"תוצאת בדיקת התאומים - תקינה"

ligo

New member
הי חו"לית

אפשר לנשום עכשיו לרווחה, הא? שימשיכו כך כל הבדיקות להיות תקינות. לגבי הכאבים, אני כמעט בטוחה שזה קשור לחוויה הלא נעימה שעברת. אני לא יודעת אם את זוכרת את הסיפור שהיה לנו עם אמא של בעלי, אבל אחרי שהיא חזרה איך שהיא חזרה, כל הגוף שלי רעד והיו לי כאבי בטן יומיים. גם אני כבר פחדתי שקרה משהו, חלילה, לעוברית שלנו, אבל זה עבר אז הבנתי שזה קשור לאירועים הלא נעימים שעברנו. פשוט תנוחי, ותשתדלי, איכשהו, שזה לא יקרה שוב...

1ענבל

New member
איזה יופי שהבדיקה טובה

לגבי כאבי הבטן הם בטח מההתרגשות, כדאי שתבדקי....זה תמיד מרגיע.

מצד אחד ../images/Emo45.gif על התוצאה, מצד שני -

תעשי לי טובה, תשמרי על עצמך!!!!!!!!
עוד מעט את מגיעה ארצה ואני "מצווה" עליך לשמור על עצמך לפחות עד שאת מגיעה....(וגם אח"כ....)

yaelhul

New member
ע ד כ ו נ י ם של בוקר ../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכולכן ותודה על התגובות, העידוד והעצות
הקדמתי את התור לרופא וביקרנו אצלו אחה"צ. הוא חיבר אותי לחצי שעה מוניטור (פעם ראשונה שלי, ו...משעמם לאללה...). לא נרשמו שום התכווצויות וגם לא הורגשו כאלה לשמחתי. איך זה, תגידו, שתמיד כשמגיעים לרופא פתאום מרגישים טוב???
קיבלתי הוראה לשכב בכל פעם שיש לחצים והתכווצויות וכמובן להתקשר ולהגיע לרופא מיידית. לגבי ה-
ון - היינו אצל הרופא בערב, הוצאנו תפרים, בדקנו מה קורה באזניים (כי התעקשתי שמשהו לא בסדר למרות שהוטרינר הנאצי אמר שזה לא הגיוני לאור כמויות האנטיביוטיקה שהנסיך קיבל לאחרונה) והוצאנו משם קוץ באורך 2 ס"מ !!! עדיין אי אפשר לדעת אם מצב הרגל ישתפר (כבר חודש הוא לא דורך עליה מאז הניתוח) וצריך לעשות צילום בעוד 20 יום. עד כאן ותודה על ההקשבה יעל

טוב שהלכת לרופא../images/Emo101.gif

מקווה שתקשיבי לו ועוד יותר מקווה שלא תצטרכי מוניטור עד שתגיעי לחדר לידה! וזה באמת נכון שכשהולכים לרופא כל הבעיות נפתרות זו קנוניה של קופות החולים....

limi m

New member
גם ה../images/Emo107.gifשלנו היה תוקף כל../images/Emo107.gifאחר!

הפתרון: סירוס! לאחר שהכלב שלי דאג "להתחיל" עם 2 אמסטפים "ערסים" ולקבל נשיכות רציניות (בעקבות האינסידנט הזה הוא עבר ניתוח קשה ברגל, מסמרים ופלטינות ועד היום הוא צולע ברגל האחרורית ויש לו עדיין סיבוכים וזיהומים במקום, למרות שזה היה לפני כשנתיים!) ובכלל עם כל כלב גדול ממנו ומסוכן ממנו שהוא היה פוגש בכל מקום, דאגנו לסרס אותו. זה היה פשוט סיוט נורא, היינו הולכים איתו למשל לים ולא היינו יכולים לדעת איך הטיול יסתיים... מאז שסירסנו אותו, עולם אחר. אמנם הוא קצת יותר פחדן וחשדן כלפי כלבים זרים (גם נקבות), אבל לפחות אנחנו יכולים לשלוח אותו החוצה להתרוצץ לבד (ואנחנו גרים בת"א), מבלי לריב עם כלבים אחרים או לברוח לנו בעקבות כלבה מיוחמת וחוץ מזה, הוא הרבה יותר שקט וביתי, אבל עדיין נהנה לשחק ולהתפרע. האופי שלו לא השתנה. הוא עדיין אותו גאון מקסים וחתיך שהיה (הרבה אנשים חושבים שסירוס משנה להם את האופי וזה שטויות).

רוני@30

New member
לימי - אצלנו זה לא עזר בכלל !

סירסנו, היינו אצל שני מאלפים שונים, שוחחנו, הסברנו, שמנו חגורת חנק, הייו קשוחים, היינו מבינים - וכלום לא עזר ! החמודי שלנו מעדיף לנהום, ועל כמה שיותר גדול ושחור - יותר טוב... השינוי היחיד שחל אצלו בעקבות הסירוס זה שהוא השמין. כל אחד ומה שמגיע לו!

רותם ש

New member
יעל - המון ברכות על התוצאה

החלמה מהירה לכלב, זהירות בשאר הטיולים והמשך הריון בריא וקל.

ט ל ט ל י

New member
יואוו, כיף לשמוע שהדגיגים בסדר../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

שימשיך טוב ותמיד באושר! טל

למעלה