תחנות מרכזיות בעבר בהווה

• פותח הנושא 0415
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

איליה.

New member
יש גם את רחובות.

תחנות מרכזיות

איפה באתר של אגד, אני לא מצאתי, האם יש שם את התחנה המרכזית הישנה של רחובות
.
יש גם את רחובות.
שמו את זה במקום הכי לא הגיוני באתר, אני לא מבין מה הניע אותם. תלחצי על "מידע לנוסע" ואז על "ת. מרכזית".

ליילנד

New member
../images/Emo51.gif אבל לא מצאתי

יש גם את רחובות.
שמו את זה במקום הכי לא הגיוני באתר, אני לא מבין מה הניע אותם. תלחצי על "מידע לנוסע" ואז על "ת. מרכזית".
אבל לא מצאתי
כמו שאמרת לחצתי על מידע לנוסע, אבל לא ראיתי שם ת. מרכזית.

קובי00

New member
אין תמונות של תחנה מרכזית ירושלים?

אבל לא מצאתי
כמו שאמרת לחצתי על מידע לנוסע, אבל לא ראיתי שם ת. מרכזית.
חבל כי באמת השקיעו בתחנה החדשה שהיא לפי דעתי אחת מהיפות והנוחות בארץ!

ליילנד

New member
תחנה מרכזית

חבל כי באמת השקיעו בתחנה החדשה שהיא לפי דעתי אחת מהיפות והנוחות בארץ!
תחנה מרכזית
קובי 00 התחנה בירושלים באמת יפהפיה נוחה ומושקעת, אהבתי מאוד את פיסול הכובעים בכניסה שמסמלים את מגוון תושבי העיר הזאת. אבל אני דיברתי על עניין אחר, על תחנות מרכזיות של פעם והיום שאילייה אמר שמופיע באתר של אגד במידע לנוסעים ולא מצאתי, מישהו יודע משהו

ארזS

New member
והפעם אני מבקש מ- 0415

תחנות מרכזיות בעבר בהווה
נתחיל אם תל אביב
והפעם אני מבקש מ- 0415
כפי שביקשתי המון פעמים : למה אתה משרשר ככה עקום ? תשרשר את כל התגובות והתמונות להודעה הראשונה. ולא כל תגובה לזאת הקודמת לה. תראה איך בהודעה הארוכה שלי הכל הולך בטור אחד ארוך ויפה ולא גולש באלכסון פנימה. תראה איך אני מגיב למעשה להודעה הראשונה שלך ואיפה התגובה נמצאת ? אני מנחש לפני שאני רואה את זה (כי אני עדיין כותב) שהתגובה שלי תהיה אי שם למטה. רגע...בוא נבדוק...

ארזS

New member
נו, מה אמרתי ?

והפעם אני מבקש מ- 0415
כפי שביקשתי המון פעמים : למה אתה משרשר ככה עקום ? תשרשר את כל התגובות והתמונות להודעה הראשונה. ולא כל תגובה לזאת הקודמת לה. תראה איך בהודעה הארוכה שלי הכל הולך בטור אחד ארוך ויפה ולא גולש באלכסון פנימה. תראה איך אני מגיב למעשה להודעה הראשונה שלך ואיפה התגובה נמצאת ? אני מנחש לפני שאני רואה את זה (כי אני עדיין כותב) שהתגובה שלי תהיה אי שם למטה. רגע...בוא נבדוק...
נו, מה אמרתי ?
זה הרי ממש ברור. שים לב ושימו כולכם לב איך בשירשור שלי כל תגובה נמצאת במקומה. ושוב: אני מדבר רק על אסטטיות וסדר. זה הכל. וסליחה אם אני משגע מישהו בעניין הזה. אבל זה נורא מפריע לי כשהשירשורים יוצאים עקומים ומבולבלים !!! אז
תשתדלו !!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה