"תוצאת בדיקת התאומים - תקינה"

yaelhul

New member
"תוצאת בדיקת התאומים - תקינה" ../images/Emo9.gif

זה מה שהודיעו לנו אתמול בערב וחסכו לנו את המתח של ההמתנה עד היום בצהריים. איזה כיף !!! עכשיו נותרה רק הסקירה המאוחרת ו...לשמור עליהם מכל משמר כמובן. בעניין לשמור עליהם - אתמול היה יום רע. יצאתי עם כלבי הפצוע (אחרי ניתוח ומדדה על 3 רגליים) לטיול. בדקה הראשונה תקף אותנו כלב זר (קטן מהנסיך שלי בחצי) ונשך את שלי מכל כיוון אפשרי. כמובן שגם הכלב השני חטף נשיכות משלי ובעיטות וצרחות ממני, עד שהבעלים שלו הגיע ולקח אותו משם. סיימנו את העניין עם דימום מאזור הניתוח (אצלו) ועם כאבים שנמשכים עד עכשיו (אצלי). כמובן שאת שאר הטיול ביליתי בבכי ורעידות גם ממה שקרה לכלב וגם ממה שעשוי לקרות ל-
... כעת ממתינה לטלפון מהרופא שלי כדי לשאול אם יש טעם להגיע לבדיקה היום במקום ביום שישי, כיוון שעדיין כואב לי בתחתית הבטן.
יעל

יעל - שמחה לשמוע שתוצאות הבדיקה

תקינות. כנראה כואבת לך הבטן מהמאמץ להגן על הכלבובון. יש אפשרות שתצאי עם מקל (להגנה עליו ולהרחקת כלבים מטרידים) בימים הקרובים?

כבר אמא

New member
יעל דבר ראשון יופי לשמוע על תוצאות

הבדיקה
ודבר שני צר לי לשמוע על הכלבון מקווה שהוא מרגיש טוב. הכאביםשאת מתארת נשמעים לי כמו כאבי מאמץוכדי שתנוחי הרבה, אני מקווה שהוא יבדוק אותך אפילו רק בשביל השקט הנפשי. מחכהלשמוע שהכל בסדר

ברגשות מעורבים...

ראשית ברכות על תקינות הבדיקה זה ירגיע עד לבדיקה הבאה ושוב המתח... ככה זה שנית מקווה שלא קרה דבר בעקבות המאבק עם הכלב השני, סביר להניח שלא שלישית מאחל החלמה מלאה לאהוב ליאור

yaelhul

New member
תודה אפונה, וכיף לשמוע שהחיים אצלכם

מתנהלים על מי מנוחות, כאילו הכל כל כך ברור מאליו - "אנחנו הורים, יש לנו שני ילדים" - זה מופלא בעיני... כמובן שברור לי שהקשיים לא נשכחו, אבל בכ"ז - בטוחה שהאושר המדהים הזה מרפא את הפצעים ונותן המון המון כוחות
ים לכולכם יעל, האיש ה
ון וה-
שכבר לא יכולים לחכות לתורם...

ליעל אני שמח לשמוע שהבדיקה

יצאה תקינה שבעלך יפנק אותך כל הריון ואל תעבדי קשה כי זה הדבר הכי חשוב שיש לך עכשון ושהיהלך המשך הריון קל ונעים ןכייף

חן123

New member
ברכות על הבדיקה התקינה!!!!!!

אין ספק שזאת הקלה משמעותית לגבי אתמול - לדעתי - פשוט תנוחי, אם את בלחץ לכי לרופא פשוט כדי להרגע מקווה שהמשך היום יהיה יותר טוב חן

חיברו אינטרנט בבית חולים ....???

אני חוזר על ההימור שלכם להקת כוורת.... אתם יולדים מחר הולך ?

חן123

New member
נמרוד מוסר שיש אינטרנט בבית חולים

אבל אני לא ראיתי אותו, אני בבית.... מחר - אחלה מבחינתי

שמחתי לשמוע על התוצאה , אחותי

ופחות (הרבה הרבה פחות...) שמחתי לשמוע על התקרית עם הכלב. אין לי ספק שאת בסדר ושכאבי הבטן התחתונה יחלפו והם אינם קשורים לכלום. תשמרי על הדגיגים ועל הכלב (וואלה , גן חיות שלם סידרת לעצמך...
)

רוני@30

New member
טיולים עם כלבים זה עניין לא פשוט!

אוי כמה שאני מזדהה... הכלב שלנו - נשמה טהורה, אוצר בלום, גאון הדור והחמוד העולמי - סובל מנטיות תוקפניות כלפי כלבים זכרים אחרים. כמובן שאנחנו הולכים איתו קשור, כמובן שפיתחתי רדאר זכרים ואני גוררת אותו אחר כבוד ברגע שמזוהה זכר בכל רדיוס שלא יהיה, וכמובן שבמרבית הפעמים מפגשים שכאלה נגמרים בנהמות הדדיות - אבל הפחד מהתקלויות אלימות קיים תמיד, ואף גבר מאוד מאז ההריון. חוצמיזה, את הכלב שלנו קיבלנו עם שתי רגליים שבורות ועברנו איתו חצי שנה של החלמה איטית, קשה ומורכבת - כך שאני מזדהה מאוד גם עם החרדה והדאגה לשלומו. עצות מעשיות? אין לי. רק להמנע ממפגשים מיותרים, אם יש חשש ידוע לתוקפנות. להעדיף ככל שניתן שהבנזוג יטייל איתו? או שכולכם תטיילו ביחד? והאם נזפת בבעל הכלב השני שנתן לכלב התוקפן שלו להסתובב חופשי? לא פחות חשוב! ד"ש לעתידיים. אני שמחה שהכל בסדר עד עכשיו, ובטוחה שגם הם יירגעו מהטראומה של אתמול. רוני

סליחה, סליחה, סליחה...אבל אני חייבת

להוסיף פה, שפאלקור שלנו (איך אנחנו קופצות כשזה נוגע לכלבים שלנו, הא? כמו נמרות
) הוא אחד הכלבים המדהימים שיש: מדהים ברגישותו, חכם להפליא, יפה תואר, ובכלל, השם השני שלו זה: כלב ONE OF A KIND... אז כמו שאנחנו מצרפות את התמונות של הילדים שיצאו מאיתנו, אני חושבת שכדאי שנצרף את התמונות של הילדים המאומצים שלנו. ועל הכאח´בוטיטיה הקטנה שלנו אין לי מה לומר, חוץ מזה שהיא כלבה ממזרתה, הבת-@%&8...איך שהיא מסובבת את הגדול על קצה הזנב שלה, זה משהו.

יקירתי ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif על תוצאות הבדיקה

אבל חמודה, את חייבת לשמור על הדגיגים שלך שם בבטן ולא להסתכן
אני יודעת שהכלב הוא האח הגדול וחשוב להמשיך ולהשקיע בו אבל תזכרי לסכן את עצמך ואת הקטנים במינימום ההכרחי. בכל אופן את נושאת תאומים... ועד כאן ההטפה
ועכשיו אני מאחלת ל-
המון המון בריאות
ושיחלים הן פיסית והן נפשית מכל המאורעות האיומים שעברו עליו! ושאת תשמרי על עצמך ותעדכני אותנו שהכל בסדר
ולא לזלזל באף כאב מקטן ועד גדול
שירלי.

יעלי - איזה יופי שהבדיקה תקינה

אני שמחה שה-
שוחים להם שם בבועת המים. המון נשיקות ל-
ון... אני לא יודעת מה אני אעשה אם משהו רע יקרה ל-
ול-
האהובים שלנו... את יודעת, גם לי קרה דבר דומה בתחילת ההריון, ולמרות שהכלבה שלנו גדולה (זאב עם בוקסר), היא נורא פחדנית וכנועה, וכלב גדול "התחיל איתה" והיא פשוט התחילה לרוץ, ואני כמו טיפשה רצה אחריה, נגררת עם הרצועה במקום לשחרר אותה. כ"כ פחדתי שהיא תברח לכביש. הגעתי הביתה רועדת מבכי. מייד נכנסתי למיטה לנוח. מאותו היום לא הורדתי אותה למטה! בצהריים הייתי מורידה אותה לחצר רק שתעשה פיפי - וזהו. בעלי היה מוריד אותה לטיול פיפי-קקה בבוקר ובערב לטיול ארוך ולשחק בכדור. אם לא היתה ברירה - חמותי היתה באה להוריד אותה. זה אולי נשמע קיצוני, אבל ממש פחדתי שמשהו יקרה. תרגישי טוב.

ת ו ת

New member
יופי שמי-השפיר תקין ../images/Emo57.gif

אני כל כך כועסת על אנשים שמסתובבים עם כלבים ללא רצועה
. מקווה שהכלב הפסיק לדמם ונרגע. תשמרי על עצמך, תתפנקי ותיכנסי לישון אם אפשר, ותרגישי טוב. תות.

יעלי, אני שמחה על תוצאת הבדיקה ../images/Emo45.gif

עכשיו באמת נשאר לך רק להנות מההריון אז בזהירות
עם טיולי הכלבים שמרי על כולכם שם (על עצמך, ה
וה
) כוכי

יש ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אצלי בדיקות מי שפיר הן נושא רגיש...
לדעתי עברת את החלק הכי קשה ומפחיד בהריון. עכשיו נותר רק לחכות ולגדול.

למעלה