תזמון

א ר נ בת

New member
אה וגם שאלה לקויין...

קראתי חלק מסיפורך, (אם אני לא מתבלבלת), נישמע לי שעברה עלייך ילדות לא נסבלת, וזה רק בלשון עדינה, קודם כל- כל הכבוד ששרדת אותה.. ובמבט חטוף, מעריכה את דרכך... שאלתי היא, האם יכול להיות שאינך אוהבת ילדים כי הם מזכירים לך את ההחמצה, את העוול, שנגרם לך? כלומר מן רגש שקרוב לקנאה...או תיסכול. כך או כך בהצלחה בהמשך.

QueenOfMagic

New member
אצלי זה קצת יותר מתוסבך

אני לא חושבת שאני מקנאה בילדים כי דיי כואב לי אם אני שומעת שיש ילדים שהם חווים התעללות. ולמעשה אני שמחה שיש ילדים שיש להם בית טוב ואהבה. אני לא ממש שונאת ילדים, זה לא שאני בעד השמדה המונית שלהם. לא אכפת לי שיש ילדים רק שלא יסתובבו לידי...ילדים למעשה גורמים לפתיל הקצר שלי להישרף מהר. לא מסוגלת להסתכל על תינוקות כי הם מגעילים אותי...ולא כי הם רעשנים או משהו..הם מסמלים אצלי משהו שהוא לא נקי.. ותודה...אני דווקא מרגישה דיי מנצחת בחיי...למרות שהכאב תמיד יהיה שם..

inbal76

New member
תראי

אם יש גבר שהסיבה היחידה לאי רצונו להוליד היא שאינו רוצה להעביר את המטען הגנטי שלו הלאה, ואין לו בעיה עם זה *שאת* תביאי אדם לעולם, ואין לו גם בעיה לגדל ולהיות אב לא-ביולוגי ילד - אז בעקרון הוא יכול להסכים לזה שאת תלכי לבנק הזרע ותהרי ותלדי. (אם את מתכוונת להרות מגבר שידוע לכם מי הוא - אז זה כבר עניין בעל השלכות על הזוגיות שלכם, ולא נראה לי ששום גבר היה מסכים לזה. לאופציה של בנק זרע יש סיכוי שהוא היה יכול להשלים עם זה, אבל גם כן לא בהכרח, זה עניין רגשי אינדיווידואלי, ולא קשור לאידיאולוגיה ולענייננו). אבל נראה לי שברוב המקרים אי הרצון נובע מדברים שמעבר לבעיה של העברת הגנים האישיים.

סיבות אידיאולוגיות הן רוב המשקל שלי

אני כן מפנטז על אימוץ, אבל לא אימוץ תינוק, אלא של ילדים גדולים, 5-15, ילדים ממשפחות הרוסות, שצריכים אהבה. כפי שכבר נכתב פה בפורום, יש כבר מספיק ילדים, לא צריך עוד...

Aisha

New member
לדעתי בשלבי ההתחלה של הקשר

צריך לשים את הקלפים על השולחן. ככה ששני הצדדים יודעים היכן הם עומדים בנושא חשוב כמו זה.

Aisha

New member
לדעתי לגלות שאחד מהבן זוג

רוצה ילדים והשני לא אחרי שנים ביחד או אפילו אחרי הנישואין זה אחזרי ולא הוגן . זה דבר שחייבים לדבר אליו בשלבי ההתחלה של הקשר.

למעלה