תזכורת:אימה בחצות!
היום בMGM:

VAMPhantom

New member
תזכורת:אימה בחצות!../images/Emo45.gif היום בMGM:

הלילה, יוקרן ברצועת אימה-בחצות של MGM הסרט המעולה: "ערפדי-החלל" --->>> באנגלית נקרא: "LifeForce".
מומלץ לא להחמיץ ולראותו!
בקיצר העלילה, כפי שרשום גם במקומות רבים, (אך בכל זאת אנסה לקצר בפרטים) חבורה של יצורים דמויי-אדם מטילים אימה על-ידי שאיבת חייהם של אנשי-המקום.

VAMPhantom

New member
אני לא מאמין! ../images/Emo10.gif (חשוב לעיון!)

הם שינו את התוכנית להלילה! לאאאאאאאאאאא לא יאומן כיסופר, למההההההה?! למה שינו? לעולם לא נדע זאת באמת... סליחה, אך מסתבר שהוחלף הסרט ל: "גותי" Gothic --->>> דרמת אימה. לורד ביירון, פרסי ומרי שלי ואורחים נוספים מתאספים בטירה לליל אימה רדוף רוחות. בעקבות החוויה כתבה שלי את ספרה "פרנקנשטיין". עם גבריאל ביירן, נטשה ריצ'רדסון. במאי: קן ראסל. בריטניה 1986. 83 דק'. נ"ב: הסרט שהיה אמור להיות השבוע, יהיה רק בשבוע הבא...

europe1990

New member
כן אבל שלחצתי לקרוא את המידע

של הסרט-זה רשם לי שהסרט מיועד ליום שישי-אולי זה טעות אולי בכול מקרה ישדרו את הסרט ערפדי החלל

VAMPhantom

New member
בככל לדעתי...MGMישראל מעט מזלזל...

כהוכחה למשל תראה באתר, היום בכלל רשום כיום-שני בכלל. וזה אמור להיות אתר ישראלי לכל דבר, אז לא יודעים שזה בארץ יום חמישי?! בכל מקרה, היום הוחלף ל"גותי" ושבוע הבא אם תראה לפי ימי שני באתר, תראה שמופיע הסרט שמחכים לו במיוחד. נ"ב: גם זה סרט לא רע, כמובן אבל שלא טוב כמו "ערפדי-החלל"

europe1990

New member
כן שמתי לב-גם אני מבקר באתר שלהם

טוב נאלץ להסתפק בגותי-למרות שחיכיתי כול השבוע לערפדי החלל

VAMPhantom

New member
תראה, יתכן שזה לטובה...

יתכן שבכך מראים לנו שלא חסרים סרטי אימה למלא את רצועת האימה המובטחת, בכך שמוסיפים סרטים באמצע הדרך

austin1

New member
מישהו ראה את הסרט הזה ?

הוא שווה משהו כדאי לראות ??

europe1990

New member
אני בעיקרון מחכה שכבר ישדרו שוב

את סרטי המנסרים מטקסס-משום מה הם אף פעם לא שידרו את הסרט השלישי!! ידעו לך אולי מתי הם מתכוונים לשדר את הסרטים \?

D i l D o

New member
יש 3 סרטים???????!!!!!!

אני ראיתי ושמעתי רק על אחד!!!! את שלושתם יש בבלוקבאסטר? אני אקח אותם אם יש!!

europe1990

New member
יש ארבע סרטים

לא הזכרתי את הרביעי כי הוא כבר שודר ב MGM. אבל אם אתה לא יודע עומד לצאת סרט נוסף בסדירה-חידוש לסרט משנת 74!!! ראיתי את הטריילר שלו וזה צריך להיות סרט מפחיד!!

D i l D o

New member
על החדש שמעתי, ראיתי את הטריילר...

נראה אחלה, אבל אני שואל אם אפשר להשיג את כל ה-4 (מאיפה הם צצו לעזאזל?!) בבלוקבאסטר?

europe1990

New member
מה זאת אומרת מאיפה הם צצו???

הסרט השני עוד יצא בשנות ה80 כמה שנים אחריו-יצא השלישי ובשנת ה1995 יצא -הסברט הרביעי-(שלדעתי הרביעי זה סתם..) -שיחקו בסרט רנה זלווגר, ומתיו מקהוני. עוד מעט יוצא החמישי ועכשיו כן יש את הסרטים בבלוקבאסטר-אני מציע לך לראות את הסרטים האלה כי הם פשוט מצמררים, אבל פחד

VAMPhantom

New member
מס' הערות... ../images/Emo8.gif

1- הרביעי, פשוט חבל על הזמן שלוקח לראותו, זה יעני "המנסרים מטקסס - דור ההמשך"
ממש מיותר. 2- החדש אינו סרט נוסף בסדרה, הוא לא הסרט החמישי בסדרה, הוא חידוש לראשון, בדיוק כפי שטים ברטון עשה ל"כוכב הקופים". 3- בנתיים, לא יצא לי לראות אם ישודרו בקרוב, אני אישית מחכה לראות שוב את הראשון שפתח את הטבח
4- מאמין שלפי הפרומו לחידוש, רבים כבר יודעים: "המנסרים מטקסס" על-פי סיפור אמיתי
ותחשבו על זה...

europe1990

New member
יותר נכון מבוסס על "מקרה אמיתי"

אתה לא זוכר את השירשורון הקטן שהיה בפורם סרטים-(על המקרה שעליו ביססו את הסרט?) השם שלו היה רוברט משהו, שהיה אחרי לרצח של שני נערות ושוטר וכלי השנק שלו היה מסור טוב הסיפור יותר מסובך מזה-ויותר חולני!! וכן אני יודע שהסרט החמישי זה חידוש לסרט הישן!!! -כנראה אני לא היחיד שחושב שהסרט הרביעי ממש מיותר.אבל ממש

VAMPhantom

New member
מיותר זו לא מילה!...

למרות השחקנים הטובים בסרט, ממש זוועה של סרט! מיותר הזמן שמושקע בצפייתו!

europe1990

New member
../images/Emo13.gifyou are absolutely correct!!

אני אישית אהבתי מאוד את הסרט הראשון ואת השלישי!! הראשון היה מזעזע באופן בלתי רגיל, אבל בסרט השלישי, איך נגיד היה יותר "Aקשן".חחחח

VAMPhantom

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה