תחזיקו

ליזי38

New member
תחזיקו

לי אצבעות חזק חזק מחר. מחר הוא יום ועדת הקבלה, אני עומדת להפגש עם הגרושה של בן זוגי על מנת שהיא תאשר לתת את הילדה לידיים שלי. מבטיחה להתלבש צנוע, לפתוח את הפה הכי פחות שאפשר ולהיות מאוד מנומסת (אשב עם רגלים סגורות)

עלמה 3

New member
באמת, או שאת צוחקת ../images/Emo35.gif

מזאת אומרת ? מי יאבחן אותך למסוגלות ? אני מקקוה שלא היא !

ליזי38

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הבנת נכון עלמה, היא תאבחן אותי, ונראה לי שאני עומדת לעבור רנטגן אולטראסונד אם אר אי ועוד כמה בדיקות (אם היא הייתה יכולה הם היו גם פולשניות)

עלמה 3

New member
טופפפפפפפ בהצלחה ../images/Emo70.gif

ושימי עליך
, רגע...רגע.. אני סקרנית, סליחה על החטטנות מי יהיה נוכח ? אני בטוחה שא תהיה חביבה ביותר לילדה, את יודעת מה זה ילדים ? היא כנראה לא משהו, בכל זאת, אם היא נוהגת כך.

*יערית

New member
ליזייייייייי../images/Emo124.gif

לא לשכוח חמודה.....לחייך הרבה..הרבה.....
בהצלחה גדולה

ליזי38

New member
חשוב מאוד

לבן זוגי אז אתאמץ מעל ומעבר ליכולות שלי אהיה ממש מתוקה מעבר למה שמותר בחוק

blonda3

New member
אז תהיי נחמדה וזהו

תהי אמיתית ותקשיבי לה תני לאמא הרגשת בטחון נסי להיות שם במקומה.... בלי הצגות בלי משחקים בלי יותר מידי חיוכים תהיי טבעית.... ואולי זה יעשה טוב לכולכם. ס"הכ אם היא מסכימה זה סימן חיובי ואת תזלזלי בה למרות כל מה שסיפרת עליה בסדר? זה חשוב בשביל הילדה......

rolan

New member
מחזיקה ועוצרת נשימה

הלוואי... הלוואי... ובאמת, תחייכי הרבה, תהיי נחמדה, אפילו אם בא לך להגיד לה את כל מה שרובץ לך על הלב... הקרח צריך להישבר, והילדה חייבת להגיע אליכם... משם הדרך אל האושר תהיה קצרה...
רק אל תשכחי לדווח שזה עבר ואיך עבר...

rolan

New member
אחחחחחחח מתה עלייך יערית

וחכי תראי את התמונות שלך....

*יערית

New member
וואו רולן../images/Emo24.gif

איזה אלבום יפה עשיתם ל
הזה.. תודה לעין השלישית ולכם חברים יקרים אוהי ורולן
זה רק מוכיח שאני חייבת להגיע כבר למכון של רונית רפאלי

עלמה 3

New member
WOW יערית , זו תמונה שנמחקה לי

תודה,
לקחתי אותה בחזרה. את זוכרת למי שלחתי אותה פעם, נו נראה עם את זוכרת ? מתחיל ב- א'

עלמה 3

New member
אני יודעת שיש כאלה שכבר ראו ואני

לא הצלחתי להיכנס
תגידי רולן, ההוא שלך
משחית לנו את הפנים או שעושה אותנו טייסים. ותודיעי לו שיזהר ממני , שאני לא יכוונן עליו

למעלה