תזכורת
מפגש הפורום ב-12.12

יורם חן

New member
תזכורת../images/Emo124.gifמפגש הפורום ב-12.12

לכל מי שזקוק לתזכורת, אז מפגש הפורום מתקיים כמתוכנן בשישי הקרוב ה- 12.12.03 . כל הפרטים בקישור. רק אם אפשר, כל אחד שמתעתד להגיע (מה לא כולם באים
) אנא שילחו לי במייל או במסר, (ע"מ למנוע שירשור אינסופי בדף הפורום עצמו) אני אעדכן על הצפי של מספר הרוכבים המגיע. ראשי קבוצות (שאנטי, איזי ריידרז, HO-FUN ועוד) יכולים לשלוח מספר משוער במרוכז. להתראות באשתאול

yoffer

New member
אני מציע../images/Emo22.gif

שלמפגש ב-12\12 יכין כל חבר שילוט גב\חזה עם כיניו בפורום כדי להקל על הזיהוי

קטן

New member
רעיון מצויין

ואם מישהו חבר בקבוצה כלשהי, אפשר גם את שם הקבוצה או פשוט ביגוד של הקבוצה

קטן

New member
שרשור טרמפים למאותגרים רכבית

קבוצת תמיכה למאותגרים "קוראים לי דן ואני מאותגר רכבית" (הקבוצה- באמפטיה) "we love you dan " אני גר ב : ת"א - יהושע בן נון מחפש טרמפ ל: מפגש פורום ביום ו' הערות : לא תופס הרבה מקום , יכול להגיע לאיילון (יציאה/כניסה בדרך ההלכה)

S h u g i

New member
עד לאיילון !???

מה קרה כבר רחוק לך יהושוע בן נון 36 ? רק אתה נוהג ! אני

רֶשֶף

New member
הו! זה יהיה מראה מלבב ../images/Emo6.gif

נהג "קטן" עם נוסע גדול עם אצבע קטנה בגבס גדול

S h u g i

New member
כדאי לך ( ולגדי )

שתהיה לי פעילות חברתית מהנה בזמן שאתם רוכבים ! וזה חוץ מלטעום חטיפים..

alonaski

New member
חחחח... ../images/Emo6.gif גדול!! ../images/Emo45.gif

הלוואי אני הייתי מוצאת משפחות מאמצות לכל הכלבים שאני אוספת מהרחוב - בכזאת קלות כמו שאתה מוצא טרמפים לכל מקום!!!...

yasigal

New member
תחרות "חטיף האנרגיה האולטימטיבי"

אז ככה..הבנתי שמתכוונים לקיים תחרות חטיף האנרגיה האולטימטיבי... ברור לחלוטין שאני הזוכה העתידית בתחרות ולכן יש לי אינטרס ברור לקדם אותה... אני מקווה שלשופטים יש טעם אנין כמו שלי... ולכן אשמח לדעת יותר פרטים על התחרות הנ"ל. מה התנאים המוקדמים להשתתפות בתחרות? גיל, מצב משפחתי, מספר זאטטוטים, מה צריך להכיל החטיף? מספר קלוריות? וכו'.. מי השופטים ומה הטלפון שלהם? (אני פשוט רוצה להציע להם רכיבה מקדימה על מנת לשחד אותם) כמה חטיפים צריך להביא? מן הסתם כמספר השופטים לא? תודה מראש, סיגל בעלת החטיף האולטימטיבי המנצח...כאילו דה..

timon1

New member
עם חברים כמוך מי צריך עו"דים../images/Emo122.gif

הפרס כמובן לא יוכל להינתן לאף מנצח/ת מלבד שלי אשתי שכנראה תשמח לחלקו...

RockhopperJudy

New member
תחרות חטיפי האנרגיה יוצאת לדרך!

גדי הציע, יואכים עזר בניסוח ה"חוקים" של ה תחרות , אבל אחרי שניסחתיקרה לי "מקרה יד" ואני מרותקת לכורסא, עם יד באוויר וחטיפי אקמול/אופטלגין/אדוויל ושוקולד לייצוב מצב הרוח... הכפפה נפלה מהיד המורמת, ונמצאה על ידי סיגל.. אני מציעה שכל "יצרני החטיף" ייצרו, מי שידוע כ "טועם מקצועי" יטעם, כל אחד מהיצרנים יסביר לקהל למה הוא/היא זכאי לזכייה, ולא המתחרה (=קמפיין: כולל כרזה/ג'ינגל/פרסום מכל סוג שהוא) ועכשיו צריך פרסים! יודית

RockhopperJudy

New member
אוףףףףף אני לא יודעת איך עושים קישו

אז הנה הדברים: תחרות בחירת המתכון הביתי המנצח לחטיף אנרגיה תערך ביום שישי הקרוב במפגש הפורום. התחרות נושאת פרסים בעלי ערך רב למקבליהם! כללי השתתפות: -כל יצרן ביתי של חטיף אנרגיה מוזמן להשתתף. עליו להכין מספר דגימות ולהציגן על שולחן התחרות עם תחילת הארוע. -החטיף יהיה מתוצרת בית. -היצרן מתחייב להפקיד בידי יו"ר ועדת השופטים, נשיא הועדה המארגנת, מכובדנו מר גדי אלוני, תקציר ובו פירוט המרכיבים ואופן הכנת החטיף. -ועדה של 3 שופטים תבחן כל אחד מהחטיפים על פי הקריטריונים הבאים: א) טעם ומרקם ב) ערך אנרגטי (יפורט בהמשך) ג)אסטטיקה ד) עמידות ה) קמפיין נו, מי כבר נמצא במטבח?

ואני מתחייב בזאת לפרסם את שלושת

המתכונים הנבחרים במגזין אופניים- עם הקדשות לטבחים כמובן...

m noga

New member
סיגו! יש מתחרה נוספת!!!

אבל מנסיון אין כמו החטיפים של סיגל! סיגל! נתראה שם...וכדאי לך מאוד לתת לי לטעום ראשונה....

yasigal

New member
רק צריך לגרום לגרגורי לא להביא את

העוגה שלו כי אחרת אני אבודה... אולי נשים לו איזה כדור שינה בקאמל בק והוא ישכח...

Eyal Hershtik

New member
וגם לדאוג שהדס לא תביא ממטעמיה ...

כן הדב כן הדס רוצים בראוניס .....

למעלה