תודה יקירה ותודה על ה SMS מממ...אנחנו עובדים בחול המועד אבל אולי עוד יקרו ניסים.......
D dafgol New member 4/10/06 #26 תודה יקירה ותודה על ה SMS מממ...אנחנו עובדים בחול המועד אבל אולי עוד יקרו ניסים.......
F frige New member 4/10/06 #21 דפנה - המון המון ../images/Emo50.gif תהני מהעבודה. אחלה של תחילת שנה . שרית
א אלה ושירז New member 4/10/06 #22 אחלה מתנה לשנה חדשה../images/Emo70.gif המון .איזה כייף לך. ובאמת נעים שמעריכים אותך שם. הם פנו אליך? ומתי את מתחילה?היום כבר? צריכה עזרה עם ברי?לאסוף אותו מהגן?
אחלה מתנה לשנה חדשה../images/Emo70.gif המון .איזה כייף לך. ובאמת נעים שמעריכים אותך שם. הם פנו אליך? ומתי את מתחילה?היום כבר? צריכה עזרה עם ברי?לאסוף אותו מהגן?
D dafgol New member 4/10/06 #28 התחלתי אתמול כבר ../images/Emo13.gif אני לוקחת את בר בבוקר לגן ומוציאה אותו מהגן בדרך חזרה מהעבודה. אלושקה , איך את ?
התחלתי אתמול כבר ../images/Emo13.gif אני לוקחת את בר בבוקר לגן ומוציאה אותו מהגן בדרך חזרה מהעבודה. אלושקה , איך את ?
א אלה ושירז New member 4/10/06 #30 אחלה!! זריזה את.. עז את עד 1 עובדת? אני בסדר. עדיין כואב גרון. ואת?
D dafgol New member 4/10/06 #29 החייאה לזמן לא ידוע ../images/Emo130.gif והבינו שלא יכולים בלעדיי אז בנתיים אנחנו שוב שכנות
L LANIT1 New member 4/10/06 #24 שמחה שמחה בשבילך ../images/Emo50.gif../images/Emo49.gif אני עוד ראיתי אותך אז החזקתי לך יותר אצבעות, שיהיה במזל טוב ספרי איך עבר היום הראשון.. בסוף הכל טוב.. צריך להיות אופטימים לא יודעים מה ילד יום... מזל טוב והרבה הצלחה במקום העבודה החדש.
שמחה שמחה בשבילך ../images/Emo50.gif../images/Emo49.gif אני עוד ראיתי אותך אז החזקתי לך יותר אצבעות, שיהיה במזל טוב ספרי איך עבר היום הראשון.. בסוף הכל טוב.. צריך להיות אופטימים לא יודעים מה ילד יום... מזל טוב והרבה הצלחה במקום העבודה החדש.