תחקיר האנטנות 17/1

תחקיר האנטנות 17/1

אני פשוט מזועזע. איך המדינה מפקירה ככה את התושבים שלה? ולמי שלא ראה: תחקיר האנטנות של "עובדה" חשף 17 אנשים מאותו הרחוב שחלו בסרטן, אבל אף אחד לא מוכן לקחת אחריות על האנטנות ושנאי החשמל שמוצבות ברחוב!!! האחראי על הסרטן ממשרד הבריאות טוען שאי אפשר אפילו למדוד רמת תחלואה כי ייקח זמן לתשאל תושבים. רבאק, מדובר על רחוב אחד - כמה זמן לוקח לעבור דלת דלת? אני פשוט בהלם.

orhen

New member
בושה שמדברים על קרינה בלי לבדוק

אם היו טורחים לראיין מומחה לקרינה (אני עובדת במקרה בחברה שבודקת קרינה) היו מגלים שהאנטנות הסלולריות לא מקרינות בעוצמות גבוהות, והן הרבה מתחת לסטנדרטים המסוכנים. גם במדידות בתחקיר הראתה הבדיקה קרינה אפסית. ההפחדה הציבורית לגבי האנטנות הסלולריות היא חסרת בסיס, מה שמקרין פי אלפים הם מקורות מתח גבוה!!!!! בושה של תחקיר...

eyalb28

New member
הקרינה

הוא צודק. אנשים רק מנפחים דברים עוד לפני שהם בודקים אם בכלל יש סכנה. הקרינה יוצאת רק עד בערך מרחק של כ 7 מטר. המרחק בין האנטנה לבתים הוא הרבה יותר מ 10 מטר. אז ככה שאין להם ממה לפחד. אני במקרה מתקין אנתנות של כל חברות הסלולר.

Ben11234

New member
אתה מתקין אנטנות אבל:

כנראה שאין לך בכלל מושג בקרינה, אז במקום לבוא ולהגיב שטויות אז תלך ותלמד אודות הקרינה והסיכונים שיש בה, ואז תבוא ותגיב בתור אחד שיודע קצת....

האם אין באמת מקום לדאגה?

סמוך למקום שבו אני עובדת (כ 150 מטר משם) מצויה אנטנה סלולרית.מדובר גם במקום שיש בו הרבה מאד ילדים. האם הקרינה אינה מסוכנת? כיצד בודקים? את מי מזמינים? מה העלויות של בדיקה כזו? תודה למי שיכול לענות.

Ben11234

New member
|ברקאז מה אם את עובדת בחברה כזו....

הבושה היא שיש אנשים כמוך שבשביל הפרנסה שלהם הם יסתירו עובדות ומחקרים שלמים שפשוט מראים אחרת. ע"פ תחקיר רחב היקף שהתבצע באנגליה, הוכח מעבר לכל ספק כי אנטנות סוללריות מסוכנות לבריאות הציבור, דהיינו מסרטנות...... בהקשר למדידות בתחקיר, בזמן הבדיקה האנטנות לא היו בפעולה, אז בבקשה ממך לא לנסות ולטשטש את מה שבאמת היה בתחקיר. האם את מסכימה שאנטנה סוללרית פעילה תהיה מוצבת מעל חדר הילדים שלך בבית? התשובה היא כבר ידוע לכולם.....

loveguya

New member
צודק ב-100%

גם אני שמעתי שהאנגלים עשו מחקר בנושא הקרינה מאנטנות סלולריות.

אמאלה. יש לי שאלה,

אתם מדברים על שנאי חשמל? המפלצת המתכתית הזאת שעושה רעש של זרמים מידיי פעם? כי יש לי אחת כזאת במרחק של סנטימטר מהבית. כשאני יוצאת למרפסת אני רואה את השנאי העצום הזה בצד ימין של המרפסת.. הוא נורא נורא נ-ו-ר-א קרוב אלינו.. מה לעשות? לשקול לעבור דירה או שיש פיתרון לעיניין? תודה רבה!!

בשלולית

New member
נראה לי שזה בדיוק מה שנמצא ליד ביתי

זה עמוד חשמל גדול ושונה מהאחרים... שעושה תמיד רעשים כאלה??

Some1here

New member
גם לי יש בדיוק ליד המרפסת קוביה

כזו שעושה רעש שע"פ חברת החשמל נגרם עקב לחות. האם זה הדבר המדובר?

כן בדיוק..

הבנתי שקוראים למפלצת המתכתית הזאת, תחנת כוח.. הזרמים שנשמעים ממנו מדאיגים מספיק, אז עכשיו גם צריך להתחיל ולחשוש שמא הוא מסרטן..!? ועל זה נאמר. גאד דאמיט. ברגע שקראתי את המאמר ניגשתי לאמא שלי והודעתי לה שאני רוצה לעבור דירה.. אנחנו מתחילים לשקול את העיניין ברצינות, אבל קודם אני רוצה לאמת את הנושא ב100 אחוז.

eti119

New member
יש לי אנטנות מסרטנות ואף אחד לא עוז

יש לי על הגג אנטנות וחדר מחשבים ענק שאף אחד לא יודע עליו חוץ ממני ומבעל הבית שאני משכיר ממנו ואני היתקשרתי למשטרה ולא עושים כלום בנידון מכיוון שמכירים אותו באיזוריינו טוב . אני גר בשכונת עמידר בבת ים וזו שכונה צפופה מאוד ואני כבר לא יודע מה לעשות למי שיכול לעזור לי בבקשה תעזרו אני גר בקיבוץ גלויות 15 בעמידר בת ים

eyalb28

New member
יש מה לעשות

יש מה לעשות. תפנה למשרד התקשורת עם כמה אנשים שגרים בבנין שלך ותתלוננו. אני לא יודע אם זה יעזור אבל תתלוננו גם בעיריה.

zoomarch

New member
משרד הבריאות

יטען שרובם מעשנים, רובם נחשפו לשמש, לרובם יש גנים דפוקים עם רקע ממאיר במשפחה... וכיוב' חוות דעת מיותרות האגודה למלחמה בסרטן תטען שאין מחקר המוכיח קשר סיבתי בין האנטנות של האו"ם או בין שנאי החשמל, לסרטן. ברור שאין. מה?, יבטלו את החשמל? יסגרו את האו"ם? ומי שעדיין שרוי בחיתולי התמימות... את ה"מדינה" לא מעניינים הפרטים. הכסף הוא מה שקובע.

Ben11234

New member
הפתרון הוא פשוט מאוד:

מה הבעיה, כלכך הרבה אנשים חולים וכלכך הרבה כבר מתו מהמחלה, ואף אחד לא מרחם ולא לוקח אחריות, אז תקחו אתם אחריות הרי בסופו של דבר מדובר בחיים שלכם. לאחר כל הבקשות שהוגשו וכלום לא עזר, כליכם השכנים מוטלת האחריות לפרק את כל האנטנות המסרטנות ולהרוס את לוחות החשמל גם, פשוט לפוצץ להם את הכל, ואז תראו איך שכולם פתאום לוקחים אחריות......................

בשלולית

New member
וואייי במקרה ראיתי את התוכנית אתמול

ועכשיו ראיתי את ההודעה בשער של תפוז... אני פשוט מזועזעת!! זה נורא מה שקרה שם! זה רק גורם לי לחשוב על האנטנות שיש לי ליד הבית (אני אפילו לא יודעת של מה הן... יש מצב ששל בזק..) ועל העמוד החשמל המרכזי שעומד ממש בין הבית שלי לבית של הסבא וסבתא שלי...

zeev1965

New member
זה בכלל לא קשור לספקי כוח

זה משהו אחר לא צריך לדאוג

kondaso

New member
מאוד קשור

מאןד קשור ורק שתדע חברת החשמל סוטה מכל התקנים הבינלאומיים בנושא קרינה.

kulettov

New member
חברת חשמל היקרה

גם באשדוד באיזור ט ברחוב החיד"א יש עמוד חשמל שכל התושבים מדו מרחק מין הבתים והקרינה מסוכנת מאוד ומה עוד שמידיי פעם נשמעים פיצוצים מאותו עמוד חשמל על ידיי ציפורים שמיתחשמלות עם הורג יושביו

למעלה