תזמורת כלי נשיפה...

Houndour

New member
נכון!. אני גר בכפר סבא ומדי שנה אני

נוהג לבקר בפסטיבל הזה. לדעתי יש המון תזמורות מצויינות וביניהן גם זו של כפר סבא עירי. רפי הוא חבר קרוב שלי ואני בפירוש יכול להגיד לכם מביקור מאחורי הקלעים שהוא לא קילל כלום. רק התרגז קצת... כולנו בני אדם... תבורך כל תזמורת באשר היא על עשיית חסדים עמנו בהנפקת מוסיקה.

וואלה???????

נכון כפ"ס שולטים !!!רפי בן אדם מקסים ומנצח ממש טוב !!!!! מי אתה ? אולי אני מכירה אותך ? אתה בא לקונצרטים שלנו ???

pizdiloch

New member
אין כמו פתח תקווה

פתח תקווה הכי טובה ובארץ, וככה גם תהיה כל עוד דלמן איתנו

Houndour

New member
:) אני מתנסה בנגינה על פסנתר

בקונסרבטוריון בכ"ס וכן, אני בא לקונצרטים שלכם. אחלא תזמורת. לא נראה לי שאם תשאלי את רפי עליי הוא יכיר אותי, אבל לפי הפנים הוא יזהה אותי כתלמיד בקונסרבטוריונו.

תודה רבה על המחמאות !!!!!

אתה בא לקונצרט סוף שנה ? אם כן אז תזכור אני הפיקולנית בשורה השניה !!!!!!!!!!! לא ראשונה חס ושלום!!!!! חחח....עוד כמה שנים !!! בן כמה אתה? איך קוראים לך ? מי המורה שלך ? אדלה ?

Houndour

New member
16, רמי, אדלה :)

אני בא לקונצרטים של סוף שנה ואל תדאגי, אני אזכור אותך:) אגב, מה אומר לך השם ירוחם שרובסקי?

allegro

New member
נכון...

גם המנצח שלנו צועק קצת לפעמים.....ככה זה.....אבל באותו יום זה היה אחרת... לא משנה תראו מה פסטיבל כ"ס עשה לנו.....אל תתנו לו לעשות גם לכם את זה.... באהבה, אלגרו

Reshefm

New member
פ"ת מסוגלים!

עם קצת מאמץ (והרבה סקציות של דלמן), נוכל לנגן את זה! אומנם צריך לעבוד קשה בכלי העץ על הקטעים, אבל עם מספיק אימון לומדים את זה די מהר.

למעלה