תחבורה ושאר הירקות

ל3

New member
תיקון קטן

הי אירית. זה נכון שהלופוס לא ימנע מהרשות לתת לך רשיון אך זה לוקח יותר זמן אומנם . אני זוכרת שהתכוננתי כל כך טוב לתאוריה והגעתי לקניון ( שם נמצא משרד הרישוי) בחמש וחצי בבוקר כדי לקחת מספר כי אצלנו תאוריה עושים רק פעם בשבוע ובאים מכל האיזור ומי שאין לו מספר אכל אותה. חכיתי שם עם כולם עד שמונה וחצי בבוקר וכשבאתי לפקידה היא לא הסכימה להכניס אותי בגלל שהיה רשום על הטופס לופוס והיא אמרה שצריך לשלוח את זה למשרד הרישוי המחוזי בחיפה לרופא הלישכה שם וזה לקח כמה שבועות עד שקבלתי אישור לגשת שוב. בדיעבד אני שמחה כי זה נתן לי הזדמנות לחזור על החומר שוב ועברתי תיאוריה ראשונה אבל זה די עצבן באותו הזמן. קחי בחשבון שיתכן ויצטרכו לשלוח את הטופס שלך לאישור בהצלחה ובהצלחה בלימודים- אני בטוחה שתעשי חייל שירי

gaia20

New member
עד כמה שזכור לי

אני בכלל לא הצהרתי שאני חולת לופוס אין שום מניעה שחולה לופוס ינהג, אם כך, למה שיעכבו אותי מלקבל את הרישיון? פשוט לא הצהרתי על זה זה פרט מיותר לציון. בהצלחה.

נפתרה הדילמה

הייתי אצל רופאת המשפחה ובעוד היא מסמנת את האיקסים על כל שאר השאלות, תהיתי האם וכיצד להעלות את עניין הסעיף העוסק באבחנות נוספות... בעודי מהרהרת בעניין, היא הגישה לי את הטופס חתום, ללא כל התייחסות לסעיף זה. בכל אופן, תודה לכולם על ההתייחסות

דילמה - בהמשך למה שכתבת

א. לפי מיטב ידיעתי, כל חולה לופוס עד היום שהיה לו רישיון נהיגה וחטף את הלופוס בשלב כלשהו מאוחר יותר - לא ניתבקש "להצדיק" את זה שיש לו רישיון , כולל תת אלוף במיל' מתושלח הצעיר ! ב. מעניין לעניין באותו עניין (בוחן פתע) - (עכשיו עברת תיאוריה) כאשר מגיעים ל-כיכר , מה הם חוקי מתן זכות הקדימה בכיכר ומה הם חוקי האיתות בכניסה וביציאה מהכיכר ? תודה מתושלח הצעיר

אירית יופי כפול כמה ענינים ותודה

אז תודה תודה על האיחולים. לא ידעתי שבמכללה אפשר ללמוד תואר שני בפסיכולוגיה קלינית. זהו תואר מלא או שתדרשי להשלמות לפני הסטאג'? לאיזה בי"ח אתם מסונפים? אז בנוסף ליופי הזה. גם יופי שקיבלת כבר את האישור. באמת לא נתקלתי - חוץ ממה שירי כרגע כתבה - על אדם שהיו לו בעיות בגלל לופוס עם משרד הרישוי. ויופי נוסף עוד יותר שהחלטת לעשות רישיון. להחזיר מכונית זה לא רק נוח זה גם יהיה לך זול יותר מנסיעה באוטובוסים.. טוב תלוי כמה כוחות סוס תרצי ואם תצטרפי לגראנד פרי או לא. אהה ספרתי לכם שקיבלתי מויוי סוסה ? קוראים לה ליידי. גילופין וקאריני?? האמנם?!! קאריני את נוהגת בגילופין או סתם נוהגת להשתכר

ל3

New member
יש שתי אופציות

כשהולכים לעשות תיאוריה, לפחות כך זה אצלנו בעיר. האחת זה לתת לרופא המשפחה שלך למלא את הטפסים ולעשות את בדיקת הראיה אצל רופא העיניים של הקופה והשנייה היא לשלם סכום סמלי וללכת לרופא שעובד עם המכון רשוי ( אצלנו זה בבית הרופאים בעיר) ולמלא את הטפסים שם. אני החלטתי ללכת לרופאת המשפחה בכדי לחסוך בכסף וזו מליאה את הטפסים כמו שצריך ביושר תוך הזכרת המחלה שיש לי. לא חלמתי שזה יעשה בעיות ולכן לפני התיאוריה באמת לא צלצלתי לברר האם יכולה להיווצר בעיה ונוכחתי ביום התיאוריה שכן. אבל כמו שאמרתי- הכל יצא רק לטובה. אני שמחה לשמוע שהבעיות נחסכו ממך מראש. המון בהצלחה מתוקה- אני יודעת שתצליחי ואני מתחילה לשריין תורים אצלך

אז ככה...

המכללה מקיימת תואר שני בפסיכולוגיה בשלושה מסלולים: קלינית, רפואית ונוירו-שיקומית. זהו תואר מלא ואין צורך בהשלמות. מקומות הפרקטיקום וההתמחות הם אותם המקומות איתם עובדות רוב האוניברסיטאות: גהה, איכילוב, תה"ש ועוד.. תהני לך עם ליידי ותודה על כל האיחולים...

gaia20

New member
נראה לי שאם יאשרו לי את הבית

על החוף...אין סיבה שלא יאשרו לי כמה שימשיות גדולות...כמה עצים...וגאיה? גאיה תגור בתוך הבית- יהיה לה המון מקום!!!

gaia20

New member
ברור!!!

גאיה תמיד שמחה לקבל אורחים וכמה שיותר ......

הרבה זמן לא דיברנו....

אני בגמילה
ואם אני אכן שותה.... זה כבר לא מגיע לרמות של שפל
התגעגעתי אלייך בובה

למעלה