תחליפי מרגרינה
איך אתם מתנהלים עם מרגרינה במתכונים?
אצלי היא מחליפה הרבה פעמים חמאה, אבל היא לא בריאה ולא רצויה במיוחד ובאופן כללי הייתי שמחה ממש להפטר ממנה.
מה אתם שמים במקומה?
אתן דוגמה - יש לי מתכון מאוד אהוב של סקונס לימוניים שיש בו מרגרינה.אני מודה שאני לא ממש בטוחה מה תפקידה במתכון - אבל בלעדיה זה לא יוצא... זה בד"כ מה שקורא לי במתכונים בהם המרגרינה היא בעצם "טבעון" של חמאה מהחי.
איך אתם מתנהלים עם מרגרינה במתכונים?
אצלי היא מחליפה הרבה פעמים חמאה, אבל היא לא בריאה ולא רצויה במיוחד ובאופן כללי הייתי שמחה ממש להפטר ממנה.
מה אתם שמים במקומה?
אתן דוגמה - יש לי מתכון מאוד אהוב של סקונס לימוניים שיש בו מרגרינה.אני מודה שאני לא ממש בטוחה מה תפקידה במתכון - אבל בלעדיה זה לא יוצא... זה בד"כ מה שקורא לי במתכונים בהם המרגרינה היא בעצם "טבעון" של חמאה מהחי.