תזכורת - אירוח בפורום היום בשעה 19:00

liat sa

New member
אירוח בפורום-פאנג שואי וקריסטלים-יום א 8.2.09

ביום ראשון הקרוב ה 8.2.09 נארח בפורום את מאי בן-פרין יועצת פאנג שואי בין השעות 19:00-21:00 מאי בן פרין שתתארח אצלנו היא אומנית פנג שואי בכירה, וחברה בארגון העולמי לפנג שואי. היא בעלת שני תארים במדעי ההתנהגות והחברה, ומייעצת לבתים פרטיים ולעסקים מטעם האקדמיה ללימודים רוחניים. מאי בן-פרין הינה יועצת פנג שואי בכירה וחברה בארגון העולמי לפנג שואי. עוסקת בתחום למעלה מ-8 שנים ובעלת ניסיון רב ביעוץ למאות לקוחות פרטיים ועסקיים. מנחה בקורס להכשרת יועצי פנג שואי במסגרת הפקולטה לפנג שואי בניהולו של דר' ירון זפרן. במשך מספר שנים כתבה מדור קבוע בנושא פנג שואי למגזין העיצוב "נישה". מאי תענה לנו על שאלות הקשורות לתחום הפאנג שואי בכלל וכיצד ניתן להשתמש בקריסטלים ובגבישים כדי להעצים את איכויותנו ואיכות זרימת האנרגיה בביתנו בהסתמך על תורת הפאנג שואי. אתם מוזמנים להתחיל לשלוח שאלות כבר מעכשיו, אולם מאחר ומאי צריכה להקדיש לתשובותיה זמן התשובות ינתנו רק בזמן האירוח , נא לזכור שכל התשובות שיינתנו, אינן תחליף לבדיקה מקיפה של הבית, אבל לפחות ייתן לכם כיוון והתחלה לשינוי מרענן וחדש. בשאלתכם אנא תנו את מירב הפרטים כמו תאריך לידה וכיוון החדר בבית בו הייתם רוצים לערוך שינוי. אני מצרפת כתבה שמאי כתבה למגזין נישה בנושא. אתר הבית של מאי בן פרין אני מאחלת למאי ולכולנו שרשור נעים ומוצלח . ליאת ספארק סמלסון

sivanjbs

New member
זכוכית ופאנד שוואי

שלום מאי כחובבת זכוכית מושבעת ויוצרת בזכוכית הייתי שמחה לשמוע על מקומה של הזכוכית, והאפשרויות לשימוש בה בעיצוב בפאנג שוואי תודה סיון

מקומה של הזכוכית בפנג שואי

הי סיוון, זכוכית מייצגת את אנרגיית יסוד המים. ולכן, אחד השימושים המתאימים עבורה הוא שילובה בחלק הצפוני של הבית והעצמת תחום הקריירה. מאי.

ZipUser5

New member
האם תורת הפאנג שואי רואה בקריסטלים חפץ שונה?

במילים אחרות, האם התורה מתייחסת לתכונות הקריסטלים? הרי מדובר בתורה שעוסקת בחלקה בהצבה ומיקום של חפצים, ביניהם רהיטים על צורתם, בדרך כזו שתחיה אנרגיה נוחה ונעימה. 1.האם הפאנג שואי רואה את הקריסטלים כדוממים שונים מהזכוכית בסלון או מהשולחן העגול בפינת האוכל? האם מתייחסים לתכונותיהם כדי להניחם במקומות אסטרטגיים? 2.האם הקריסטלים הם חלק בלתי נפרד מפאנג שואי? אם מבקשים ממך לעצב דירה כך שתענה לקרטריונים של הפאנג שואי, האם תכלול קריסטלים בוודאות? תודה :)

liat sa

New member
איזה סוג קריסטלים היית שמה בכל מיני חדרים ?

כדי להעצים את זרימת האנרגיה והיכן , כלומר על השולחן, מול הדלת , על אדן החלון .... למשל - בחדר השינה - המיטה לא בדיוק מול הדלת - ומעליה חלון או בחדר עבודה של מבוגר - כאשר השולחן נמצא בגבו אל הדלת ומצד שמאל יש חלון המון תודה ליאת ספארק

חדר העבודה שלי..

אני עוסקת בטיפולי יופי ואסתטיקה, החדר שלי זהו בעצם ההול שבין החדרי שינה והאמבטיה שסגרתי אותו לחדר מקורב גם לשרותים, אם זה משנה, רציתי לדעת על מנת שיהיו אנרגיות טובות.. מה את מיעצת לעשות, לאחרונה העסק שלי קצת רדום.. אשמח לתשובה

YYY, חדר העבודה שלי...

הי מאי, אשמח לעצה וגם קצת אסרטיביות... חדר העבודה שלי הוא בבחינת "כל מה שלא נכון על פי הפאנג שוואי למקם בחדר עבודה". את מוזמנת לראות. בעצם לא. חבל לי על הטראומה שלך... בכל אופן - מול דלת הכניסה (ממ"ד, כן?) נמצא החלון וקצת שמאלה ממנו מונצח בגאון אוסף רובים, אקדחים, חרבות וסכיניםשבעלי שיחיה אסף מכל מיני מקומות בעולם. הוא לא מוכן לותר בעניין ומתעקש שנמצא לאוסף שלו מקום של כבוד בבית. אז כמובן ששמתי בממ"ד. השאלה היא - איך אני מאזנת את כל האנרגיות בחדר כדי ליצור סביבת עבודה פוריה ויצירתית, יחד עם האוסף על הקיר משמאלי...

הי הדס

אם ממש מול דלת הכניסה לחדר ממוקם חלון אזי יש חשש לבריחת אנרגיה מהירה מהחדר. כדי לווסת את זרימת הצ'י (אנרגיית החיים) ממליצה לך להניח/לתלות חציצה בין הדלת לחלון, למשל: להניח שטיח קטן, עציץ, או לתלות כדור קריסטל, ספירלה או פעמון רוח. כדי לשמור על שלום בית, אני מציעה לך למקם את שולחנך באופן שלא תיראי את האוסף הנ"ל כל היום מול עינייך.... יחד עם זאת, בדקי אפשרות לרכז את כל כלי המשחית הללו בארון זכוכית. כך הם גם ייראו, לא ישתלטו על שטח גדול מדי בחדר וגם יהיה קל יותר לנגב מהם את האבק ..

אבק?!? עד פה... שהוא ינקה את זה!

יה, פעמוני רוח זה דווקא רעיון מדליק!

אנרגיות טובות בחדר העבודה

הי אמא של אוראל ועדן, ישנן דרכים רבות לעורר אנרגיות חיוביות במרחב. מכיוון שהתיאור שנתת הוא מצומצם אני מזמינה אותך לשלוח אלי תמונות של חדר העבודה ואז אוכל לתת לך המלצות ספציפיות לעסק שלך. בהצלחה!

תכונות הקריסטלים

שלום לך, בהחלט מתייחסים בפנג שואי לתכונותיהם של הקריסטלים. למשל: מושבת סיטרין (אבן השפע) תמוקם באזור הדרום-מזרחי של הבית הלא הוא אזור השפע והמזל כדי להעצימו. אבן הרוזקוורץ (אבן האהבה) תשמש להפעלת אזור הזוגיות של הבית הנמצא בדרום-מערב. עיצוב דירה לפי עקרונות הפנג שואי אינו חייב לכלול קריסטלים. הם בהחלט אפשרות טובה לתיקוני בעיות בזרימת האנרגיה ולהעצמת תחומים שונים בחיים, אך קיימות אפשרויות טובות נוספות.

יעל9999

New member
מהי מראה סינית?

מהי המראה הסינית שרואים מעל דלת הכניסה בבתים שעוצבו באמצעות פנג שואי? לשם מה תולים אותה? יעל פדר תיאטרון החברים של יעל הצגות חינוכיות לילדים www.yaelfriends.com

יעל9999

New member
ועוד שאלה בנוגע למראה הסינית ?

איך היא בדיוק צריכה להראות וכיצד ניתן להשיגה? יעל פדר תיאטרון החברים של יעל הצגות חינוכיות לילדים www.yaelfriends.com

הנה היא ../images/Emo24.gif

הי יעל, מדובר במראה מתומנת כשבמרכזה יש מראה עגולה. כל חלק בה מייצג תחום חיים מסויים - קריירה, בריאות, שפע, מוניטין, אהבה שמחה, תמיכה והתפתחות אישית. את המראה ניתן להשיג בחנויות לעידן החדש - ברובן היא מופיעה בצבע ירוק כשכל תחום חיים מיוצג על ידי טריגרמה מתאימה. אפשר גם להשיג עיצוב ייחודי ויפהפה שלה אצל סיוון באתר http://www.sivanglass.co.il (בקטגוריה של מוצרי פאנג שואי) כשכל צבע מייצג אנרגיה של תחום חיים מסוים.

מראה מראה שעל הקיר

הי יעל, אחד הסמלים הפופולריים ביותר להרחקת אנרגיות שליליות המופנות לבית או לעסק הוא מראת בגואה (פקואה). זוהי סגולה סינית בדוקה המשמשת כהגנה אנרגטית לבית, בדומה למזוזה ביהדות. המראה מסננת את האנרגיה השלילית המגיעה מהסביבה ומאפשרת רק לאנרגיה החיובית להיכנס לבית, בנוסף ניתן להיעזר בה כהגנה מפני שכנים צרי עין. נהוג לתלות את המראה מחוץ לבית, מעל דלת הכניסה או מצידה הימני. מאי.

אפשר עוד שאלה?

לגיסתי תאומות החולקות חדר. מיטתה של האחת ניצבת צמודה לקיר של דלת הכניסה לחדר (כך שהיא מימין לדלת, צמודה לקיר שתוחם את החדר מהמסדרון), ומיטתה של השניה אנכית לה, צמודה לקיר שמימין לדלת. הקיר השלישי מוסתר כולו על ידי ארון וספריה מאוד גדולים (מחוברים לקיר) ובקיר הרביעי - חלון ומתחתיו שידה וטלוויזיה. בתוך כל הבלגאן הזה - ולאור העובדה שהיא שוקלת רה-ארגון, איך כדאי לסדר את המיטות של הבנות??

למעלה