תזכורת:אימה בחצות!
היום בMGM:

D i l D o

New member
אני חזרתי הביתה במיוחד כדי לראות...

את "ערפדי החלל" ופתאום גיליתי שיש "גותי", תאר לך את אכזבתי ואת כעסי! רציתי לרצוח מישו! בקיצור, "גותי" סרט משעמם, ממש לא אהבתי אותו... אפילו נרדמתי באיזה שהוא שלב... נקווה ששבוע הבא באמת יהיה את "ערפדי החלל" המצויין!

mister a

New member
בלי קשר לערוץ של האריה

מישהו ראה "13 הרוחות"? יש מישהו שמסכים איתי שזה לא סרט משהו??? מישהו מכיר סרט מפחיד ביותר? אחרי הצלצול הפסקתי לפחד מסרטי אימה! בקרוב אני כבר לא אוהב אותם!

europe1990

New member
עלק הערוץ של האריה-חחח

ראיתי 13 רוחות-וזה סרט כזה אידיוטי!!!!! תנסה להשיג בדיוידי את הסרט מאי-סרט מצמרר

D i l D o

New member
אני ממליץ על "חשיכה נופלת"

יורופ המליץ לי על זה, ועכשיו אחרי שראיתי את זה, אני ממליץ על זה.... באמת סרט יפה עם רעיון מעולה - הסרט מביא בצורה שונה ומפחידה את אגדת פיית השיניים, אגדה שכולנו גדלנו עליה, מה שעושה את הסרט למפחיד עוד יותר, אני ממש אהבתי את הסרט הזה -מומלץ!!!

xander55

New member
מכיר את ההרגשה ../images/Emo129.gif

לפני חודש בערך, היה כתוב שיהיה בערוץ 10 את האחת והיחידה עם ג'ניפר אניסטון, אני מקליט את כל הסרטים שיש בהם אחד מכוכבי חברים, באפי ומכושפות וסרטים אחרים שווים, ובטעות הקלטתי על האחת והיחידה אז החלטתי להקליט שוב, באתי לראות בערוץ 10 בשעה 21"30, פתאום החליטו להחליף את השידורים, הרגשתי שנפל לי בורג...עוד בורג בכל אופן, אכזבה.

ha16

New member
נקרא darkness falla

נכון? יש לי אותו (מהספריה כמובן...)

VAMPhantom

New member
"חשיכה נופלת"? ../images/Emo6.gif

כוונתך לסרט המעולה: Darkness Falls? בהחלט מומלץ, אני אישית המלצתי מס' פעמים על הסרט הנ"ל
מי שעדיין לא ראה, שיראה!

למעלה