ביפן. ובאיחור של יום בארה"ב ב PPV.
R razcoren666 New member 21/4/05 #25 ה"פרופסור" למי שמעוניין, צירפתי קישור למאמר של סטפן קוואדרוס לגבי ההימורים שלו לטורניר הקרוב.
R razcoren666 New member 23/4/05 #27 התוצאות למי שמעוניין הנה התוצאות לטורניר שנערך היום בלילה. גם עמית וגם אני לא פגענו בול, אני חייב רק לציין את הניצחון של שואגון על RAMPAGE, KO בסיבוב הראשון...
התוצאות למי שמעוניין הנה התוצאות לטורניר שנערך היום בלילה. גם עמית וגם אני לא פגענו בול, אני חייב רק לציין את הניצחון של שואגון על RAMPAGE, KO בסיבוב הראשון...
B Be Real New member 20/4/05 #20 עמית !!! לאן נעלמת... !! כבר שנה לא שמעתי ממך תתחבר ל-ICQ... משהו! זה (MIKE TYSON) אגב, מה האיימיל של גרי רויף ??
עמית !!! לאן נעלמת... !! כבר שנה לא שמעתי ממך תתחבר ל-ICQ... משהו! זה (MIKE TYSON) אגב, מה האיימיל של גרי רויף ??
A AmitNHB New member 20/4/05 #21 אהלן מייק, לא התחברתי מלא זמן ל ICQ ומישהו גנב לי את המספר (אלוהים יודע למה, זה לא שיש לי מספר מיוחד או משהו...) אני שולח לך מסר בפרטי.
אהלן מייק, לא התחברתי מלא זמן ל ICQ ומישהו גנב לי את המספר (אלוהים יודע למה, זה לא שיש לי מספר מיוחד או משהו...) אני שולח לך מסר בפרטי.