תחבורה למפגש:

מ א ג ר ט

New member
תחבורה למפגש:

למרות שאני לא באה, ריכזתי כאן מבחר של דרכי תחבורה נוחות, כדי להגיע למפגש... אני מניחה שלכולם יש אינטרנט... רכבת למי שמגיע מכייון בינימינה (חיפה) לת"א: מתחיל בכל תחנה צפונית, ומסיים בתחנת ת"א שלום (עזריאלי). למי שמגיע מכיוון רחובות (אשדוד) לת"א: מתחיל בכל תחנה דרומית, ומסיים בתחנת ת"א שלום . לנוסעים ברכבת- בעקרון יש רכבת כל חצי שעה. רצוי להתעדכן ולתאם בינכם רכבות, אפילו מספרי קרונות. שעות יציאה והגעה: להכנס לאתר הרכבת ולחפש. זה יהיה שם. לנוסעים באגד: אני לא בטוחה באיזה תחנה אמורים לרדת, אבל בעיקרון אפשר לעשות באתר חיפוש בנושא תחנות, קווים, זמנים ותעריפים. כמובן שאם יש פה אנשים עם רישיון נהיגה וגם יש להם אוטו, אז אין להם בעיה. אפשר גם לצאת יומיים קודם מבאר שבע ברגל.

Maladict

New member
לכל מי שמגיע באוטובוס

תבקשו לרדת ליד הקרייה. זה אותו מקום כמו יזרא-הלי

Athaclena

New member
בדיוק

ויש שם גשר חמוד (בצד של הקריה) שממנו נכנסים ישר לקניון בלי רמזורים. באמת יש אנשים שלא יודעים מה זה עזריאלי? למה צריך לבקש לרדת בקריה או בעזריאלי בכלל, לא יותר פשוט לרדת כשיש 2 מגדלים ענקיים, 1 עגול והשני משולש?

ויימס

New member
גם אני רוצה!

מי שצריך את הקווים של דן... הנה. מישהו גר בראש העין, פתח תקווה, ברקן, בני ברק או רמת גן? כי האוטובוס שאני אקח יעבור שם...

DviRincewind

New member
א-ב-ל מ-ת-י ה-פ-א-ק-י-נ-ג

מ-פ-ג-ש?!?! דרך אגב, אני שוב סוגר שבת, כך שאני אצטרך שמישהו יעדכן אותי בנוגע למפגש. למי אני נותן את הסלולרי שלי?

limilu

New member
מי מגיע ברכבת מכיוון צפון?

שתהיה לי חברה אם כבר ירשו לי להגיע. לא שאני אומרת שירשו, אבל אני אנסה כמיטב יכולתי.

limilu

New member
חדרה זה יותר צפונה מת"א?

אני מבולבלת. אני אעלה בתחנה הראשונה (נהריה, כזכור לי, היא הקצה של המסילה), אז אתה מוזמן להצטרף לקרון שאני אהיה בו (ממש אין לי מושג איזה, אבל אני אראה) מתי שהרכבת מגיעה לתחנה שלך. עוד מישהו? מישהו נוסע מצפון? מישהו? ד"א, אני מתכוונת להכין חידון ציורים בדרך, אז אני אשאל מה דעתכם אם תשבו לידי. =P

limilu

New member
היי, רגע

אני אסע ברכבת עם ערפד? האאאאאאאאאאא לא, סתם, אני חושבת שזה מגניב =P

Maladict

New member
אל תדאגי אני לא נושך

(יותר מדי חזק) MUAHAHAHAHA בעצם מה אני צוחק? אני ריבונר

limilu

New member
אוווּ

כמו בסדרות האלו שנותנים להם לשתות דם משקיות. כה משעשע. אהא! עכשיו הבנתי לאן הולך כל הדם של התרומות! לערפדים!

למעלה