היי אני מנגן בתזמורת כלי נשיפה של פתח תקווה, ושנה הבאה אנחנו מנגנים את דיוניסיוס (dionysiaques) של פלורנט שמיט FLORENT SCHMITT. ורציתי לדעת היכן ניתן להאזין ליצירה............. אני חייב לציין שזו יצירה ממש מדהימה.....
אין דבר כזה אי אפשר. תזמורות לא מצליחות לנגן את זה רק בגלל שהן בטח לא משקיעות מספיק. אם בראשון ניגנו את symphonic overture של ג´ימס בארנס, אז תאמינו לי שהכל אפשרי, כי זאת אחת היצירות הכי קשות שקיימות בתחום.
חכו עד פסטיבל כפר סבא הבא..... תזמורת פתח תקווה הולכת לעשות היסטוריה...... אני מודע לזה שאף תזמורת עדיין לא נגינה את זה (נורמלי אני מתכוון) אבל כמו תמיד תזמורת פתח תקווה תנפץ את כל המיתוסים.....
זאת בדיחה מגוכחת, ואחרי מה שקרה שם השנה כל תזמורת שתרשה לעצמה להשתתתף בזה היא בחזקת חובבנית. אנחנו עשינו שם היסטוריה השנה והשופטים לא שמו על זה כי כל שנה תזמורת אחרת זוכה בשביל שאף אחד לא יעלב. וכן- עפולה ות"א לא היו צריכות לזכות השנה שלא לדבר על קרית ביאליק לפני שנתיים.
דיי עם הסיפור הזה. גם ילד בן 5 שלא זכה יכול לטעון לקונספירציות. אתה יותר בוגר מזה אני מקווה, הסיפור הזה כבר טחון ועוד לא הבאת הוכחה שהייתם יותר טובים מאחרים.
קודם כל תזמורת פתח תקווה זכתה לפני שנתיים. זה קל מאוד: כל שנה אי זוגית אנחנו זוכים.... יענו 2003 2005 2007 וכו´, אז ככה שלא ביאליק ולא בטיח זכתה. ועל איזו היסטוריה לעזאזל אתה מדבר?
מי זה יורד ומעליב את התזמורת שלי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין דבר שאינו עומד בכח הרצון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל דבר אפשרי פתח תקווה וכפ"ס הם התזמורות הכי טבות בארץ אז מה אתה מזפזפז שטוזים !!!!!!!!!! ואיזה לאומית צעריה או בוגרת ????? על מה אתה מנגן?
לא יורד עליכם, אבל ראינו איך רפי פרימו הסתובבמאחורי הקלעים של היכל התרבות וקילל וצעק ב-16.3 נכון פיקולנית? אבל עזבי אלה ויכוחים שטותיים, יש לכם אחלה תזמורת וכל מי שעושה מוסיקה- אהלן וסהלן!
לא היה ולא נברא !!!!!!! צועק קצת !!!!!!! אין מנצח שלא צועק על התזמורת שלו !!!! הוקצור !!! בואו לא נדבר כבר על זה אנחנו תזמורות ואסור לנו ככה להתחרות 1!!!!!