זה לא עלה זה כיפה או עלה ירוק
מ מיז פיגי New member 18/12/03 #21 לא צריך עצומה אני מבטיחה להביא למפגש משו טעים. וגם מבטיחה לספק לך תפוחיות באופן אישי. ובא ציון גואל ושלום על ישראל? (סתם מתחברת להודעות על הכיפה/עלה)
לא צריך עצומה אני מבטיחה להביא למפגש משו טעים. וגם מבטיחה לספק לך תפוחיות באופן אישי. ובא ציון גואל ושלום על ישראל? (סתם מתחברת להודעות על הכיפה/עלה)
ד דרורית דרור New member 19/12/03 #38 מה זה התפיחיות האלה? נשמע מעורר תיאבון. ועוד כמה דברים. יאמי יאמי. אפשר תיאור? (אם זה תיאור מצונזר א]שר לתאר בלילה שהילדים לא ישמעו...)
מה זה התפיחיות האלה? נשמע מעורר תיאבון. ועוד כמה דברים. יאמי יאמי. אפשר תיאור? (אם זה תיאור מצונזר א]שר לתאר בלילה שהילדים לא ישמעו...)
ד דרורית דרור New member 19/12/03 #37 לא! אתם לא באים לשם אתם באים לפה. לביבות תרד? אההההההה . סלט ?? אווווווו עוד מעט אישתי תתגרש ממני. ואני אתחתן עם הפורום...
לא! אתם לא באים לשם אתם באים לפה. לביבות תרד? אההההההה . סלט ?? אווווווו עוד מעט אישתי תתגרש ממני. ואני אתחתן עם הפורום...
A advagal New member 18/12/03 #24 אנחנו מתכננות לבוא, אם אפשר למי להודיע מה אנחנו יכולות להביא? אדוה וחן.
א אמא ואבא New member 18/12/03 #25 להודיע - כאן בפורום ../images/Emo13.gif לקבל הוראות-דרך - מאמא של פינוקי, או ממני.
א אמא של פינוקי New member 18/12/03 #26 הוראות ישלחו בסופ"ש ולגבי המה להביא - פשוט מה שמתאים לכן. נקודה. לא צריך אישור או הסכמה. אפשר לראות מה אחרות רשמו שהן יביאו ולהשלים מה שחסר (שתיה קלה למשל?).
הוראות ישלחו בסופ"ש ולגבי המה להביא - פשוט מה שמתאים לכן. נקודה. לא צריך אישור או הסכמה. אפשר לראות מה אחרות רשמו שהן יביאו ולהשלים מה שחסר (שתיה קלה למשל?).
C colourful New member 18/12/03 #32 ../images/Emo10.gif סופית השבלולית נוחתת רק ביום שלישי אז לא נגיע. (לא נראה לי שבא לי לבוא לבד)
ט טוטולס New member 18/12/03 #33 אל תבואי לבד... תבואי עם המצלמה... אנחנו מאוד נשמח לראות אותך (ונצטער לא לראות את השבלולית). [וגם נראה לי שהולך להיות טעים! ]
אל תבואי לבד... תבואי עם המצלמה... אנחנו מאוד נשמח לראות אותך (ונצטער לא לראות את השבלולית). [וגם נראה לי שהולך להיות טעים! ]