ניראלי אני הולך לעשות אתזה אבל לא עם 600 שקל! עם 17 לכמאל! בקטנה
ש שמעון השכן2 New member 12/7/07 #20 ניראלי אני הולך לעשות אתזה אבל לא עם 600 שקל! עם 17 לכמאל! בקטנה
ס סבסטיאן נאבד New member 12/7/07 #25 ../images/Emo121.gifאממ כן הוא אכן היה ברובאית דקל והוא אכן היה במז"י אתמול ושילשום כדי להשתבץ מחדש.. ויום ראשון הוא יורד לבהל"צ להדריך משהו
../images/Emo121.gifאממ כן הוא אכן היה ברובאית דקל והוא אכן היה במז"י אתמול ושילשום כדי להשתבץ מחדש.. ויום ראשון הוא יורד לבהל"צ להדריך משהו
T Tomer TR New member 13/7/07 #32 פשוט מטומטם עזבו את החוסר חיים, מה הקופאית שעבדה באותו רגע אשמה? הם דפקו אותה יותר משדפקו את הסניף, אם זה בכלל הזיז להם
פשוט מטומטם עזבו את החוסר חיים, מה הקופאית שעבדה באותו רגע אשמה? הם דפקו אותה יותר משדפקו את הסניף, אם זה בכלל הזיז להם
ח חייםקשיםבסוףמתים New member 15/7/07 #36 יאללה תומר... היה להם משעמם... עדיף שישרפו פחי זבל?? אז הם חמדו לצון.. ביג דיל... והסניף נדפק הרבה יותר כי במשך 4 שעות לא לקחו מלא הזמנות כי לאנשים נשבר מלחכות...
יאללה תומר... היה להם משעמם... עדיף שישרפו פחי זבל?? אז הם חמדו לצון.. ביג דיל... והסניף נדפק הרבה יותר כי במשך 4 שעות לא לקחו מלא הזמנות כי לאנשים נשבר מלחכות...
ש שחוררר New member 14/7/07 #33 ... טוב לדעת שמישהו מהפורום מכיר אותה אני בינתיים הולך להופעה לבד..אף אחד מהחברים הדפוקים שלי לא מכיר אותה... תיסלם, הופעה כזו לא מפספס בחיים.
... טוב לדעת שמישהו מהפורום מכיר אותה אני בינתיים הולך להופעה לבד..אף אחד מהחברים הדפוקים שלי לא מכיר אותה... תיסלם, הופעה כזו לא מפספס בחיים.