תחזית ECMWF להמשך החורף שהתעדכנה היום

חרטטן זה חרטטן נשמה טהורה שלי. זה שום דבר אחר.

והוא חרטטן חחח. שים לב ששאלתי אותו איך יתכן שמודל נותן תחזית לחודש מסויים לאחר שעבר מחצית ממנו. ואז הוא חרטט איזו תשובה שהמודל מתעדכן ב12 לחודש חחחחח. מה הבעיה להגיד אני לא יודע? או אתה צודק?! מה אתה בא למכור לנו חארטות? חחחח. ואתה עוד לקחת את זה רגשי? המטרה היא לשים אותו במקומו כדי שלהבא, הוא לא יחרטט ואם כן, הוא ימשיך לקבל התיחסות. ושוב הכל בסבבה, גם בנוגע אליו. אין פה כעס אם חשבת לרגע.

קוץ בתחת ותופעה ידועה בפורום אנא התעלמו!

רוב הפורום יודע מי האיש המגוחך הזה שמעבר ללעשות מעצמו צחוק לא תורם ולא מועיל בשום דיון.
פרט אחד חשוב הוא לא תרם לפורום, כנראה שבאמת מדובר בבן אדם פצוע.
תתעלמו!

צחי, זאת לא הדרך והגישה

גם אם תפתח אלפי כינויים חדשים אנחנו נזהה אותך, אם אתה רוצה לתפוס חלק בפורום המדהים הזה זאת לא הדרך, אתה מצטייר כאדם הלוקה בנפשו שחייב עזרה של איש מקצוע אני מצטער להגיד לך.

חחחח מי זה אנחנו? אתה לבד פה עוד לא הבנת?

ואם צחי שלך קורא פה אני מציע לך לחפש עורך דין חחחח

stanly3

New member
זה שאתה מדבר בשמו ומאיים בתביעת דיבה, מסגיר אותך, לא?

צחי מאז ומתמיד היה מתבטא כך

אני בפורום כבר מעל עשור, ותמיד זוכר שהוא היה בן אדם וולגרי ואלים, מעבר לזה שהיה מפרסם תחזיות כושלות. בגלל זה אין טעם להתייחס חברים, תנו לו להמשיך. אוחי כשיראה את כמות השנאה כלפיו פה בפורום הוא יבנה לעצמו סוג של כבוד עצמי ויפרוש אחת ולתמיד.

היי שלמה תקן אותי אם אני טועה אבל האדום מעלינו זה אפיק נכון?

כלומר אם כן, אז עד עכשיו פגע יפה לא?

חזאייטק

New member
אתה טועה ומטעה

ואני יכול להפנות אותך לתגובה המכוערת שלך עצמך למה שפרסם ANDREW.
&nbsp
לגופו של עניין - אנומליה חיובית ב-GEOPOTENTIAL HEIGHT משמעה רכס ולא אפיק.

אז המודל טעה בהערכתו?

ומה בדיוק מטעה? שאלתי. להבדיל מהחרטטן למעלה שאלתי וביקשתי תיקון אם טעיתי. אתה בכלל מבין את ההבדל או שגם אתה עם הראש בקיר?

חזאייטק

New member
אין כל רע בשאלה שלך

וזה בדיוק העניין - כל אחד יכול לטעות או לא להבין משהו.
אפשר לענות בנועם ובדרך ארץ.

למעלה