תזכורת למפגש

אני בעצם מנסה להחזיר

את כולכם בתשובה
תבואו תעשו שבת תראו את האור. יותר נכון את החושך שיורד כנגמר השעון שבת או שיש הפסקת חשמל פתאום ואי אפשר להדליק בחזרה

תזכורת למפגש ../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif

עוד
ימים למפגש חנוכה! למי שהפרטים לא חקוקים על לוח ליבה עדיין:- יום שני ה- 22 לדצמבר החל משעה חמש. את הנרות נדליק מאוחר יותר- לטובת הגיעים מאוחר. אני אשמח אם כל מי שמתכננים להגיע יכתבו- כמה אנשים הם + מה מתאים להם להביא (מבחינת אוכל). (גם מי שלא יביא כלום יתקבל ב-
). לגבי המיקום: יש כרגע שתי אפשרויות מצוינות- כל אחת בדרכה: 1. אצלנו בבית. יתרונות: חמים, נעים וביתי. 2. בגן של פינוקי. יתרונות: יש אולם ג'ימבורי לילדים ומשחקים שונים, מה שיכול להיות מצויין לילדים אנרגטיים (יש ילדים שלא?) ובכלל- המקום מרווח מאוד. חסרונות: פחות נוח למבוגרים (כסאות קטנים) ופחות ביתי. וגם נצטרך לשלם לגננת (כ- 15 ש"ח למשפחה) [הערת אגב: הגננת שלנו פותחת את הגן שלה לארועים שונים בשמחה, ותשמח במיוחד אם הפורום שלנו יעזר בגן. הרעיון שזה יהיה בתשלום היה שלי- כי לא רציתי לנצל את טוב לבה] מספר האנשים שמתכננים להגיע ישפיע על החלטה לכאן או לכאן. וגם דעותיכם בכלל- בעד ונגד כל אחת מהאפשרויות. תודה, ליאת

colourful

New member
אז ככה

כרגע המצב הוא שלא ברור אם נגיע או לא, הכל תלוי בנחיתתה של השבלולית. (יש מצב שהיא נוחתת רק ביום שני אבל זה עדיין לא סופי) במידה ונגיע, נגיע אנחנו פלוס 2-3 ילדים מושכרים. (גילאים 9, 6.5, 5) בעניין מיקום המסיבה - מה שהרוב יחליט מקובל גם עלינו. ובעניין מה להביא - לא משנה העיקר שלא צריך להכין בעצמנו כי אין מתי! ולכן מבחינתי זה יכול להיות שתייה, או כל דבר אחר שיטילו עלינו.

אנחנו

נגיע ! אנחנו בעד ג'ימבורי, אבל גם בעד בית... ונביא... אם זה בבית - אז בלילה לטיגון לביבות במקום, יחד עם שמנת . אם זה בגן - סופגניות , נרות, ועוד כל מה שיהיה צריך.

אפשר לבשל גם בגן

וגם בבית שלנו שנמצא כשתי דקות הליכה מהגן. ובלילה ללביבות זה מצויין כי לנו אין מעבד מזון, ולגרד ביד זה קצת אמ... טו מאץ. אני אגב, אכין מרק ו/או פונץ.

אבא גאה

New member
אני נגד

זה שאני לא יכול להגיע. אבל בעד שתיפגשו..... אי אפשר לשים את הילדים בגן וכל המבוגרים הולכים הביתה?

נבוא אמא +פיצי+בובון בטוח

ואולי יבוא גם האיש המומחה בשעשוע פעוטות עד גיל 12, אם יהיה מזגויר גרוע. ונביא פשטידה. קישואים או תפוחי אדמה או פטריות.

גמבורי מאיזה גיל זה (הגימבורי שלכם

ואיך את עושה את הגרש מעל הג אנחנו באים +2 ולא יודעת עדיין מה נביא. נראה לפי מה שחסר פה נראה לי שהגן זה טוב

טרודי

New member
אנחנו אמא+נסיכה+גוזל

והיות ומגיעים ישר מהעבודה/גן/צהרון, נביא משהו שיחזיק מעמד באוטו כל היום. פירות, הולך?

גם אנחנו מגיעות

עדיין מאותגרות ילדים (מצד שני, אם אחת מאיתנו מטופלת ב- 15 ילדים במשך כ- 50 שעות בשבוע, ולומדת איך הם עובדים בחלק ניכר מהזמן הנותר - האמנם "מאותגרת ילדים" עדיין מהווה כינוי הולם עבורה?). ובקשר למה נביא: יש אופציה של לביבות תרד (שניתן להכין יום מראש והן עובדות גם בחימום מחדש) או אם תרצו משהו קליל יותר, לצד כל המעדנים המשמינים - אני יכולה להביא חומרים לסלט גדול ולהרכיבו במקום. הצביעו והשפיעו!

ממטבחה של מיז פיגי !!! ../images/Emo188.gif

חזיז ורעם - כשזה מגיע לתבשילייך - ממש לא פייר להציג בפנינו בחירה! (אני בעד הסלט...
... או בעד התרד...
... או בעד הסלט...
...)

התפוחיות שלי נעלבו

סחתיין על הזיכרון! בחנוכה שעבר, כשנערכה הרמת סופגניה בביתך הבאתי את התפוחיות המפורסמות שלי, אלו שבכל מפגש, לא חשוב איזה, מותירות את הצלחת שלהן מיותמת תוך שעה גג. אבל לא, אתן הייתן חייבות ליצור תקדים ולהשאיר את כולן כמעט להתבייש להן על הצלחת. אז "נו תפוחיות פור יו!" ככה זה עם דודות פולניות - אמנם הן נהנות לערוך דפי קשר, לעדכן אותם ולשלוח לכל דורש, אמנם הן נהנות לבשל ולהאכיל, אבל כשלא מנקים להן את הצלחת - הן נעלבות!

../images/Emo4.gif

באמת בעייה... בחנוכה אף אחת לא מוותרת על הסופגניה.. ואז.. כשמגיעות תפוחיות - פתאום מתעורר המצפון הקאלורי
אבל בתור זו שאכלה שלוש מהן... אני יכולה להודיע רשמית: הרזות - הפסידו!!!!!!!!!!!

colourful

New member
שנפצח בעצומה למען התפוחיות???

|אייקון של תפוז מפגר עם עלה על הראש, מזיל ריר ביאוש ותקוה|

למעלה