תורג'מן וחניכיו

נו אז מותר..

השאלה שלי היתה אם אפשר להשים על בריח, ואם הוא לא דופק, אז כנראה הוא באמת מחכה, ואז מותר, יא?

אהלן מורדי

"גמיש מאוד" נשמע מעט לא טוב . אני חושב שכדאי לקבוע חוקה מסודרת וע"פ החוקה להתחרות במיוחד לערב "זירה" . שתהיה חוקה אחידה וקובעת ואם רוצים או יש צורך לשנות שהשינויים יעשו אחת לתקופה ע"י צוות מאמנים / מארגנים . חיים כהן התגוננו תרחוב נ.ב : מסור ד"ש לקונסון

mordi glam

New member
תשובה לחיים יניב וקייץ

תמצאו את הלוחמים אני מבטיח לכולם שנעשה ישיבה ונמצא חוקה שקודם כל תשמור על המתחרים ואחרי זה תראה יפה ומקצועית על השאלה אם להמשיך את הבריח אם היריב לא נכנע לדעתי אם השופט מחליט להפסיק את הקרב בגלל סיכון יתר זו החלטה צודקת בדיוק כמו שמישהו מוריד ידיים בקרב איגרוף וחברה באמת בואו לא נריב בואו ננהל דיונים מעמיקים של הפריה הדדית במקום השמצה ההדדית הוס|

mordi glam

New member
תורג'מן וחניכיו

רוצה להגיד שהבחור באמת מורה מדהים לקרקע רציני והחניכים שלו היום לדעתי ברמה הגבוהה בארץ יש לי הכבוד להיתאמן איתו פעם בשבוע קרקע וזה כייף לא נורמלי ישנו עוד מורה מדהים שבורח מתקשורת ומרעש ויש לו חניכים טובים מאוד ואיזה אוירה יש לו במועדון של הפריה הדדית וכיף לא נורמלי גם שם כייף להיתגלגל על הקרקע עם חניכיו של סנסאי חיים פאר מועדון מולטיפאייט באוניברסיטה כדאי לנסות חברים

מורדי... זה כיף לראות ש...

שיש חברה רצינים באמת שלא משחקים על הכבוד! אלה ורק אלה יצליחו בסופו של דבר לקדם את התחום ואת החניכים שלהם, משום שהפעולות שהם עושים אינם פוגעות בסביבתם! והם באות במטרה אחת לקדם את הענף ואת החניכים שלהם. יניב

שלום יניב , יש כאן רמזים לחברה ללא

כבוד ???????????????????????? ידידי עם כל הכבוד לאירועי הזירה , לא כולם מתמודדים בערבי הזירה , לא כולם מעוניינים והכי חשוב לא כל מי שמגיע ל"זירה" הוא עם או בלי כבוד . נשמע לי לא מכובד להשתמש בתגובות שכאלה במיוחד לאור התגובות שהיו בשרשור הקודם , כאילו משתמע מדבריך...... תשתדל יניב לנקוט שנימה יותר מכובדת גם אל אלה שאינם מעוניינים להתשתתף בתחרויות ה"זירה" , כבודם במקומו מונח הם מייצגים את עצמם במקומות ובאירועים בהם חפצה נפשם ידידי . כך לא תמשוך אף אחד מלבד לגרום לחלקם או לרובם לא לרצות להגיע כלל . חיים

../images/Emo45.gifתראה.......

לא חשבתי ולו לרגע שמי שלא משתתף אין לו כבוד... הזירה נותנת במה טלויזיונית היחידה כרגע למאמנים/מתחרים שמעונינים להתחרות בתחום הFREE FIGHT - אני סמוך ובטוח שאין מאמן אחד שמעלה מתחרים בתחרויות כאלה ואחרות שלא היה רוצה לראות את אותו המתחרה שלו מקבל חשיפה טלויזיונית, פרסום וכו....- שהרי אותו המתחרה כבר עולה לתחרויות אחרות.? אני לא רואה אפשרות שהתחום הזה נכנס לטלויזיה באופן בלעדי....- אז קדימה תנצלו את מה שיש....- לאיזה חשיפה כבר הענף יכול לקבל במדינה?? משחקי כבוד מיותרים- עדיף לשחק בזירה....... עדיף שהמאמנים הנוגעים בדבר יתקשרו אחד לשני וישוחחו בלי לצרוח אחד על השני כפי שהם רגילים לעשות, ויגיעו להבנה... לטובתם ולטובת המתחרים שלהם, אחרת הכל ישאר תקוע. יניב

התגוננות לידיעתך....

שמסובך לאללה לעשות קרבות בסגנון ולה טודו בארץ וכו.... מהבחינה של האחריות של המארגנים וכו... ומהבחינה של תקלה רצינית אחת, והעניין יכול להרוס לשאר הענפים....שגם משתתפים באותו הערב... כי סיכון הפגיעה בקרבות האלה הוא גבוה בטירוף...- ואיתו גם הביקורת הציבורית עם משהו חס וחלילה קורה...- אנחנו לא ארה"ב... מי שלוקח אחריות לקיים אירועים כאלה בארץ... משול כמי שמשחק באש...- לכן צריך לקיים את התנאים לקיום קרבות כאלה בדקדוק רב... יניב

משה קיץ

New member
כתבת שטויות יניב

הייתה תקופה שזירת הUFC למשל נאסר עליה לקיים אירועים בחלק מהמדינות.לכן שינו חוקים,הוסיפו מגבלת זמן לדוג',קטגוריות משקל שלא היו בהתחלה,חייבו מתחרים לשים כפפות ואסרו להשתמש בכל מיני טכניקות כגון נגיחות,תפיסות שיער ועוד. אחוז הפציעות ומקרי המוות באיגרוף גדולים לעין שיעור מMMA ולמארגנים אין בעיה לקיים תחרויות מסוג זה. חומר למחשבה.

משה קיץ

New member
המשך...

הכוונה הייתה שאין סיבה שנהיה שונים מכל מקום אחר בעולם. אפשר לקיים קרב MMA עם חוקים ושיפוט שיבטיחו שלמות המתחרים.

אוקי אז..............

כפי שהתגוננות כתב.... צריכים לשבת המאמנים ולהגיע לידי חוקה והסכמה.... אבל קודם הם צריכים לעשות שולם בינהם.... אין לנו בעיה לקיים קרבות של ולה טודו... ראה פרסום של מורדי על מתחרה של 100 ק"ג שמחפש...- אנחנו מוכנים ללכת על הסגנון הזה וסגנונות אחרים... בכיף............. יניב

משה קיץ

New member
לא ידוע לי על מאמנים מסוכסכים

בענף הbjj. אנוכי מאמן בארגון של רויס גרייסי אשר מיוצג בארץ על ידי דוד בנימין ואיתנו יש עוד 2 מאמנים.אנחנו ביחסים טובים עם שאר הארגונים בארץ אשר מקדמים ענף זה. למה אני מציין זאת? מכיוון שנראה שיש נטייה (די מוצדקת) לקשר את קרבות הFREE FIGHT למתחרים אשר מגיעים בעיקר מbjj. אם לא כך הדבר הרי שלא תהיה בעיה למצוא מתחרים מכלל המועדונים הרבים אשר נוטלים חלק בערבי הקרבות. ואם בכל זאת אתם מעונינים בחבר'ה מbjj אז כמו שאמרתי הרוב המכריע אם לא כולם,הם ביחסים טובים,בינם לבין עצמם.

יפה אז......./images/Emo45.gif

למה לא מתאגדים ועושים חוקה כמו שצריך ומלבים ענינים... וקדימה ל"זירה" - הדלת שלנו פתוחה................ יניב

ננדין

New member
בתור תלמיד לשעבר של חיים פאר

אני יכול להגיד שהוא אחד המורים הטובים ביותר ברמה הקצועית והאישית(אם לא הטוב ביותר!) שהיה לי אי פעם!!! מורה עם ניסיון עשיר במגוון תחומי א"ל (כולל BJJ) אבל עם גישת אימון מודרנית ומקצועית... בורח מהרעש והתקשורת כי הוא לא בעל אגו ולא מלמד לצורך פרנסה אלה מתוך אהבה אמיתית לא"ל לסוגיהם! לשם העניין, אני לא מתאמן אצלו כרגע מסיבות טכניות אישיות ולא מסיבה אחרת וחבל לי... את תורג'מן אני לא מכיר אישית אבל שמעתי טובות...

ננדין, אני מתחיל לחשוב שזה באמת

"אתה" (יענו it's not you, it's me...). בשביל המורה הכי טוב שהיה לך לא תיקח אוטובוס 561 (או משהו כזה) לאוניברסיטה?

ננדין

New member
אוהד, אני אוהב אתך!!! אבל

זה לא אתה זה אני, אני עובר תקופה קשה ואני צריך להיות קצת לבד... אתה זוכר את ה shomer f***ing shabas? אז זה היה שם? אחד האימונים (ואפילו היותר טוב מבין השניים...) הוא בשבת. ובשביל להיכנס ולשמור על כושר אני צריך שניים בשבוע... אגב, אני לא בחור דתי (לא שיש משהו רע בזה) אבל בהודו הגעתי לסוג של החלטה לגבי קידוש השבת השבת וכרגע אני מיישם אותה בצורה יחודית שלי... כולם אומרים שאולי זה יעבור לי עם הזמן, נראה...

mordi glam

New member
קרבות ג'ו ג'יטסו ברזילאי הזירה

יתקיימו בע''ה שני קרבות מעניינים מאוד משתתפים אביב שפושנק ג'ו ג'יטסו נגד בחור מהנינג'טסו שנקראים קוגה ישראל חניך של תורג'מן יאיר גולדואסר נגד בחור מאשדוד של בוחניק

למעלה