תחליף חלב אם

ליאת +

New member
סימילאק בזול

אפשר לקנות בבית מרקחת של קופת חולים כללית ב- 24.5 ש"ח. בסופר זה יכול לעלות קרוב לשלושים ואפילו יותר (אם נורא מחפשים..). אני חושבת שהם מחזיקים רק את האיזומיל (התחליף הצמחי). ונדמה לי שבקופות האחרות לא מחזיקים את זה (במכבי בדקתי ולא היה) אז פשוט צריך כרטיס חבר של מישהו מהמשפחה.. כדאי!

גלי 2

New member
אני ניסיתי את כל סוגי המזון ובסוף

הלכנו על סימילק רגיל. אחת הבנות סבלה (ועדין סובלת) מעצירות וגזים בצורה לא נורמלית אז ניסיתי פשוט את כל הסוגים. רופאים מעדיפים באמת מזון צמחי ובחו"ל משתמשים כמעט ורק במזון צמחי אבל אצלי זה הגביר לה את העצירות עד למצב שהיו צריכים לעשות לה חוקן(בגיל חודש וחצי,מסכנה). בסוף בחרתי בסימילק רגיל כי ממנו התחלתי והן התרגלו לטעם ואכלו אותו הרבה יותר טוב מכל השאר (ובגלל שהן נולדו קטנות,רציתי שיאכלו טוב) אבל לכל ילד מתאים משהו אחר. בקשר להחלפה של המזון, אצלי זה גרם להן לאכול חצי מהכמות הרגילה אבל כמו שכתבו לך, יש תינוקות שמסכימים להכל. לדעתי לכי על סימילק צמחי כי אומרים שהוא מאוד עדין ולדעתי הצמחי תמיד עדיף, אבל שום פעם אני מדגישה שאין שום קשר בין גזים או כמות שהתינוק אוכל לבין סוג המזון כי כל תינוק שונה ולכל אחד העדפות משלו. העיקר שמה שתבחרי יתאים והשוא יהיה מרוצה! גלי

july9

New member
תחליפי חלב

שלום אני אמא לתינוקת בת 5.5 חודשים. בגיל 4 חודשים התחלתי עם תוספות של פורמולה ואחרי תחקירים רבים שערכתי אצל חברות מנוסות ואצל אחיות טיפת חלב המסקנה (שלי) היא עד גיל חצי שנה חשוב לתת לתינוק פורמולה חלבית, אלא אם כן מתגלה רגישות לאחר הניסיון ואז לעבור לצמחית. אני באופן אישי התחלתי עם מטרנה חלבית, אבל מאד הפריע לי הריח שלה אז ניסיתי רמדיה שקיבלתי מתנה והיא התקבלה בשמחה אצל בתי ואצלי (אפילו הטעם דומה לטעם של חלב אם...( מקווה שעזרתי, יעל

למעלה