תחושה

טיראן מ

New member
די כבר ...

אתה מנסה להיות חכם ? אני פשוט מעיר לך כי יוצא לך הפוך. תחשוב שהאופניים שלך הם רכב (מכונית). אם אתה עושה תאונה אתה רץ ליבואן לבקש אחריות על כיפוף בפח ? אני לא. אולי אתה כן. ובטח גם משמיץ אותו בפורום מכונית. אם יש כשל בשילדה בשימוש רגיל היבואן יתקן/יחליף. מה לא ברור כאן ? אם נפלת ונשברה השילדה זה לא מכוסה באחריות, אם היבואן יחליף לך שילדה (מסופקני) הוא עושה זאת לפנים משורת הדין. עכשיו די. תחליף נושא ותתחיל להתקיף משהו/מישהו אחר. יצא מגזין חדש (גיליון 100). בטח יש לך משהו רע להגיד.... יאללה, שפוך חמתך.

Gad86

New member
היבואן כבר ענה

לאחר הודעתו האחרונה של תמיר , כל השייך לכתב האזהרה אינו רלוונטי מכיוון שחברת DAA לוקחת אחריות כנציגת קנונדייל, לכן כתבתי בהודעתי האחרונה את הערכתי לקבלת האחריות ללא כחל וסרק. שוב אפגרן : כל הכבוד. כל ניסיון חדש לפתוח את הדיון שהיה , מיותר, מכיוון ש DAA היא נציגת קנונדייל העולמית וההצהרת האחריות האחרונה עונה לשאלות כולם. ובעיקר ענתה לי וסתמה לי את הפה.

Tamir Eshel

New member
גד: אני לא יודע אם אתה רציני

או מתבדח. אין לי כל כוונה לסתום לך או למישהו אחר את הפה. נהפוך הוא. בכל זאת, למען הזהירות עלי להבהיר שאני לא מזדהה עם הפרשנות שלך לתגובת DAA בשום צורה שהיא. אני כן עומד במאה אחוזים מאחורי התגובה הרשמית של DAA . למיטב הבנתי אין התאמה בין תגובה זו לבין הפרשנות שלך בנושא. אודה לך אם לא תמשיך לפרש את התגובה ברבים כי הפירוש שלך עלול להטעות. תודה

Gad86

New member
רות, קיבלתי

אין שום בעיה ואני לא ציני , כבר ציינתי זאת אל דאגה לא כולם דרעקס, לי יש נסיון מצויין עם החנות שלך

Gspin

New member
פרשנות משפטית מעניינת

תקרא את התגובה של תמיר, כי היא עוד יותר מעניינת (אבל לא מרעישה). אם תמשיך הלאה באותו קו מחשבה, תגיע למצב בו מסמכים (או אפילו הודעות בפורומים באינטרנט) שיוצאים ממצמן, מארז לוין וכו' מייצגים את החברות הגדולות שמהם הם מייבאים אופניים... מעניין מאוד... שנה א', אם בכלל
??

כמה עובדות יבשות על אחריות בתעשיית

האופניים: (הדברים נכונים לכל חברות האופניים) א. אין אחריות במקרה של תאונה, שימוש לא נכון (לדוגמה: השתמשתם בשלדה שלכם לצורך בניית הסוכה בחצר וכתוצאה מדפיקות המסמרים הופיעו חורים בשלדה), שינוי במבנה המקורי של המוצר, נפילות וכד'. האחריות היא רק על כשל של המוצר לעמוד בתנאי השימוש הרגילים (קריא:רכיבה על כביש באופני כביש לדוגמה). כשל יכול להיות סדק, צבע פגום, או שבר בשלדה שנוצר מעומסי רכיבה ולא ממכה חיצונית. ב. הנ"ל נכון לגבי כל חברת אופניים על פני כדור הארץ. כן "יודע כל", לא "יודע כל" זה לא קשור לעניין, אלו הן העובדות! אפשר לנהל דיון פילוסופי על האם just riding around the block זה "שימוש רגיל" או לא, אבל זה ישאר בגדר דיון פילוסופי ולא ישנה את העובדות. וזה ברור כמו השמש שזורחת במזרח, לא צריך שום "הבהרות". בחברות מסויימות אפשר לראות את תנאי האחריות באתר האינטרנט שלהם. חברות שונות נותנות אחריות לתקופות שונות- יש לכל החיים, לשנה לחמש וכד'. חשוב לדעת את זה מראש.

yossi113

New member
מה לגבי החלקה?

האם אחריות סטנדרטית כוללת מקרה של החלקה? כיוון שאם לא - אין הרבה משמעות לאחריות שכזו - כיוון שהחלקה היא דבר כמעט בלתי נמנע (אחת לכמה זמן).

smigol

New member
תעזוב נטי אין טעם להיתנצח עם

מיקי "יודע כל" ואם חבורת הגרופים שלו שרק רוצים לעשות את העולם למקום טוב יותר.

natyh

New member
והם אכן מצליחים

לעשות את העולם לכזה : טוב יותר עבור עצמם ! אבל מי שרוצה לחיות בעולם שלהם ולהיות איתם בקשרים עסקיים כאלה או אחרים . אז כנראה שזה מה שמגיע לו !

natyh

New member
בא נעשה הסכם אלעזר

אני אלך לשם בתנאי שאתה אלעזר תישאר פה ! מסכים ? אגב מיקי אמר לך לכתוב זאת ? או שכתבת על דעת עצמך ?

למעלה