תזכורת - אירוח בפורום היום בשעה 19:00

בנקאית1

New member
שאלה למאי בן פרין.

אשמח לדעת מה אוכל לעשות על מנת לישון רגוע מבלי להתעורר בלילה מידי פעם. איך להזרים בבית אנרגיה חיובית באופן כללי? תודה רבה לך

שינה רגועה

הי בנקאית יקרה, על מנת לשפר את איכות השינה שלך חשוב להימנע מכל הפרעה בזרימת האנרגיה בחדר השינה, מתחושת איום וכן להגביר תחושת הביטחון וההגנה בעת השינה. לשם כך כדאי להימנע ממיקום המיטה מתחת לחלון, להימנע מתליית אובייקטים מעל המיטה בכלל זה: מאוורר תקרה, מנורה גדולה, מדפים או אובייקטים תלויים אחרים. וכן למקם את המיטה באופן בו תוכלי לראות ממנה את דלת הכניסה לחדר השינה. בנוסף, ודאי שהחדר לא עמוס בחפצים רבים מדי ביחס לשטחו, מצב שעלול להקשות על זרימת האנרגיה בחדר. לגבי השאלה שלך כיצד להזרים אנרגיה חיובית בבית – השאלה כללית מדי, נסי להיות יותר ספציפית.

בנקאית1

New member
תודה רבה על התשובה ...לגבי אנרגיה חיובית בבית

אני יכולה לציין שכולם אוהבים לבוא אל ביתי, ואני באמת שואלת אותם מדוע? הם עונים כי אנחנו מרגישין חמימות בבית שלך. אני בטוחה אנרגיות טובות בביתי, הכל רגוע לרוב, אין הרבה חפצים, נקי, מרגיש טוב, אבל למרות זאת, הייתי רוצה לדעת למה אני מרגישה אחרת? אני מרגישה שאני רוצה כל הזמן לצאת מן הבית, השאלה היא האם זה קשור לאנרגיות שבבית? או לזה שאני טיפוס חוץ, את מבינה? לא אוהבת להיות בבית. בכל מקרה בהחלט אני מרוצה מהשאר. המון תודות לך וברכות ט"ו בשבט

sivanjbs

New member
מראה בחדר שינה

בעלי מתעקש שנוריד את המראה שתלינו בחדר השינה שלנו. הוא שמע שלפי הפנג שואי זה אסור. את יכולה להסביר לי מה בדיוק הבעיה איתה?

liat sa

New member
פאנג שואי וילד היפראקטיבי

האם לפנג שואי יש פתרונות לילד היפראקטיבי?

liat sa

New member
ועוד שאלה

אחת מבנות משפחתי, אינה מרוכזת בלימודים, כל הזמן היא מוצאת דברים שמסיחים את דעתה, במיוחד קשה לה להתרכז בחדרה אשר מלא בהסחות דעת (טלויזיה, מחשב) ובבית ספר עצמו (לימודים משעממים), האם הפאנג שואי יכול לעזור בשינוי כלשהוא ? ליאת ספארק

תמרגורה

New member
דירה חדשה

חברתי עברה לאחרונה לדירה חדשה. מאז המעבר אינה חשה בטוב, איך ניתן לעזור לה?

הי תמר

בקשי מחברתך לבדוק את האזור המזרחי של הבית האחראי לתחום הבריאות. אם ניתן, אמרי לה להוסיף שם צמחייה טבעית, ירוקה ומטופחת - יסוד העץ הוא היסוד הקשור לתחום הבריאות. כמו כן חשוב לוודא שאין שם עומס של חפצים, חפצים מקולקלים שבורים וכו', מצב העלול ליצור עומס אנרגטי ובעיות בתחום הבריאות. דבר נוסף שעליה לבדוק הוא האם נמצאים באזור זה של הבית שירותים. דרך השירותים מתקזת חלק מאנרגיית הבית. אם אכן יש שם שירותים חשוב לנטרל את השפעתם השלילית.

ילד היפראקטיבי

בהחלט שיש פתרונות בתחום הפנג שואי לילד היפראקטיבי או בעל קשי קשב וריכוז. חשוב לאפשר לילד כזה עמדת שליטה טובה על המרחב שלו. כלומר שתהיה לו אפשרות לראות את דלת הכניסה לחדרו. המלצה זו היא חשובה מאין כמותה והורים רבים לא מבינים את השפעתה הגדולה. יש להימנע ממצב בו הילד יושב בגבו לדלת הכניסה, או נמצא במיטתו מבלי יכולת להבחין במי שעומד להיכנס לחדרו, מצבים אלו יוצרים דריכות וחוסר בטחון וגורמים לעומס נוסף על המערכת העצבית. כמו כן חשוב לווסת את כמות הגירויים בחדר ולהקל על ההתמקדות בהם. ריבוי חפצים ותמונות בחדר של ילד כזה מציף אותו מבחינה רגשית. במצב כזה כדאי לתלות עד שתי תמונות בחדר בעלות מסרים רגועים או ממוקדים. כמובן גם שכדאי לעצב חדר זה באופן שיתמוך אנרגטית ביסוד האישי של הילד.

מראה בחדר שינה

עלולה להגביר את תנודות האנרגיה בחדר ולכן לגרום לעוררות יתר ולפגיעה באיכות השינה (קושי להירדם, התעוררות מס' פעמים במהלך הלילה). משום כך, היא אינה מומלצת בחדר בו אנו זקוקים לרגיעה ולחידוש כוחותינו. אם אתם בכל זאת זקוקים למראה, אל תתלו אותה מול דלת הכניסה לחדר (למען לא תהדוף החוצה את האנרגיה הזורמת לחדר) וכן לא באופן בו תשקף את המיטה. בדקו אפשרות לתלותה על הדופן הפנימי של הארון, אם יש כזה בחדר.

liat sa

New member
תזכורת - אירוח בפורום היום בשעה 19:00

להזכירכם היום בשעה 19:00 תתארח בפורום מאי בן פרין בנושא פאנג שואי . הנכם מוזמנים להיכנס ולשאול שאלות. באהבה ליאת ספארק

שאלה למאי בן פרין

קיבלתי במתנה מפל מים קטן ונאמר לי כי אוכל באמצעותו לשפר את מצבי הכלכלי. שאלתי היא היכן עלי להניחו בבית ומדוע דווקא מפל מים?

כשהכסף זורם ../images/Emo130.gif

שלום סמי בפנג שואי, ולא רק לפי שיטה זו, קיים קשר סמלי ואנרגטי בין מים לכסף (ראה הביטוי "תזרים מזומנים"). משום כך, מפל מים, מזרקה קטנה או אקווריום יסייעו לך להביא כסף ושפע אל חייך. השימוש באובייקטים אלה הופך לאחרונה לנפוץ יותר ויותר, ובהרבה בתים ועסקים כבר רואים אותם. כדי להשיג מטרה זו, עליך להציב את מפל המים ב"פינת השפע", הנמצאת לפני נוסחת "הבגואה" בפנג שואי, באזור הדרום-מזרחי של הבית. חשוב שתשים לב לכיוון אליו זורמים המים במפל. הקפד שהמים יזרמו לכיוון מרכז הבית, כדי שהכסף יבוא לתוך הבית, ובשום אופן לא לכיוון החלון או דלת הכניסה, שכן אז "יברח" הכסף מביתך. דאג דרך קבע לתקינותו ולניקיונו של המפל כדי להבטיח מקסימום השפעה ותוצאות חיוביות. שיהיה בהצלחה.

תודה על התשובה

הלכתי להציב את המפל. אם הוא יביא שפע של כסף, מובטחים לך אחוזים.

שאלה למאי בשם ידידה שלי

לפני כמה חודשים סידרתי את חדר השינה לפי המלצות הפנג שואי: הרחקתי את המיטה מהקיר, שמתי שתי שידות אחת בכל צד של המיטה, שמתי 2 ברווזים מנדריניים ותליתי תמוה של זוגיות. אני בהחלט מרגישה בשינוי חיובי. האם אני יכולה לעשות עוד משהו כדי לקדם את התחום הזוגי בחיי?

סיפור אהבה ../images/Emo23.gif

הי ירון, מה לא עושים למען ידידים..... המלץ לבחורה לבדוק את האיזור הדרום-מערבי של הבית המשפיע על חיי האהבה והזוגיות. אם איזור זה אינו שלם מבחינה מבנית פירוש הדבר שחסרה שם אנרגייה של אדמה - היסוד הנקבי, האימהי. כמו אמא אדמה המזינה ומקבלת אליה את כל ברואיה, כך מייצג יסוד זה את תכונות הקבלה, ההכלה וההזנה החיוניות ליצירת קשרים, יחסים הדדים ושותפויות. אם אכן חסרה שם אנרגיה זו כדאי לה להוסיף אובייקט מחרס, קרמיקה או אבן טבעית. בנוסף כדאי לה לשים באזור זה אובייקט (פסל או תמונה) המייצג עבורה זוגיות, כדי לזמן קשר זוגי מתאים לחייה או לשמר זוגיות קיימת. את התחום הזה הבח

liat sa

New member
הי מאי,השלימי את תשובתך לירון קידר-היא נקטעה

תודה

liat sa

New member
תודה למאי על תשובותיה

אלו שלא קיבלו תשובות - יקבלו תשובות בהמשך הערב או מחר אלו שמעוניינם לשאול שאלות יכולים להוסיפם ומאי תענה גם בימים הקרובים המון תודה לכל אלו שהשתתפו ובמיוחד לשמאי על תשובותיה ליאת ספארק

למעלה