תחבורה למפגש:

Gdil

New member
באיזה תחנה תעלי? עכו או חיפה?

אם אני בא אז ברכבת מעכו.

Athaclena

New member
חדרה זה צפונה.

זה הולך משהו כמו נהריה-עכו-חיפה-חדרה-נתניה-הרצליה-ת"א. אז את תוכלי לבוא? או אולי? את צריכה מספר טלפון שלי? או תמונת ילדות? הנה, יש לי רעיון: אני אשלח לך בדואר ספר ואז תצטרכי לבוא למפגש כדי להחזיר אותו...

limilu

New member
נאאא

אני פשוט אבקש מההורים שלי ממש ממש יפה חוץ מזה, אבא שלי גם קורא פראצ'ט, אז לא נראה לי שהוא יתנגש לפגישה עם עוד אנשים מתורבתים ומטורפים שקוראים פראצ'ט. או שאולי כן? נו, אני אראה אם אני אצליח

Athaclena

New member
אז אם אבא קורא פראצ'ט

למה שהוא לא יבוא למפגש? פנחס, כנ"ל לאבא שלך!

limilu

New member
לא! לא!

*צורחת ורצה במעגלים* לא! לא! לא לא לא! לא בא בחשבון! האאאאאאאאאאאא

limilu

New member
אוקיי

אני רוצה את כל התשובות מרוכזות כאן, כי רק ככה אמא שלי תסכים לי לבוא (כן, שאלתי אותה) אוקיי- שעת המפגש- מקום המפגש (כלומר, איפה בעזריאלי)- בטח היא רוצה לדעת גם מתי המפגש מסתיים, אז- ונראה לי שזהו.

ויימס

New member
9 וחצי בבוקר, אמפיתיאטרון

בקומה שלישית, מתי הוא מסתיים..? אני לא יודעת, אבל זה חייב להיות לפני 3 כדי שנוכל לחזור הביתה... אני מניחה שכל אחד יילך מתי שנוח לו. אני לא יודעת עד כמה נרתק אחד את השני..

limilu

New member
../images/Emo45.gif

בקומה השלישית של איזה בנין? העגול? המרובע?

limilu

New member
אמממם

הקניון הוא העגול? מצטערת, מזמן לא הייתי בעזריאלי. ומה עם המשולש? מה המשולש?

limilu

New member
הא, לא, המשולש.

בעעע אני לא שמה לב לשום דבר עכשיו.

keynant

New member
המממ. תושבי ת"א הכנסו לפה...

מאחר וזה ב-27, ייתכן שאני אגיע, כי יכול להיות שב-26 אני בת"א...עכשיו, כמה רחוק זה האנגר 11 מאזריעלי? והאם מישהו יהיה שם עוד לפני 9:30?

Athaclena

New member
לא תושבת ת"א, אבל נכנסתי

ואני אפילו עונה... בהנחה שההאנגר נמצא בנמל, זה לא מרחק הליכה. נראה לי שזה רבע שעה או פחות באוטובוס, אבל זה די ניחוש.

למעלה