יואווו תקני לי גם!! אני אני אעביר לך כסף דרך האינטרנט
P Pure M New member 13/7/07 #19 יואווו../images/Emo2.gif תקני לי גם!! אני אני אעביר לך כסף דרך האינטרנט
א אמבריי לנצח New member 13/7/07 #20 נאמ. רציני? ../images/Emo13.gif יש לך פייפל? אם כן בכיף../images/Emo3.gif
א אמבריי לנצח New member 13/7/07 #27 בעקרון זה היה לי מבצע, קונים 3 ספרים ומשלמים על שניים, ככה שקניתי שלושה ספרי תווים, ובמקום לשלם 45- שילמתי פחות 15 פאונד על הספר השלישי- 30 פאונד ואז היה לי ואוצ'ר בחנות כי קניתי דרכם את הארי פוטר 7, אז 20 פםאונד.... אבל המבצע נגמר
בעקרון זה היה לי מבצע, קונים 3 ספרים ומשלמים על שניים, ככה שקניתי שלושה ספרי תווים, ובמקום לשלם 45- שילמתי פחות 15 פאונד על הספר השלישי- 30 פאונד ואז היה לי ואוצ'ר בחנות כי קניתי דרכם את הארי פוטר 7, אז 20 פםאונד.... אבל המבצע נגמר
P Pure M New member 13/7/07 #24 אתרים שמיועדים להעברת כסף דרך האינטרנט! האתר המוכר והגדול ביותר הוא www.paypal.com.
P Pure M New member 15/7/07 #31 המהמ, זה הספר? http://www.free-scores.com/boutique/boutique-uk-frame-eur.php?clef=66196
א אמבריי לנצח New member 15/7/07 #32 לא, זה הסימפלפייד.. לא ידעתי שהוא קיים עד רגע זה. ועכשיו זה מדכא אותי כי יותר היה הגיוני שאקנה סימפלפייד כי אני לא יודעת לנגן
לא, זה הסימפלפייד.. לא ידעתי שהוא קיים עד רגע זה. ועכשיו זה מדכא אותי כי יותר היה הגיוני שאקנה סימפלפייד כי אני לא יודעת לנגן
א אמבריי לנצח New member 15/7/07 #34 לא נורא, אם אני לא אהיה טובה מספיק אני אקח שיעורים פרטיים. מטים, נניח ככה טום עשה
P Pure M New member 15/7/07 #35 קחי ממני../images/Emo3.gif כאילו, אני צריך עוד ללמוד. מטים. אבל כן, בסוף אלמד!
C Chrismakkah convert New member 16/7/07 #38 גם אני חולמת על זה מדי פעם ../images/Emo3.gif אבל אז אני נזכרת שאני כבר בת 19 ושאין לי פסנתר בקרבת מקום.... ושזה לא ריאלי בכלל אני צריכה לחפש לי חלומות מציאותיים יותר...
גם אני חולמת על זה מדי פעם ../images/Emo3.gif אבל אז אני נזכרת שאני כבר בת 19 ושאין לי פסנתר בקרבת מקום.... ושזה לא ריאלי בכלל אני צריכה לחפש לי חלומות מציאותיים יותר...