תזכורת: היום שני ימים לעומר (עריכה: הכותרת לא מעודכנת, אנא שימו לב בהקפצות של החברים).

מצב
הנושא נעול.

Harrington

Well-known member
מנהל
הערה: לכתחילה לא תכננתי להשקיע בזה יותר משרשור אחד. נראה לי מיותר. אבל לאור הזדהמות השרשור הראשון אין מנוס אלא לעשות זאת. ככל שיש כאלה שמרגישים צורך להסביר מדוע אין צורך בתזכורת הזאת, היא מיותרת, ושאר מרעין בישין, אנא השתדלו לעשות זאת בשרשור הראשון ומנעו את הצורך לפתוח מחר שרשור שלישי בנושא. תודה מראש ומועדים לשמחה.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
הערה: לכתחילה לא תכננתי להשקיע בזה יותר משרשור אחד. נראה לי מיותר. אבל לאור הזדהמות השרשור הראשון אין מנוס אלא לעשות זאת. ככל שיש כאלה שמרגישים צורך להסביר מדוע אין צורך בתזכורת הזאת, היא מיותרת, ושאר מרעין בישין, אנא השתדלו לעשות זאת בשרשור הראשון ומנעו את הצורך לפתוח מחר שרשור שלישי בנושא. תודה מראש ומועדים לשמחה.
מצויין. |4U|
אז רגע, אנחנו שוב צריכים לברך שהחיינו?

שמלת תחרה1

Well-known member
אולי תסביר על מה סופרים את העומר?

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אולי תסביר על מה סופרים את העומר?
סופרים מהלילה השני של חג הפסח ועד לחג השבועות 7 שבועות 49 ימים.
למה סופרים?
אנחנו מתרגשים לקראת חג מתן תורה
זה כמו אסיר שמתרגש וכותב על הקיר של תאו טבלת ייאוש. הוא סופר את הימים בהתרגשות עד לשחרור
כמו ילד שסופר את הימים עד שהוא מקבל אופניים חדשות במתנה.
ככה אנחנו סופרים בהתרגשות את הימים עד מתן תורה לעם ישראל.

שמלת תחרה1

Well-known member

סופרים מהלילה השני של חג הפסח ועד לחג השבועות 7 שבועות 49 ימים.
למה סופרים?
אנחנו מתרגשים לקראת חג מתן תורה
זה כמו אסיר שמתרגש וכותב על הקיר של תאו טבלת ייאוש. הוא סופר את הימים בהתרגשות עד לשחרור
כמו ילד שסופר את הימים עד שהוא מקבל אופניים חדשות במתנה.
ככה אנחנו סופרים בהתרגשות את הימים עד מתן תורה לעם ישראל.
יש עוד משהו בדרך. מאשירה להרינג לכתוב, הוא כותב טוב ממני :)

אתה מאיים בזיהום הפורום?
היום ה-17/4/22 שעה 22:34, אתה רוצה שבשעה הבאה אפתח שרשור להזכיר לך שעברה שעה?

Harrington

Well-known member
מנהל
קראתי ומצטטת בשבילך "אנא השתדלו לעשות זאת בשרשור הראשון ומנעו את הצורך לפתוח מחר שרשור שלישי בנושא."
צריך להיות מאוד מאוד חלש בהבנת הנקרא כדי למצוא איום בדברים, ועוד "איום בזיהום הפורום" כהגדרתך למעלה.

Harrington

Well-known member
מנהל

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
נשגב מבינתי היכן ראית איום בדברי.

אם בא לך וזה נראה לך חשוב, לך על זה.
הרינגטון כפרה..
אתה לא מבין שהאוטואנטישמיות (וו עם שורוק) והאפיקורסיות (וו עם שורוק) הגויות (וו עם שורוק) לעתיד רואים בכל סממן דתי איום?
אבל כשהם רואים כנסיה או מסגד? הם מיד שמים כיסוי ראש ומורידים את הנעלים. (של נעליך מעל רגליך..)
והכי חשוב הרינגטון...אל תשכח להתרחק מבנק המטרות. ;-)

כוכבית מצויה

Well-known member
אתה רק מוכיח את טענתי שאתה הדווקן כאן.
בדיוק כמו שלא היה צורך בתזכורת הראשונה אין צורך גם בתזכורת הזו, היא מיותרת כמו רוב מה שאתה כותב בפורום.
והצורך היחידי ששרשור נוסף יספק, זה הצורך שלך לעשות דוקא.

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה רק מוכיח את טענתי שאתה הדווקן כאן.
בדיוק כמו שלא היה צורך בתזכורת הראשונה אין צורך גם בתזכורת הזו, היא מיותרת כמו רוב מה שאתה כותב בפורום.
והצורך היחידי ששרשור נוסף יספק, זה הצורך שלך לעשות דוקא.
רק בריאות יקירתי. רפואה שלמה ובחייאת, קחי משהו נגד הצרבת.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
רק בריאות יקירתי. רפואה שלמה ובחייאת, קחי משהו נגד הצרבת.
מזל טוב הרינגטון. :-D

אני רואה שנכנסת למועדון בנק המטרות של הטירלול האבסורדי הסתמי והאינסופי.|4U|

יש עליך במקרה כיפת ברזל? |מצדיע|

אם לא, אז אל דאגה כפרה, נשארו עדיין כמה באמ תחחחחתי. |חיוךרחב|

נערך לאחרונה ב:
מצב
הנושא נעול.
למעלה