תחקיר האנטנות 17/1

תחקיר האנטנות 18/1

אני חושב שצריך לקחת את החוק לידיים כי המדינה לא עשתה ולא תעשה כלום בנושא הזה.

NO BULL

New member
תיקון: החשיפה הראשונה של הסיפור

הייתה בתוכנית בולדוג שמשודרת כל יום שבת בערוץ 8 לפני כ- 3 שבועות במסגרת התוכנית הם הצליחו לגרום לכך שאותם העמודים יועתקו למקום אחר כבר בחודשיים הבאים אם אני זוכר טוב

chinamoon

New member
היכן נמצאת האנטנה המדוברת ,לא ראיתי

את התכנית עובדה,והייתי רוצה לדעת .תודה

Dark Muse

New member
בוקר טוב אליהו...

כבר בבולדוג גיא מרוז נלחם נגד אנטנות, ששמים על גגות בניינים וליד גני ילדים. חברות הפלאפון רצו להעיף אותו ולא נתנו לו אפילו להכנס לדבר... שלחו אותו לדוברים מסכנים שלא מתביישים להגן על המפלצות האלו.

יש פתרון - מרד עם פטישים ולשבור!

למה האנשים פה מחכים?? למה?!!! קחו פטישים , מקלות , אבנים ותתחילו לפרק את הדברים האלו - מה הם יעשו ? ייקחו אותכם לבית משפט? הם ייצטרכו להוכיח שהאנטנות/שנאים לא מסוכנים לציבור ואין להם את האומץ או היכולת לעשות את זה זה הגנה עצמית וזכותכם המלאה להגן על עצמכם

motyka

New member
זו הסתה לדבר עבירה

אין לך זכות לגרום נזק, גם אם משהו לא מוצא חן בעיניך. בבית המשפט יעלה לדיון רק נושא הנזק שגרמת, בלי אפשרות להעלות לדיון סכנה לציבור. וכמובן שהנזק יהיה בר-הוכחה, מספיק כדי למצוא אותך חייב בדין. המושג "הגנה עצמית" לא כולל נזק אפשרי מקרינה (אם אתה חושש מקרינה - לך למקום אחר)

Ben11234

New member
אם זו הסתה לדבר עבירה אז:

מה שהחברות הסוללריות וחברת החשמל עושות, זה לסרטן את האוכלוסיה ביודעין והחוק הוא לטובת המסרטנים, אז אולי יש כאן הסתה לדבר עבירה, אבל אותה עבירה תמנע מאותם עבריינים להיות חולי סרטן העתידיים, ואם אכן כך ההסתה משתלמת.

loveguya

New member
כל מאבק חוקי בסופו מוביל לכלום.

ולדעתי עדיף כלא, והעיקר שלא להיות חולה סרטן.

nurat

New member
האמת- אך לא כל האמת

התחקיר על האנטנות בארמון הנציב אינו מושלם. לו היתה התחקירנית מבררת במשרד הבריאות כמה אנשים חלו בסרטן בכל השכונה - בודאי היתה התוכנית מזעזעת הרבה יותר. אילנה יקרה, האם אפשר לקבל המשך לתוכנית? ובכן, כתושבת השכונה אני יודעת שיש , והיו הרבה מאד חולים בסרטן בשכונה הזו.

למעלה