תזכורת: היום שני ימים לעומר (עריכה: הכותרת לא מעודכנת, אנא שימו לב בהקפצות של החברים).

מצב
הנושא נעול.

כוכבית מצויה

Well-known member
שוב מדברת לגופו של כותב, למה למה כוכבית. שמת מטרה לפגוע בקומונה? לא טוב לך צאי מכאן, כפי שנאמר אף אחד לא כותב כאן באיומי פן
מבינה שלדעתך להפיץ עלי שקרים זה לא לגופו של כותב. אבל לכתוב שמי שרואה כניסה לבנק מטרות שלי שהוא עיוור (מה לעשות, אי אפשר לראות משהו שלא קיים) זה כתיבה לגופו של כותב.
לא טוב לך לקרוא את מה שאני כותבת, את מוזמנת להשתמש בכפתור ההתעלם.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
שוב מדברת לגופו של כותב, למה למה כוכבית. שמת מטרה לפגוע בקומונה? לא טוב לך צאי מכאן, כפי שנאמר אף אחד לא כותב כאן באיומי פן
הפעם הגזמת.
זה שאדון הרינגטון רוצה לתרגל איך עורכים סקר ובחר בכם כשפני ניסיון, ניחא.
זה שאדון הרינגטון החליט לספור את ימי העומר בפיקסלים ועל גבי הפורום המכובד הזה - גם ניחא.
אבל לגברת שמלתל'ה אין שום זכות להחליט מי יכתוב, היכן יכתוב, ומה יכתוב.
שום גופו של כותב ושום בטיח.....
הפכת להיות הקשקשנית של הפורום.
ברכות.

נ.ב סבא'לה יקר. מרוב שכ"כ התחזקת, אל תשכח כשאתה מדבר על התבוללות , שאתה מגדל גוי בבית . [ואל תספר לי סיפורים על גיור ושאר ירקות]....

הפעם הגזמת.
זה שאדון הרינגטון החליט לספור את ימי העומר בפיקסלים ועל גבי הפורום המכובד הזה - גם ניחא.
ברכות.

נ.ב סבא'לה יקר. מרוב שכ"כ התחזקת, אל תשכח כשאתה מדבר על התבוללות , שאתה מגדל גוי בבית . [ואל תספר לי סיפורים על גיור ושאר ירקות]....
עזוב אותו, הוא הקפיד על ביעור חמץ אבל לא הפריע לו לכתוב כאן בפורום בחג.
אני בטוחה שההוא שם למעלה, היה מעדיף שלא יקפיד על ביעור חמץ וישמור את החג שבין ה-3 חגים הכי חשובים ביהדות (3 הרגלים).

Harrington

Well-known member
מנהל
עזוב אותו, הוא הקפיד על ביעור חמץ אבל לא הפריע לו לכתוב כאן בפורום בחג.
אני בטוחה שההוא שם למעלה, היה מעדיף שלא יקפיד על ביעור חמץ וישמור את החג שבין ה-3 חגים הכי חשובים ביהדות (3 הרגלים).
אז זאת את? שנים אני מחפש את מנהל/ת החשבונות של הקב"ה ולא הצלחתי למצוא. אוי כמה שמחה הענקת לי כעת כשסוף סוף גיליתי אותך. אשרייך!
אגב לגבי המשפט הראשון שלך כאן, וכי חסרים מסורתיים בישראל שנוהגים חלק מהמצוות ולא את האחרות? מודה שגם לי זה היה מוזר זמן רב וגם היום זה עדיין כך במידה מסוימת. אבל זאת פשוט המציאות הקיימת עובדתית. אפשר לא להבין אותה, אפשר לחלוק עליה, אפשר הרבה דברים. אבל אי-אפשר להתעלם מקיומה או לעשות כאילו זה משהו חריג, כי זה פשוט לא (למעשה זה רוב הציבור הישראלי, מבחינת קבוצות גודל).

שמלת תחרה1

Well-known member
הפעם הגזמת.
ברכות.

עוד אחד סכסכן, דבר בשמך ולא בשם הרינג.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
שמלתל'ה...
1. חובה עלייך לקרוא לאט לאט.
2. לספור עד 10.
3. לשאול את עצמך , "האם הבנתי" ?
במידה ולא הבנת . נא לחזור ל -1-
במידה וכן,
הסביריני, היכן הנני מדבר בשמו של החבר המכובד, ירא השמיים מר אדון הרינגטון ?

שמלת תחרה1

Well-known member
שמלתל'ה...
1. חובה עלייך לקרוא לאט לאט.
2. לספור עד 10.
3. לשאול את עצמך , "האם הבנתי" ?
במידה ולא הבנת . נא לחזור ל -1-
במידה וכן,
הסביריני, היכן הנני מדבר בשמו של החבר המכובד, ירא השמיים מר אדון הרינגטון ?
פעם אחרונה שמגיבה לך.
לא אתן יד בלהרוס שירוש.
מי כתב? "

זה שאדון הרינגטון החליט לספור את ימי העומר"

מלאכת מחשבת1

Well-known member
פעם אחרונה שמגיבה לך.
לא אתן יד בלהרוס שירוש.
מי כתב? "

זה שאדון הרינגטון החליט לספור את ימי העומר"
לא ספרת עד 10 , לא הבנת , ומשום מה לא חזרת ל -1- .
כמו הרבה פעמים - קפצת......
כתבתי "זה שאדון הרינגטון החליט לספור את ימי העומר בפיקסלים ועל גבי הפורום המכובד הזה - גם ניחא."
זו עובדה שמר אדון הרינגטון, ירא השמיים, המכובד באדם, דיווח כאן עלי צג ,ובמלוא העוצמה ואפילו טרח לפתוח יותר משרשור אחד בנידון.

לגבי האיום ש "פעם אחרונה שמגיבה לך."

האם ישנה אפשרות להמיר את רוע הגזרה בעבודות שירות ? בתשלום שוחד ? בהפרת אמונים [אהיה לתומך ביבי נלהב כמוך] , במרמה [ אשקר במצח נחושה ואומר שאת אשה משכמה ומעלה...].
אני ממתין בחיל ורעדה לתגובתך .....

שמלת תחרה1

Well-known member
הפעם הגזמת.
ברכות.

תלך כפרות עליו. ותפסיק להכניס בני משפחה, תהיי אמיץ וספר על הבנות שלך. על אשתך ומה אתה עושה בחיי יום יום, במקום לשבת בחושך.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
תלך כפרות עליו. ותפסיק להכניס בני משפחה, תהיי אמיץ וספר על הבנות שלך. על אשתך ומה אתה עושה בחיי יום יום, במקום לשבת בחושך.
אני אענה לך הכי בקיצור שאפשר - אני מדליק את האור.
אם תבקשי יפה, אני דווקא יכול לספר קצת עלייך.....

משתפרת1

Well-known member
אתה רק מוכיח את טענתי שאתה הדווקן כאן.
בדיוק כמו שלא היה צורך בתזכורת הראשונה אין צורך גם בתזכורת הזו, היא מיותרת כמו רוב מה שאתה כותב בפורום.
והצורך היחידי ששרשור נוסף יספק, זה הצורך שלך לעשות דוקא.
אין בעיה להתעלם מכל הודעה שלא מעניינת אותך. לא רק הודעות על ספירת העומר אלא כלל ההודעות שלא מענינות אותך. כך אני נוהגת וחוסכת מעצמי תחושות לא נעימות מהודעות לא רצויות. מי שזה מעניין אותו כן יקרא ואולי אף ישתתף

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אין בעיה להתעלם מכל הודעה שלא מעניינת אותך. לא רק הודעות על ספירת העומר אלא כלל ההודעות שלא מענינות אותך. כך אני נוהגת וחוסכת מעצמי תחושות לא נעימות מהודעות לא רצויות. מי שזה מעניין אותו כן יקרא ואולי אף ישתתף
מה שאת אומרת משתפרת זה יהיה נכון לגבי אוכלוסיה רגילה ונורמטיבית.
אבל כפי שבטח שמת לב, הפורום הזה אינו מאוכלס ברובו על ידי אנשים רגילים ונורמטיבים
יש פה ברוך ה' גם אנשים מהסוג השני.
אם כולם היו כאן מהסוג הראשון אז זיגמונד פרויד לא היה צריך להיוולד בכלל |אליהו|
והיתה נחסכת מאיתנו מערכת רפואית שלמה ותיקה וארוכת שנים, כולל שלל ספותיה.

כוכבית מצויה

Well-known member
מה שאת אומרת משתפרת זה יהיה נכון לגבי אוכלוסיה רגילה ונורמטיבית.
אבל כפי שבטח שמת לב, הפורום הזה אינו מאוכלס ברובו על ידי אנשים רגילים ונורמטיבים
יש פה ברוך ה' גם אנשים מהסוג השני.
ברור, אלה שמשקרים והוזים כל הזמן אינם נורמטיביים, אתה בטח יודע למי אני מתכוונת.
אם כולם היו כאן מהסוג הראשון אז זיגמונד פרויד לא היה צריך להיוולד בכלל |אליהו|
האייקון ששמת מראה יפה מי היה עדיף שלא יוולד

כוכבית מצויה

Well-known member
את מוזמנת להתעלם ממה שאני כותבת. אני בוחרת לנהוג אחרת.

שמלת תחרה1

Well-known member
תקראי שוב, שום איום אין בכתיבתו.

אתה רק מוכיח את טענתי שאתה הדווקן כאן.
בדיוק כמו שלא היה צורך בתזכורת הראשונה אין צורך גם בתזכורת הזו, היא מיותרת כמו רוב מה שאתה כותב בפורום.
והצורך היחידי ששרשור נוסף יספק, זה הצורך שלך לעשות דוקא.
מיותרת? מדוע תמיד את נגד? את מעלה פוסטים? את כמו עוד אחד שיושב במארב.
הרינג ידע מה שהוא מדבר ואת הוכחת זאת

Harrington

Well-known member
מנהל
ברור שהוא יודע, הוא כתב שהוא פתח את הפוסט כדי לעשות דוקא.
ווס? היכן כתבתי כדבר הזה? ואחרי זה את מדברת על שקרים שגולשים אחרים מפיצים עלייך... :). לא שזה מפריע לי. לצערי הרב הורגלתי זה מכבר שכאן בתפוז זה מנהג רווח. מוזר לי והיה חדש לי בזמנו, אבל מי אני שאתנגד למנהג המקום. עדיין, לא בדיוק ראוי או מכובד וכרגיל, מלמד בעיקר על הכותבת (במקרה הזה למקרה שזה לא מובן, עלייך) הרבה יותר מאשר עלי, אבל ניחא. כל אחד והצחוק שהוא רוצה לעשות מעצמו. מדינה חופשית.

כוכבית מצויה

Well-known member
ווס? היכן כתבתי כדבר הזה? ואחרי זה את מדברת על שקרים שגולשים אחרים מפיצים עלייך... :). לא שזה מפריע לי. לצערי הרב הורגלתי זה מכבר שכאן בתפוז זה מנהג רווח. מוזר לי והיה חדש לי בזמנו, אבל מי אני שאתנגד למנהג המקום. עדיין, לא בדיוק ראוי או מכובד וכרגיל, מלמד בעיקר על הכותבת (במקרה הזה למקרה שזה לא מובן, עלייך) הרבה יותר מאשר עלי, אבל ניחא. כל אחד והצחוק שהוא רוצה לעשות מעצמו. מדינה חופשית.
זו המשמעות של התירוץ שלך לפתיחת השרשור.

מצב
הנושא נעול.
למעלה