תחילת השבוע....

אקשן מאמי אקשן....

בעעעעעעעעעעעעעעעע..... (לא מבינים אותי בבית הזה) ותתחיל לראות... זה אחלה ביצפר למכות... חי...

KOBIK

New member
אהלן אהלן......

מה המצב? איך מרגישה ???? מחכה ....
קוביקול

טוב נו....

אני אהיה עדינה איתך... מבטיחה .... חחחחחחחחחחחח קיבלתי עכשיו הרעלת סוכר (עוגת שוקולד) ישירות לורידים... בעעעע....

אע???????????

אני בקשתי עוגה? אני סה"כ משתפת אותך בחוויות המרנינות שעוברות עלי פה... אני אומרת לך... מנסים להרוג אותי...

raistlin23

New member
מי מנסה????

תזהירי אותם שאני אבוא לשם וארביץ לכולללללללם!!! :)

KOBIK

New member
יופי יופי

אבל למה לא שולחת .....???? אןלי אין זמן????? סתאם מענין ..... יום כתום אף לך ילדה... קוביק

tygger

New member
בוקר מצויין!

למה שאני אכעס? כמו שאמרתי, הרי כל עוד אין איזה שלושה שירשורים של בוקר טוב/מי פה/הי לכולם ושאר ירקות אז זה סבבה. אני חוזר למיטה! אין לי כוח עדיין לקום! יש לי יותר מדי דברים לעשות היום ומשום מה אף אחד מהם לא משתלב אחד עם השני.

או.... בוקר טוב בוקר טוב...

ומה שלום המלך של הפורום הזה? וקום כבר יא פדלאה שכמוך... (למה רק אני ערה למה?)

חחחחחחחחח....

פתאום אתה בורר מילים הא.... אתה יודע.... כשאני חושבת על זה... איזה מזל שיש את הפורום הזה... חי... חו... חה.... איך הולך בעבודה בנתיים? עובר טוב? חלק? רגוע? מרנין? (או או... אני על סף התחרפנות טוטאלית)... שץ....

raistlin23

New member
משעממממממממם ומעייף!

ואין לי כוח ממש כואב לי כל שריר בגוף :(

אמממ.....

כואב לך כל שריר בגוף.... לפחות יש לך שרירים :) לגבי השיעמום... אני פה ורק עושה אותו יותר גרוע... מה עוד אפשר לבקש? לגבי השרירים שלך... תגיד להם שיפסיקו לכאוב עד יום שישי וביום שישי אני אטפל בהם!!!

למעלה