שינוי צורה
New member
שלום טוויטי
1. אני לא חווה בעיה עם סויה על כל צורותיה. גם כל אנשי המזרח הרחוק שחיים הרבה על סויה לא נראה לי שהם פחות בריאים מאנשי המערב. אני משתמשת בחלב סויה של אלפרו. שותה גם חלב שקדים ואגוזי לוז או חלב אורז או שיבולת שועל, יש המון סוגים.
2. ניתן להקפיא לדעתי, אבל אצלנו הוא נשמר במקרר אפילו שבוע וחצי.
3. אני לא יודעת את התשובה לזה.
4. אפשר להכין בבית, כך גם אפשר להכין מעט כל פעם, וגם בחלב מוכן בבית אפשר לשלוט במתיקות וברכיבים- משרים שקדים במים ללילה, בבוקר טוחנים אותם במעבד מזון או בלנדר עם מים חדשים. מסננים דרך בד חיתול. זהו
אפשר להמתיק אם רוצים. במקום חלב שמכיל 2% בלבד שקדים תקבלי חלב שהוא רק שקדים ומים. זה זול וקל.

1. אני לא חווה בעיה עם סויה על כל צורותיה. גם כל אנשי המזרח הרחוק שחיים הרבה על סויה לא נראה לי שהם פחות בריאים מאנשי המערב. אני משתמשת בחלב סויה של אלפרו. שותה גם חלב שקדים ואגוזי לוז או חלב אורז או שיבולת שועל, יש המון סוגים.
2. ניתן להקפיא לדעתי, אבל אצלנו הוא נשמר במקרר אפילו שבוע וחצי.
3. אני לא יודעת את התשובה לזה.
4. אפשר להכין בבית, כך גם אפשר להכין מעט כל פעם, וגם בחלב מוכן בבית אפשר לשלוט במתיקות וברכיבים- משרים שקדים במים ללילה, בבוקר טוחנים אותם במעבד מזון או בלנדר עם מים חדשים. מסננים דרך בד חיתול. זהו
