תורג'מן וחניכיו

קרבות FREE FIGHT בזירה....

עד לפני שנתיים שלוש תחום הFREE FIGHT פרח בארץ... היו קרבות שצולמו לטלויזיה בהשתתפות של מיטב הלוחמים (שהיום חלקם מאמנים) אותם משתתפים קיבלו חשיפה ענקית לתחום, אם זה טלויזיונית, עיתון נוק אאוט שחולק בחינם למועדונים שנתן להם במה מפרגנת וראשית , קפיצת מדרגה!! היום מסיבות השמורות עימם- הם נעלמו בארץ לא שומעים מהם, האנשים הפשוטים שצופים בטלויזיה לא יודעים שהעניין קיים בארץ, התאוצה הופסקה ואיתה התהילה הטלויזיונית והחשיפה שהם זכו בפרגון כה רב!! ההשגים שהם צברו מאז הם רבים וטובים , אבל האם משהו שמע על ההתקדמות שנעשתה מאז? על התארים שצברו?? לשמחתנו יש לנו את מורדי גאלם, איש אכפתי ומאמין, שמבין ומאמין בתחום, איש רציני שהמטרה שלו חד משמעית קידום העניין! ועשייה עשייה עשייה זה מה שדוחף אותו קדימה. אני קורא לכל המאמנים בתחום לשתף פעולה עם מורדי ולהתחיל להוציא קרבות מענינים, בשביל הכיף של כולנו. ולהחזיר עטרה ליושנה יניב

mordi glam

New member
קרב VALE TUDO

לערב קרבות של הזירה יש מתחרה בסגנון הנ''ל ששוקל 100 קילו מי שמעוניין להיתחרות נא ליצור קשר אתי או עם יניב הוס

dascalu jacob

New member
היו בעבר קרבות של חניכי תורג'מן

אני זוכר קרבות מצויינים של אופיר חזן ושל אלכס פיליפנקו. אלכס אמנם חטף נוקאאוט רציני מבעיטה אבל הוא מעולה וממשיך להתקדם.

dascalu jacob

New member
האיש בנוי מפלדה יצוקה

אחרת אי אפשר להסביר איך הוא עמד על הרגליים אחרי בעיטה ששברה לו את הפנים. איש נחמד, רציני, מקצועי וספורטאי ברמה גבוהה. גם הבן שלו עשה קרב בזירה.

dascalu jacob

New member
כוונתי לאילן תורג'מן מנהריה

הוא מאמן מצויין ויש לו חניכים מצויינים.

אני שמעתי על משהו כשרוני ביותר..

הראל אברג'ל ... שאפילו ניצח את פריינטה בקרב שעשו! הראל שהפסיד בזמנו לכולם, היום הוא נותן בראש לכולם.... יניב

|לאיניב אתה לא מתאים לנהל את הפורום

אתה מפיץ שמועות בלי בסיס.אברג'יל מעולם לא ניצח את פרינטה אבל לאומת זאת הוא ניצח את פיליפנקו ולא רק הוא,גם תלמיד נוסף של עידו(אורן לוין) נתן נוק אאוט לפיליפנקו. אתה כל הזמן מנסה ללכלך על פרינטה וזה לא מכובד בכלל במיוחד בגלל שאתה "מנהל" פורום של תפוז ולא פורום פרטי ואתה אמור להיות אוביקטיווי. לא נמאס לך ללכלך על פריינטה?מה שאתה עושה מאוד מאוד לא מקצועי.הדברים האלה צריכים להיגר בין מאמנים בלבד!!! קריאות התיגר על פרינטה מבישות אותך ואת הזירה שאתה מייצג. לא פלא שרוב המועדונים החזקים כבר לא רוצים לעבוד איתכם והנסיונות למצוא מתחרה בפורומים מראה עד כמה אתם נואשים ועד כמה כבר לא רוצים להתחרות אצלכם לא רק ב-bjjאלא גם בתאילנדי. לדעתי לאור ההתבטאויות האומללות האחרונות שלך אתה צריך להתפטר מניהול הפורום ולתת למישהו אוביקטיווי לנהל אותו.

לא בקרב רישמי.....

אלה במכון של פרינטה... - הם עשו קרבות... אברג'יל לקח כמה פעמים בבריח ליד... מה שאני אומר מאוד מבוסס... אבל שוב זה לא היה קרב רישמי... אני מאוד אובייקטיבי וכל צד ולא משנה איזה מוזמן בשמחה לפרסם כאן ערבי קרבות שלו, ואפילו לרשום על חיפוש מתחרים לחניכים..., מאמנים קוראים את הפורום ואולי יש כאלה שישמחו לשתף חניכים בערבי קרבות שונים.. לא כל המאמנים יודעים להגיע למאמנים אחרים... אבל ניסיון יפה מיצדך... יניב

חוץ מזה בעניין אובייקטיביות..

כנס לפורום של עידו פרייטה... כל הודעה שלא מוצאת חן בעיניו הוא מוחק.... אם תשים לב... אני לא נוהג כך. אני מקבל גם ביקורות בשימחה ואפילו עונה לכולם - כי ככה צריך לנהוג...- ככה אני נוהג בכבוד גם עם הביקורת שלך... יניב

לגבי קריאות תיגר...זה חלק מהספורט

קריאות תיגר היו מאז ומעולם, ועשו זאת גם בטלויזיה מתאגרפים גדולים, שלא לדבר על פרומוטרים גדולים של המתאגרפים, ולא רק בטלויזיה... והם באות לעורר. קריאת התיגר, הוא יכול לקבלה והוא יכול שלא- עצם העובדה שנזרקת אליו קריאת תיגר דווקא מראה שמכבדים את יכולתו ומודעים לרמתו.... - דרך אגב לוו דווקא מחפשים שהוא יתחרה.... יש לו גם חניכים מעולים. במידה ולא יענה לקריאה זה ממש לא יפחית מערכו בתור מאמן ומתחרה ערכו ואיכותו ידועים לכולם -...., זה פשוט יעלה תהיות אחרות... יניב

מורדי אם תוכל לענות לו על חוקים..

ו.. הקפצה

mordi glam

New member
חוקי קרב וולא טודו

למעלה מותר ידים פנים ורגלים ולמטה גמיש מאוד מה שמקובל על שני המתחרים

לא מובנת השאלה שלך על השבירה...

במידה ואתה תופס משהו בבריח והוא לא דופק אז... 1. או שהבריח שלך לא טוב 2. או שאותו מתחרה מחכה שתשבר לו היד... ההכרעה בבריחים צריכה לבוא שאותו מתחרה דופק לכניעה משום שהוא לא רוצה שתשבר לו היד.. יניב

למעלה