפה אפשר למצוא סרטונים מהקרבות האלה?, כמובן שיהיה אפשר לעשות להם קישורים לפורום.. יניב

AmitNHB

New member
כרגע, אני לא חושב שיש.

האירוע הסתיים רק לפנות בוקר. אני מקווה שלפחות סרטון של הנוק אאוט מהקרב המרכזי יהיה היום או מחר.

AmitNHB

New member
יניב, לצערי...

עושה רושם שאין דבר כזה כרגע באינטרנט.

razcoren666

New member
כבר קיים...

אני לא בטוח מה המדיניות פה לגבי רשתות שיתוף הקבצים, אבל קיים קובץ בגודל 33 מגה של כל הקרב המרכזי ברשת האימיול.

AmitNHB

New member
את כל האירוע ? קצת מוקדם.

בדרך כלל לוקח שבוע שבועים עד שיש מספיק מקורות להוריד אירוע שלם, בכל מקרה אסור לפרסם כאן קישורים.

Guy Schlesnar

New member
כן,כל האירוע.

אני יודע שאסור לפרסם קישורים,לכן אני לא אומר יותר כלום חוץ מזה שכבר כל האירוע עלה,לא רק קרבות בודדים. מי שרוצה לדעת איפה,אז שישלח מסר פרטי.

razcoren666

New member
פשוט מדהים!!

אייך לדעתכם זה משנה את המצב בזירת המשקל הקל-כבד של ה-UFC?? ובכלל?? אם האיש מספר אחד של ה UFC הוא לידל, שספג הפסד משפיל ממש לRAMPAGE שבתורו הופס פעמיים ע"י סילבה, אייך זה ממקם את הלוחמים בשתי הזירות? מישהו רואה סיכוי לקרב בין סילבה ללידל? האם ללידל בכלל מגיע כזה קרב? כמו שזה נראה, מתוך 16 הלוחמים שבטורניר של PRIDE שמתחיל עוד 6 ימים, לפחות 4 לוחמים נחשבים הרבה יותר טובים מהאלוף של ה UFC.

AmitNHB

New member
הגזמת קצת, לא ?

לפחות 4 לוחמים ב PRIDE GP נחשבים יותר טובים מלידל ? סילבה, ג'קסון ומי השניים האחרים ? אני חושב שישנה הסכמה כללית כרגע ש 5 הבכירים במשקל כרגע הם: 1) סילבה 2) ג'קסון 3) לידל 4) רנדי 5) ארונה בוא לא נשכח, למרות ההפסד בנוק אאוט לג'קסון (שבואדי לא היה יותר משפיל מההפסד של סילבה לויטור, למשל), לידל ניצח בנוק אאוט גם את רנדי וגם את טיטו ויש לו גם החלטה פה אחד על ויטור, כמו גם נוק אאוטים על רנדלמן ורנטו סובראל. האם יש סיכוי לקרב בין לידל לסילבה ? יש... אבל כמובן שזה תלוי בלידל וב UFC כי הם יצטרכו ללכת ל PRIDE ולא להפך. בקרב שכזה, הכל יכול לקרות, אבל אין ספק שסילבה יהיה פייבוריט.

razcoren666

New member
אבל..

דבר ראשון הייתי רוצה לראות את ההימורים שלך לגבי הטורניר הקרוב. בקשר להפסד של סילבה, זה כבר נטחן בכ"כ הרבה פורומים ושירשורים, אבל בסופו של דבר ההפסדים של סילבה לבלפורט וטיטו הם מלפני 4-5 שנים, ומאז הוא שלט בקטגוריית משקל שלו בצורה מדהימה. ההפסד של לידל לג'קסון הוא מלפני שנה וחצי, ככה שיש הבדל קטן. עם כל הכבוד, אני די בטוח שאיגור יפרק את לידל, וגם מינוטורו יהווה סיכון גדול בשביל לידל, עם כל הכבוד ל UFC יש להם סטרייקרים ברמה גבוהה מאוד וגם מתאבקים לא רעים, אבל רמת הJJ בפרייד גבוהה בהרבה רמות מזו של הUFC. ואין כמו האחים נוגיירה ב-JJ.

AmitNHB

New member
תראה,

קודם כל, כמו שבואדי שמת לב, סילבה מדורג אצלי במקום ה-1 (כמו אצל רב האנשים), ואת הקרב מול טיטו אני, כמו רבים אחרים, לא מחשיב כהפסד בכלל, שכן זה היה תיקו ברור (פשוט שום דבר לא קרה בקרב הזה). לגבי ההפסד לויטור, קורה... ואכן הוא היה מזמן ובגלל זה הבאתי אותו כדוגמא להראות שלא שופטים אף אחד לפי קרב אחד. בואדי לא כשמדובר ביריב כמו ג'קסון שהרי מדורג אצלי במקום ה-2 (שוב, כמו אצל רב האנשים) , ולכן אין שום בעיה עם לידל במקום ה-3, ואת הישיגו (המרשימים מאוד) פירטתי קודם לכן. האם איגור יוכל לפרק את לידל ? יתכן מאוד, ואם זה יקרה בואדי שהדירוג ישתנה אבל אני מדרג ע"פ השגים ולא ע"פ פוטנציאל. נוגיירה ה"קטן" ? אולי... אבל לא היתי מהמר על זה בשלב זה. מסכים לגמרי לגביי ה JJ. הלוחמים הבכירים במשקל הקל\כבד ב UFC רחוקים שנות אור מהרמה של אלו ב PRIDE אפילו ויטור, חגורה שחורה, ממש לא מרשים בכל מה שקשור ליישום JJ ב MMA, וגם אני מאוד אוהב את נוגיירה ה"גדול", אם כי לגביי נוגיירה "קטן", או שעדיין לא ראינו מה הוא יודע, או שהוא משמעותית פחות טוב. בכל מקרה, JJ אינו האספקט היחידי ב MMA וגם בלי להיות אמן JJ גדול אפשר להצליח, אפילו ב PRIDE - מירקו "קרוקופ". מה יהיה בטורניר ? זה כבר מצדיק פוסט חדש :)

AmitNHB

New member
הימורים לקראת PRIDE הקרוב:

סיבוב ראשון בטורניר הגראנד פרי למשקל עד 205 פאונד (93 ק"ג): - ריקרדו ארונה מול דין ליסטר: קרב בין שניים מהגראפלרים הטובים ביותר אבל לארונה יש יותר ניסיון ב MMA, בואדי ברמות הגבוהות ולכן אני מהמר עליו. הימור: ארונה בהחלטת שופטים. - אליסטייר אוברים מול ויטור בלפורט: אישית, אני מאוד רוצה לראות קרב חוזר בין ויטור לסילבה ולכן מאוד אשמח אם ויטור ינצח אבל אני לא חושב שזה יקרה. משהו רע קרה לויטור עוד לפני הטרגדיה עם אחותו. הבן אדם פשוט לא בפוקוס בקרבות שלו. הימור: אוברים בהחלטה. - קזושי סאקרבה מול יון דונג סיק: אני לא כל כך מתמצא בספורט הג'ודו אבל אני מבין שיון אמור להיות ג'ודוקא עם קבלות אז כנראה שלא יהיה קרב קל מידי לסאקו אבל זה בהחלט נראה לי כמו ניסיון מוצלח של PRIDE למצוא יריב נח לסאקו שגם ימשוך תשומת לב במדינה אחרת (קוריאה). הימור: סאקורבה בהכנעה\עצירת שופט. קזוהירו נאקמורה מול קוין רנדלמן: אני לא יודע מה קורה ב HAMMER HOUSE של קולמן אבל נראה כאילו הם לא משקיעים זמן רב מידי בלימוד התגוננות מהכנעות ואני מעריך שנאקמורה, כמו אחרים, גם ינצל את זה. הימור: נאקמורה בהכנעה. יוקי קונדו מול איגור ווצ'נצ'ין: אישית, אני אהיה בשוק אם איגור לא ינצח. הימור: ווצ'נצ'ין בנוק אאוט. מוריסיו רואה מול קווינטון ג'קסון: הפתעה בהחלט אפשרית כאן אבל זו עדיין תיהיה בגדר הפתעה. הימור: ג'קסון בנוק אאוט טכני\עצירת שופט. אנטוניו רוגרו נוגיירה מול דן אנדרסון: למרות מאזן מרשים מאוד של 10-1 של נוגיירה, רב הנצחונות היו בהחלטות דחוקות. הנדרסון המצוין יהיה בחסרון משקלי (כרגיל) ואם דיברנו על החלטות דחוקות, הרי שגם להנדרסון יש לא מעט כאלה במאזנו (המרשים מאוד גם כן) מה שמוביל אותי למסקנה שגם הקרב הזה יסתיים כנראה בהחלטה כזאת. למי ? אני אלך עם הנדרסון כי יש לו יתרון ברור בעמידה. הימור: הנדרסון בהלטת שופטים. הידהיקו יושידה מול ונדרליי סילבה: יושידה תמיד מסוכן כשמגיעים לקרקע, אבל גם אם הקרב הזה יסתיים כמו הקודם, כלומר יושידה לא יחטוף נוק אאוט, אני עדיין אופתע. הימור: סילבה בנוק אאוט.

razcoren666

New member
צריך לקוות.

שמע, חוץ מסילבה אנחנו כמעט לא מסכימים על שום קרב, יהיה מאוד מעניין לראות מה ייהיה בסוף. בכל מקרה אני רק מקווה שיהיה טורניר ברמה גבוהה, ועם כמה שפחות החלטות שופטים ופציעות מוזרות, רק לא עוד פרייד 28 עם כל קרב שני מסתיים בפריקת כתף...

למעלה