אז גמני לא
M Mrs Felix New member 14/3/06 #14 אתם כלכך כלכך זונות! מי שלא בא בלי סיבה מיוחדת אני באמת שונאת אותו!
M Mrs Felix New member 14/3/06 #15 אוקי. אני יודעת שכבר היו בערך שני שרשורים כאלה. אבל אני נוסעת בעוד 20 דקות עד לתלאביב רק בישביל המפגש. אז אני רוצה להיות בטוחה ששווה לי לסוע=\ !!! מי שבא שיעשה וזהו. בלי זיוני מח מיותרים -_-
אוקי. אני יודעת שכבר היו בערך שני שרשורים כאלה. אבל אני נוסעת בעוד 20 דקות עד לתלאביב רק בישביל המפגש. אז אני רוצה להיות בטוחה ששווה לי לסוע=\ !!! מי שבא שיעשה וזהו. בלי זיוני מח מיותרים -_-
M Mrs Felix New member 19/3/06 #57 מנמ... נסעתי לרעננה ביומשלישי... ישנתי אצל סבי וסבתי היקרים, ואז בבוקר אחרי הרופא שיניים נסענו לתלאביב!
מנמ... נסעתי לרעננה ביומשלישי... ישנתי אצל סבי וסבתי היקרים, ואז בבוקר אחרי הרופא שיניים נסענו לתלאביב!
B B a m b o o k New member 14/3/06 #20 מאוד מאוד מקווה שכן.. אימא מייבשת אותי בינתיים ולא ממהרת להחזיר לי תשובה(((
ס סבסטיאן נאבד New member 14/3/06 #21 ../images/Emo121.gifכדאי לאמא שלך להחזיר לך תשובה חיובית, ומהר! תגידי לה שאם היא לא מרשה לך, אני אייבש אותה על חבל כביסה סתם נו, אז תגידי שאת הולכת לחברה ותבואי
../images/Emo121.gifכדאי לאמא שלך להחזיר לך תשובה חיובית, ומהר! תגידי לה שאם היא לא מרשה לך, אני אייבש אותה על חבל כביסה סתם נו, אז תגידי שאת הולכת לחברה ותבואי
B B a m b o o k New member 14/3/06 #24 חחחחח רוב הסיכויים שזה כן... היא צריכה לדבר עם אבא... ואני מקווה שזה יקרה בזמן הקרוב...
מ מכשפהקטנהזונה New member 14/3/06 #25 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gifהקשיבו../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif אני נוסעת עם חברה ברכבת של 10:80 מנהריה. אני רק מודיעה כן, שלא יהיו אי הבנות . אבא,גלי ושי. כווווווווולכם באים איתי. מובן? -נהדר .
../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gifהקשיבו../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif אני נוסעת עם חברה ברכבת של 10:80 מנהריה. אני רק מודיעה כן, שלא יהיו אי הבנות . אבא,גלי ושי. כווווווווולכם באים איתי. מובן? -נהדר .