הרסת אותי.... מסרים אצלכם... תבדקו...
י *יערית New member 24/10/03 #18 יכולה להעביר לך את כל המאגר שלי../images/Emo13.gif בהתבוננות תגיעי לשלמות או ההפך היא חסרה לי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עלמהההההההההההה
יכולה להעביר לך את כל המאגר שלי../images/Emo13.gif בהתבוננות תגיעי לשלמות או ההפך היא חסרה לי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עלמהההההההההההה
י *יערית New member 24/10/03 #24 קצת מצב רוח../images/Emo13.gif לא יהרוג אותנו... אוף לילה לבן לבד......
ש ש ח ר של י ו ם חדש New member 24/10/03 #27 ליזיקה, בהצלחה רבה ותעדכני../images/Emo41.gif למרות ש... כו@ אוחתא#... למה את צריכה לעבור את המבחנים שלה בכלל... אבל עזבי, בשביל בעלך והילדה. זה מה שחשוב. אחרי זה שתלך להז@#$%. נשיקות עלייך, יקירה.
ליזיקה, בהצלחה רבה ותעדכני../images/Emo41.gif למרות ש... כו@ אוחתא#... למה את צריכה לעבור את המבחנים שלה בכלל... אבל עזבי, בשביל בעלך והילדה. זה מה שחשוב. אחרי זה שתלך להז@#$%. נשיקות עלייך, יקירה.
B blonda3 New member 24/10/03 #29 שחר-מה זה?../images/Emo32.gif../images/Emo12.gif כו@ אוחתא#... ו..להז@#$% יש לך וירוס במחשב?