תזרקי אותו!!!!!

berr

New member
לאחי יש אמסטף

יותר נכון זה פיט בול (גזע של אמסטף), ולפניו היו לו עוד אמסטפים ואלה הכלבים הכי ידידותיים שיש לבני אדם (לא כל כך לחתולים). כששמעתי על הצעת החוק עכשיו בחדשות - כמעט בכיתי. פשוט רוצים להכחיד במדינה את הכלבים האלה - ואני לא מבינה באיזו זכות!

push

New member
אנחנו לא ניתן להם!

ואנחנו צרכים אנשים להאבק יחד אתנו!

אממ.. רק רוצה להגיד..

שלקראת החופש התמסטלה עליכן דעתכן. לחלוטין. ןלא שזה רע:]] בקשר לאמסטפים, זה אומנם לא כלב ידידותי במיוחד, למרות שכמו כל הכלבים הוא נאמן לבעלים שלו, אבל כמו שתמיד עושים במדינה הזאת, מחכים שיקרה משו אחד ועל סמך המשו הזה עושים הכללות וקובעים חוקים, שמחזיקים מעמד עד המקרה הבא.. לא צריך להגיד "כל האמסטפים הם ככה וככה" הכלב עשה את זה, והוא דפוק, ובעיני לא ראוי לחיות. אבל זה לא קשור לזה שהוא אמסטף, כי גם אם הוא היא פודל, הייתי רואה את זה ככה. פשוט מאוד לא צריך להכלילי. כל מקרה לגופו.

קיבלתי הממלצה מאוד חמה

על השרדורים של "תזרקי אותו" (כן, כן אני כבר יודע מזה שרשור [נראה לי
] ) מליהי, וכן העלה לי חיוך ואפילו גיחוך מדי פעם...אבל בקריאה שנייה הבנתי כמו סתומות אתן יכולות להיות (אל דופא במיוחד את שלא מפסיקה להפתיע אותי מחדש)
. טוב כמה תגובות
קודם כל אני גם בעד להצטרף למועדון, אולי אני אפילו אביא איזה
לסיפור...אבל אני צריכה לחפש את המספר
שלו
ברגע של עצבים הוא פשוט נמחק כליל. תגובה שנייה: (זה בא בשלבים) מזה לא להביא
ים?!?!?!?! אני בכלל בשוק שליהי לא יצאה להגנתם.. הגנו על אמסטפים, ולא על ה-
ים?!?!! מה עם היתוש החמוד שאני מגדלת כבר שבועיים?!?!?!
טוב אתן תהיו חייבות להחליט
זה או אני יחד עם יתושי, אווווווו שאתן תהיו בקייטנה בלעדי
ואני ממש לא ממליצה על זה
טוב, אז מכיוון שהעניין הוחלט, אני באה
(אמממ אפשר גבינה צהובה בלחמנייה וקולה לימון במקום שוקו
).

Aisha

New member
אני חושבת שכל קייטנה צריכה שיר

משהו חינוכי כזה: אהלן אורטל, מה נשמע? מה? מה? נשמה תקשיבי מותק לסיפור, נו?! קבעתי עם בחור! קחי לך כובע ושתייה ל-מה נשמה? תראי איך את כולך צלויה! אני רק קצת אדו.....מהההה!!!!!! פזמון אני אהבלה, אהבלה בשמש תזהה אותי לפי הנמש יושבת לי בחוץ כשחם הגוף שלי פחם אני אהבלה, אהבלה בשמש תזהה אותי לפי הנמש יושבת לי בחוץ כשחם הגוף שלי פחם שרופה עליך... נו, איפה הוא כבר מאוחר? מה קורה אתך, לפני ארבע הוא לא יחשוף את עצמו לשמש! אורטל, הנה היפיוף! ווא ווא איזה גוף! שלום בנות, מה המצב? יש פה ריח של שרוף... יש פה ריח של שרוף... ואו אני נגנבת עוד שניה! אורטל, מה קורה פה?! יש ביניכם משהו?! מה פתאום? כן, תשבעי במורדים? נשבעת לך במריצה. רגע? למה אתם הולכים?! פזמון כי את אהבלה, אהבלה בשמש תזהה אותי לפי הנמש יושבת לי בחוץ כשחם הגוף שלי פחם אני אהבלה, אהבלה בשמש תזהה אותי לפי הנמש יושבת לי בחוץ כשחם הגוף שלי פחם אני אהבלה, אהבלה בשמש תזהה אותי לפי הנמש יושבת לי בחוץ כשחם הגוף שלי פחם (קצת חינוך אי אפשר לכייף כל היום)

berr

New member
אכן שירשור איכותי

ואל דופא הבריקה בו במיוחד. כמו שיאה ונאה, לנשיאת הקייטנה.

למעלה