טעות ניתן לתקן.אכן, צריכים להסתמך על ההלכה היהודית ולא על כופרים שעושים טעויות בספירה כפי שראינו בשנים קודמות (כשמנוע החיפוש של יתוקן, אצרף דוגמה ).
אשמח אם תתקן טעות נוספת, כותבים רה"מ, או רה"ם שואלת עבור חברה
לידעתי כותבים רה"מ, ולא עם ם.
טעות ניתן לתקן.אכן, צריכים להסתמך על ההלכה היהודית ולא על כופרים שעושים טעויות בספירה כפי שראינו בשנים קודמות (כשמנוע החיפוש של יתוקן, אצרף דוגמה ).
לא במקרה הנדון, שאדם קטן לא מוכן להודות בטעותו וסיבותיו עמוטעות ניתן לתקן.
לא הבנתי, את רוצה שאתקן את הטעות של הרינגטון כפי שהוסבר בתגובה #4 של מיטלמן?אשמח אם תתקן טעות נוספת, כותבים רה"מ, או רה"ם שואלת עבור חברה
לידעתי כותבים רה"מ, ולא עם ם.
אכן, צריכים להסתמך על ההלכה היהודית ולא על כופרים שעושים טעויות בספירה כפי שראינו בשנים קודמות (כשמנוע החיפוש שליתוקן, אצרף דוגמה
).
בהחלט צודק שדברים כאלו צריכים להיבדק בספריה תורנית או באתר מוסמך לכך (בדיוק כפי שאני מציין בעצמי רבותצודק ב-100%, צריכים להסתמך רק על אתרים מהיימנים שמייצגים את ההלכה היהודית כמו הקישור שצירפת ולא על גולש כן/לא דתי כן/לא שומר שבת, בפורום איזוטורי ב-
שצרפת לנו קישור חשוב זה של אתר מהיימן בנושא.
הערה: רק נזכיר לחובבי הז'אנר שמעולם לא הגדרת את השרשורים הללו פרובוקטיביים, לא באת עליהם בטענות ואם זכרוני אינו מטעני, אף תמכת בהם. כל זאת, עד שהעזתי ביום מן הימים לצאת נגד איזה משהו שכתבת בהתנסחות שלא מצאה חן בעיניךהערה: את דעתי על פתיחת שרשורים פרובוקטיבים אלו כתבתי בהרחבה אשתקד, חבל שגורמים כלשהם, כמו פותח השרשור, גורמים לשינאה של הדת במקום ההפך, באו לברך ויצאו מקללים.
לא התייחסתי ל-AI אלא לקישור הראשון לאתר של חב"ד בתגובה שהגבתי עליה.בהחלט צודק שדברים כאלו צריכים להיבדק בספריה תורנית או באתר מוסמך לכך (בדיוק כפי שאני מציין בעצמי רבות). אלא שכמובן כן צריך לוודא שאכן מדובר באתר רציני ומוסמך, כאשר כפי שהתברר למעלה, הAI שממנו נלקחה התשובה שקודמך הביא לכאן, אינני כזה לעניין זה.
רק נציין ונזכיר לטובת אוהבי האמת שהשבתי על כך בסה"כ בשרשור אחד בנושא אשתקד ופתחתי שרשור נוסף:הערה: רק נזכיר לחובבי הז'אנר שמעולם לא הגדרת את השרשורים הללו פרובוקטיביים, לא באת עליהם בטענות ואם זכרוני אינו מטעני, אף תמכת בהם. כל זאת, עד שהעזתי ביום מן הימים לצאת נגד איזה משהו שכתבת בהתנסחות שלא מצאה חן בעיניך. מאז אתה אכן תוקף את השרשורים הללו (וכמובן אותי אישית, חדשות לבקרים, בכ90% מתגובותיך
).
בסוגיית השנאת הדת אגב, יואיל נא הציבור (יעני הקבוצה הקטנה ש'סובלת' מהבעיה) להתבגר. בכל נושא ועניין, ציבורי או פורומי, מי שתחושותיו כלפי הדת מגיעות מתחושתו האישית כלפי פלוני אלמוני או כלפי מעשה שאיזה מאן דהוא נקט בו, או שאינו כן בדבריו או שהייתה לו בעיה רצינית עם הדת לכתחילה והוא רק משתמש בנ"ל כתירוץ.
סורי, אבל אינך דובר אמת (בכל אופן במשפט המרופרף הבודד שקראתי מתגובתך זו). אסתפק בכך.לא התייחסתי ל-AI אלא לקישור הראשון לאתר של חב"ד בתגובה שהגבתי עליה.
רק נציין ונזכיר לטובת אוהבי האמת שהשבתי על כך בסה"כ בשרשור אחד בנושא אשתקד ופתחתי שרשור נוסף:
![]()
טומאה
תכף השבת נכנסת, לכן אכתוב בקצרה, למה לא כתבתי בעשרה ימים האחרונים כאן בפורום. אין לי שמץ אם מנעל הפורום הוא דתי או לא, ידוע שחילל שבת, דבר שדתי לא היה עושה אילולא מדובר בפיקוח נפש. מה שעוד שיכנע אותי שהוא לא, אלא משחק אותה הפוך על הפוך בכדי לגרום לשינאה לדת היפיפיה שלנו במקום לקרוא לקירוב לבבות...www.tapuz.co.il
![]()
מה דעתכם על דרך הגולשים
לנסות להקטין גולש / לדבר לגופו של גולש, כאשר אינם מסוגלים להתמודד עם דבריו?www.tapuz.co.il
אף פעם לא הבעתי את דעתי בנושא לא לחיוב ולא לשלילה ללא קשר ליחסי אליך עד אשר נערך הסקר שמצ"ב בקישור השני ואז פתחתי את שרשור הטומאה שמצ"ב בקישור הראשון.
הערה: נוסף בעריכה, מסתבר וטעיתי והבעתי את דעתי גם לפני שנתיים נגד שרשורים אלו (תגובה 29 שבדף 3 ותגובה 115 שבתחילת דף 4 ששם פירטתי בהרחבה את דעתי בנושא):
![]()
נשאל השנה מחדש-סקר שרשורי ספירת העומר יומיים| עדכון: התווסף סיכום סופי.
אלא ש, מעבר לשאלה אם זה אכן מפריע ל"רוב" הגולשים (כלומר לא כולל מצביעים שהובאו במיוחד מבחוץ כדי להשפיע), זה די עניין של 'זה נהנה וזה לא חסר'. מצד אחד יש את מי שחשובה לו התזכורת היומית והוא נדרש לה כדי להקפיד על הספירה. מצד שני יש את מי שמפריע לו איזה משהו ערטילאי שלא באמת צריך לעניין אותו או...www.tapuz.co.il
סורי, אבל אינך דובר אמת בהתאם למוניטין שלך, אצטט את תגובתי הראשונה בנושא, תגובה 29 שלי שהזכרתי בתגובתי הקודמת:סורי, אבל אינך דובר אמת (בכל אופן במשפט המרופרף הבודד שקראתי מתגובתך זו). אסתפק בכך.
מיצינו.
רק בריאות (הצטערתי לגלות אחרי חצי המשפט הראשון שאתה מתעקש להמשיך עם 'אי-הדיוקים' שלך, אבל זכותך המלאה לעשות כן. תצטרך לסלוח לי שלא אשחק איתך את המשחק. גם לא אם תתעקש להמשיך אותו עוד ועוד).סורי, אבל אינך דובר אמת בהתאם למוניטין שלך, אצטט את תגובתי הראשונה בנושא, תגובה 29 שלי שהזכרתי בתגובתי הקודמת:
"
אני לא צריך אזכור לספירה, אני יודע אותה.
לא מפריע לי שיהיה אזכור, אבל אם זה מעצבן אחרים, יצא שכרנו בהפסדנו ואעדיף שלא יהיה אזכור.
מנהגי הדת יפים וצריך להנות מהם, לא צריך לגרום למישהו לשנוא אותם ולכן אעדיף שלא יהיה אזכור.
עפ"י בקשתך, הוספתי בעריכה שהצבעתי 'אחר'.
"
הרבה טעויות של אנאלפביתיותאכן, צריכים להסתמך על ההלכה היהודית ולא על כופרים שעושים טעויות בספירה כפי שראינו בשנים קודמות (כשמנוע החיפוש שליתוקן, אצרף דוגמה
).
שוב חוזר הניגוןהרבה טעויות של אנאלפביתיותכמו למשל חוסר הבחנה בין שבועות לימים כשם שמבדילים בין עשרות לאחדות ועוד ...
אצלי מערכת החיפוש בסדר, מצאתי לך דוגמה, שתוארה היטב בתגובה #7 שלי "תחליט 6 שבועות או 48 ימים?חסר לימודי ליבה
" כמענה לתגובתו (#1) "נוסיף 1 על שני המספרים של ספירת ליל אמש, שהייתה 48 ימים ושישה שבועות."
![]()
תזכורת: הערב (שישי) יש לספור כך:
נוסיף 1 על שני המספרים של ספירת ליל אמש, שהייתה 48 ימים ושישה שבועות. מזכיר למעוניינים, כל הפעולות למען החג יכולות להתבצע רק מלאחר צאת הכוכבים של מוצש"ק ולא קודם לכן. זה נכון גם מבחינת האיסור לבצע בשבת פעולות לטובת החג ובמקרה הזה, מאחר ומדובר בשבועות, הן מבחינת הצורך שיעברו שבעה שבועות מלאים...www.tapuz.co.il
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.