תזכורת
מפגש הפורום ב-12.12

Greg jinji

New member
שמעתי אותך !!!!.

אני כבר הולך לקנות דברים טובים לחטיף שלי . ניתראה ביום שישי בזירה

רֶשֶף

New member
../images/Emo41.gif מירוץ "פירוק ראשוני" ../images/Emo41.gif

שלום חביירים. נתבקשתי בשם התאומים גדי ודגי אלוני להעלות בפניכם רעיון לפעילות ספורטיבית-היתולית במסגרת המפגש הבא עלינו לטובה אור ליום שישי ה-12/12. הנדון: מירוץ "פירוק ראשוני" ===================== אופן הביצוע: ----------- באתר המפגש יסומן מסלול באורך כ-30 מטרים. המתמודדים יעמדו על קו הזינוק עם אופניהם. בהשמע האות יזנקו המתמודדים ויגיעו ברכיבה לקו הסיום. על קו הסיום יפרקו המתמודדים את אופניהם "פירוק ראשוני" לארבעה חלקים: 1. שלדה 2. גלגל קדמי 3. גלגל אחורי 4. אוכף+מוט עם סיום הפירוק ישאו המתמודדים את חלקי האופניים בריצה ויעבירו אותם בזה אחר זה לקו הזינוק. סדר העברת החלקים הוא: שלדה -> גלגל קדמי -> גלגל אחורי -> אוכף. (טעות בסדר ההעברה תדרוש החזרת החלק לקו הסיום והעברת החלק הנכון ותגרום לאיבוד זמן). בסיום העברת כל ארבעת החלקים, יורשה המתמודד להרכיב את אופניו ויצא ברכיבה אל קו הסיום, שם יקבל דירוג ותוצאת זמן. תנאי השתתפות: ------------ 1. חתימה על כתב הסרת אחריות וויתור על תביעות. 2. חתימה על התחייבות לתרום את האופניים ל"קרן אלוני לעידוד הגָדי" במקרה שהמתמודד יפַגע באופן שימנע ממנו רכיבה בעתיד. 3. אופניים תקניים הכוללים את כל ארבעת החלקים המפורטים לעיל (מומלץ עם שחרור מהיר. הכי מהיר שיש) 4. רישום מוקדם בתיבת המסרים של גדי אלוני (בכדי שנוכל להגדיר את כמות המשתתפים לכל מקצה ואת כמות המקצים). יש לציין בכותרת המסר "עבור מירוץ פירוק ראשוני". בתגובה ישלח אליכם "מספר ברזל". זכרו אותו וציינו אותו ביום המירוץ בדוכן הרישום. 5. מה שלא יהיה - בשום אופן לא יהיה המתמודד רציני מדי. מדובר בתחרות היתולית, כן? הערות ותוספות: ------------- לזוכה במקום הראשון יוענק תואר "יקיר הפורום" ותמונתו, מחובק עם האחים אלוני ואוחז בלון, תפאר את הכרטיס האישי לו (מותנה בהסכמת הזוכה). מקצה מיוחד לבנות המין החזק יפתח בהתקיים התנאים הבאים: 1. לפחות 2 מבנות המין החזק ירשמו למירוץ. 2. יתקבל נימוק משכנע מנושאות דגל הפמיניזם בפורום "מדוע יש לפתוח מקצה מיוחד לבנות המין החזק, אשר התנאים בו יהיו מחמירים יותר" - אורך המסלול יהיה 35 מטרים והפירוק יהיה ל-5 חלקים (חלק חמישי יהיה צפצפה בצורת
,
או
. תנאי השתתפות למתמודדות יהיה התקנה מבעוד מועד של צפצפה כנ"ל. עם שחרור מהיר כמובן). עצות, טענות, שאלות ו/או תרומות מכל סוג שהוא יתקבלו בברכה. אוּםםםםםםםםם

yuv R

New member
רשף, יש לי רעיון

תתקשר לקצינת הקישור שלך ותגיד לה שאני אמרתי שאתה מתחיל לפתח תסמינים כרונים ורק צו יעזור לך, ועדיף לא כזה שמגיע מנחל אלכסנדר. אם ממש תתעקש... נתן לך לרוץ ביום שישי עם האופניים בטול מעל הראש

רֶשֶף

New member
אוקיי, אוקיי... ../images/Emo123.gif

אז אני מבין שאתה לא מתכוון להרשם למירוץ כמתמודד. אין בעיה. ברגע זה התמניתָ למארשל
תפקידך יהיה לרוץ במשך כל המירוץ לאורך המסלול ולוודא שהמתמודדים לא מתחמנים. מכיוון שאני מכיר אותך כאיש ישר וזך לב, אתה גם זוכה באופן אוטומטי בתואר "מארשל של כבוד". אל תשכח להתייצב חצי שעה לפני תחילת המירוץ בכדי לקבל את תעודת המארשל שלך, אותה תוכל לשלוף בגאוה כנגד כל מתמודד סורר. המממ... ל"איגוד המארשלים" כבר נרשמת? השנה זה רק 50 שקל לא כולל ביטוח או 70 שקל כולל בנדנה עם לוגו של האיגוד. על מה 50 שקל? נו, זה בשביל התעודה, כרטיס החבר, הזכות לפקח על המירוץ ותרומה צנועה ל"קרן אלוני לעידוד המארשלים". שלא תגיד שלא דואגים לך.

alonaski

New member
אווווווווווףףףףףף... ../images/Emo3.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo31.gif

תמיד דופקים אותנו עם הגבלת המינימום משתתפות!!!!...
למה מינימום שתיים????????!!!!!!!!!!!!!!! מאיפה נשיג עוד אחת עכשיו?!?!?...
סתתתתתתתםםם!!!!!!!
אני סתם מתבאסת לי...
כי לא אוכל להגיע בששי הקרוב...

רֶשֶף

New member
מזתומרת "לא תוכלי"? ../images/Emo12.gif

אין מצב שאת לא מגיעה
בלעדייך המפגש אינו מפגש
יורם! מה איתך? איך אתה עושה דבר כזה
לבטל מיד הכל ולקבוע מועד חדש עם המזכיר של אלונה
יודעת מה? Read my lipstick
אם את מגיעה, אני מתחפש למשתתפת ומשלים לך מקצה. שווה לך? (eaw מטורף! למה הכנסת את עצמך
)

alonaski

New member
חחח.... ../images/Emo8.gif אתה יודע מה???

אם אתה "גבר" - תעשה את זה בכל מקרה!!! איתי ובלעדי!!!
נראה אותך גבר!!! אה...
גברת!...
אני לא אוכל להגיע כרגע כיוון... שכבר מזאמאן אל קדים - הזמנתי לבעלי ולי סופ"ש ארוך בבית מלון אי-שם בארץ...(=הנקודות נופש של הצבא, שמסתיימות בסוף השנה ולא נצלנו אותן עדיין ונשאר רק... חודש אחד לנצל אותן! ו... פראייר מי שלא מנצל אותן!
) ולא ניתן לבטל או להזיז...

תשוחרר אלונה ../images/Emo140.gif

אני מכריז בזאת על הקמת התנועה לשחרור
אלונה
. לא יהייה ולא יקום מפגש פורום ללא האחת והיחידה
תשוחרר אלונה מכל התחיבויותיה
מה זה פה נופש צבאי ?
- יאללה בנות - מי מתנדבת להחליף אותה ליום בנופש ?- כולה יום בחיים.... אני מאמין שטל לא יתנגד
מתנדבות פוטנציאליות
- נא לשלוח פרטים חושפניים- מידות גוף ותמונה משלושה צדדים

alonaski

New member
גדי... אתה מותח את החבל יותר מדי!

...
תפסיק לעצבן!!! אמרתי לך מראש שאני לא אוכל להגיע בתאריך הזה!!...
[ אז תפסיק לזרות לי מלח על הפצעים... -יש לי שיטות משל עצמי לחידוש העור, בלי מלח!...

רֶשֶף

New member
לא צריך. את תפסידי את הימנון הפורום

בביצוע מרגש של "מקהלת הדוושונים". רק עם אופניים (לחן: דני סנדרסון. כל הזכוכות שבורות ל'גזוז') ========================================== ביום שבת אני יוצא קצת אל הטבע בטלפון ניסיתי להזמין את אֵוָוה למרות שדי נעים לבד בשביל לנסוע אומרים יותר כדאי לצד עלמה לפסוע אמרתי לה ישנה גבעה אחרי קיסריה בעיתונים כתבו ששם זה כמו שווצריה וכששאלתי אם מתאים לה קצת שמיים אמרה אבוא איתך אבל רק עם אופניים רק עם אופניים... הצעתי שאבי ילווה לי ת'לֶנד-רוֹבֵר אמרה שבשבילה ג'יפ יאפי זה way over אז טרקטורון ניקח נגיע 'חת ושתיים אמרה "תודה לך טלפן בעוד שנתיים" לא משנה מה משנֵעָ אם זה דֵאוֹר או XTR בגלל בּיעוּס מקצת טיפוס לא עשיתי פיקניק על ההר הסברתי לה שכאן הכושר לא קובע ושיותר חשוב במה אתה נוסע אך אֵוָוה לא רצתה מילה אחת לשמוע שאין בה זוג צמיגים, פדלים, קראנק וזרוע הרגשתי שאני הולך ומשתגע השכנועים שלי חלפו ללא שומע כבר תשע ושלושים רוצה טיול בשניים ולא יכול, כי לא דאגתי לאופניים רק עם אופניים לא משנה מה משנֵעָ אם זה דֵאוֹר או XTR בגלל בּיעוּס מקצת טיפוס לא עשיתי פיקניק על ההר בסוף אמרתי "אֵוָוה בואי נשכח מטָנדֵם נסגור עניין יפה נגיד שלום ונתקדם" סגרתי ת'טלפון צלצלתי חיש אל אָבִּיגֵייל אך היא סגרה עלי' כי לא היה לי קֵנוֹנדֵייל רק עם אופניים לא עשיתי פיקניק על ההר

alonaski

New member
מהשיר שלך הבנתי ש...

יש לך משיכה מיוחדת ל.... הונגריות דווקא...?!?!?!!?...
רשף.... נו באמת....
ממך... - ציפיתי ליותר!!!!!
חחחח... - כל הכבוד, רשף!!!!! משורר הפורום!!!
אין אין עליך!!!!

yoffer

New member
אני מציע תחרות המנון הפורום../images/Emo47.gif

אני מצביע על ההמנון של רשף כמקום ראשון!!!!!!

IlanShacham

New member
רעיון גדול! ועוד כלל אחד למרוץ:

המשתתף יעצור על קו הסיום (כדי לוודא שלא שכח לחבר את הברקסים
)

למעלה