תחושה

תחושה

יש לי תחושה שהודעות שאינן מוצאןת חן,אך לא חורגות מהתקנון,"נעלמות" מן המסך.למרות שחלק מהכותבים בפורום אמרו לי שיחסמו את גישתי במידה ואכתוב דברים שמנהלי הפורום לא אוהבים לשמוע,אומר כי הבוקר ביקשתי את עזרתם המקצועית לגבי אופניים שאינם caad ומשום מה נעלמו ההודעות.

יכול להיות שלא חיפשת טוב...

הינה
נראה לי שזאת ההודעה.. צדקתי?

על זה הוא דווקא קיבל תשובה

שכללה את טרק, ספשלייזד, ג'יאנט ואחרים. לצערי באתר של וויליר אין בנמצא הצהרת אחריות של היצרן

אשמח לדעת על מה אתה מדבר

ובעיקר למה אתה משקר מכיוון שבבדיקה שעשיתי, לא נמחקו לך שום הודעות לא היום לא אתמול וגם לא שלשום בדקת אחורה? אולי ההודעות נדחקו לאחור כי לא שורשרו? אולי זה היה בפורום אחר?

בדיוק כמו שמיותר להציג את מנהלי

הפורום כאנשים שנוקטים במדיניות של חוסר יושר ומחיקות מטעמים שאינם כשרים. יום טוב

התנצלות

רבותיי,לא התכוונתי לפתוח דיון שלילי שאני קשור אליו. אם העלבתי או סיבכתי מישהו בויכוח כזה או אחר,אני מתנצל התנצלות כנה,ממך איציק,ממך מיקי וממך נתי שגררתי אותך לויכוח לא לך. ועל כך נאמר"מודה ועוזב ירוחם".

natyh

New member
מיקי !

מה עם ההודעה של צונמי שהוא מצטרף להקפות בכנסת ? גם אותה לא מחקתם ? אולי גם אני שקרן ? אם גם אני וגם צונמי שקרנים רק אתה צודק ? ומה לגבי ההודעה של סלע מנהל פורום תרמילאים ? גם הוא שקרן ? גם אותה לא מחקתם ?

שקרן??

לא ולא, אחרי ההתנהלויות שלך בפורום הזה ואחרים החל מנסיון סרק בוטה להכפיש את שמה של הדס אדלר, המשך של דברים שכתבת על ד"ר יוני ירום, הזכרת שמה של שרון בן-מאיר ז"ל לטובת הקמפיין הפרטי שלך וכלה בתגובה העלובה שלך בתשובה לשאלה של אדם תמים על אופני R800 כאשר בעצם אין לך מושג דחוק על איכות האופניים האלו והחברה הזו (פשוט הרגשת צורך פנימי לדחוף את ה"מידע" מתוך כוונות טובות, "מידע" שאני ואתה יודעים בדיוק מאיפה "הסבו את תשומת ליבך" אליו, מידע שלמעשה אינו רלוונטי כלל לשאלה שנשאלה וכל מטרתו הייתה לגרום לנזק). אז, לא, נתי, אחרי כל הנ"ל, אתה לא שקרן. אתה לא רלוונטי! אני אגב, מעולם לא מחקתי שום הודעה של צונמי, שונמי, אבן או סלע. ואם איציק הופמן מחק, כנראה שהייתה לו סיבה טובה לכך. שיהיה לך יום טוב, מלא במעשים טובים.

natyh

New member
צונאמי

האם בהשירשור הזה ? הוספת הודעה בכותרת אני איתך נתי שמדברת על הקפות בכנסת ?

natyh

New member
לא רלבנטי?

כל מה שכתבת לא רלבנטי! תלמד לענות לעניין ולעניין עצמו ! ובעניין איכות האופניים והחברה ! אני מיקי רוכב על אופניים הרבה לפני שלמדת ללכת ! ומכיר היטיב את המוצרים בתחום ובשוק הזה . בעניין המטרה שלי לגרום לנזק כדבריך ! רק על סמך האמירה הזו הייתי אומר שיש כאן ניסיון מחפיר לסתימת פיות . יש יבואן וראוי שיענה לדברים שנכתבים באתר החברה הרשמי ! ואגב מיקי האם במבחנים שעשיתם האם הפניתם את שימת לב הקוראים לסעיף הזה באתר ? האם ביקשתם את התיחסות היבואן לכך ? האם היבואן מידע את הקונים בסעיף ? האם הוא הודיע להם בעבר ונתן בידם כתב אחריות חתום בעברית שאמר כי למרות הסעיף הנ"ל הוא יממש את האחריות ? האם אתה כעורך מגזין מקצועי בנושא אופניים בישראל שמת לב לכל הפרטים הללו? אם התשובה היא כן אנא הוכח זאת בכתובים ! נתי

ה"סעיף" המדובר

כמו שכל בר דעת יבין לא מראה אחרת מאשר על האיכות הבלתי מתפשרת של היצרן והאחריות הגדולה שלו על שילדותיו. היבואן הגיב, וכל מילה בתגובה שלו (האם:"אחריות לכל החיים" מצלצל לך מוכר?) מגבה את זה ואת המוצרים שהוא מוכר. מעבר לזה, באותה מובאה קטנה שדאגת ברוב טוב ליבך (שכן, אתה מונע מדחף פנימי להוציא את האמת לאור לטובת הכלל לא?) מצויינים בפרוטרוט ההישגים המדהימים ברמה בינלאומית שהושגו על השלדה המכונה CAAD7 עכשיו, תשב, תשתה כוס מים, תירגע, ותקרא שוב את המסמך שהוספת להודעתך אין בו ולו מילה אחת שטוענת להסרת אחריות ע"י היצרן, או אתה צריך עו"ד שיפרש לך את המסמך, או יתרגם כי האנגלית אינה מובנת. תקרא בפרוטרוט את תשובתו של היבואן, בה ענה לדברים שנכתבים באתר הרשמי ובה הוא מסביר, בין השאר גם לך (כי כנראה עוד לא הבנת) שאין שום הסרת אחריות או אפילו רמז לאי אחריות., ולכן, כפי שכבר אמרתי, הודעת אינה רלוונטית וגם אתה לא. סוף עניין חביבי

זאת ועוד

מילא, היית מביע דיעה על האופניים, אומר שרכבת עליהם (לגבי ה- R800) ולא נהנית, מביע דיעה מנסיון, או אפילו משמיעה על איכות המוצר ממישהו אחר, אבל לא. במקום ניסית לערער (כן, ע"י הבאת מסמך לא רלוונטי מאתר היצרן, כי אתה צריך להיות "מכוסה", זה ידוע) את תפישת האחריות של החברה למוצר. אחריות שהיצרן כן נותן, לכל החיים, לכל שילדות הכביש והיבואן המקומי מגבה בצורה מלאה! הבאת במקביל את כתב האחריות שגם מפורסם באותו אתר? שאומר שיש אחריות לכל החיים? לא, ולמה לא? כי מה, אתה חייב למישהו? ועכשיו, נגיד שמישהו אחר ישאל על אופניים אחרים, אתה תקפוץ ותודיע לו מיד על זה ??? אני בטוח שלא. אני אגב אתערב בכל נושא בו אני חושב שנעשה עוול לאדם, או למוצר על ידי מסירת מידע מטעה או שאינו רלוונטי, ולא חשוב אם מדובר בקנונדייל, טרק, פינרלו או כל מוצר אחר. כי לתפישתי זה אחד מתפקידי מנהל הפורום שנתפס גם כפורום מקצועי. עשיתי את זה גם בעבר כאשר מצאת לנכון (בגלל חוסר ידע) להמליץ לאנשים על אופניים שאינם מתאימים בעליל לדרישותיהם כפי שהוצגו בשאלותיהם. אבל כל הנ"ל לא הופך אותך נתי ללא רלוונטי בעיני ההשתלחות שלך באנשים (וחברים שלי) על לא עוול בכפם היא זו שהפכה אותך לכזה.

צפרגול

New member
ידעתי שאפשר לסמוך עליך...

שתגיד את המילה האחרונה, ומה זה חשוב שגם היא כמו הקודמות - אשפה.

השרשור על ההקפות כולל התגובה

של מנהל פורום תרמילאים נמצא בעמוד 6 של הפורום, הוא פשוט נדחק אחורה. וד"א יש לי הרגשה מוזרה שכבר היינו בסרט הזה בעבר, בטוח שההודעה של צונאמי עלתה לפורום, או שיש סיכוי קלוש שמפלצת ההודעות של תפוז מנעה ממנו עלייה לדף הפורום?

natyh

New member
ובדבר האחריומ

קרא טוב This warranty is void if the bicycle is subjected to abuse, neglect, improper repair, alterations, modifications, an accident or other abnormal, excessive, or improper conditions. ועכשיו האם נפילה רגילה היא במסגרת שימוש רגיל או תאונה ? האם עיקום השילדה לאחר נפילה מכוסה במסגרת האחריות ? הבהרה מטעם היבואן לסוגיות הבאות תתקבל בברכה .

למעלה