תחרויות ב
אנשים

חישכיש1

New member
זה ממש תלוי

אני למשל גר רחוק מהזורעים ובשבילי אין דבר יותר טוב מלהיות 4 שנים מחוץ לבית בפנימיה עם חברים והכל באזור שונה לגמרי מאיפה שגדלתי, במקרה שלך אני מבין שאת אולי לא נהנת כי זה באמת קרוב לבית ואין ממש יציאה לאיזור שונה ועוד יפה כמו הצפון!! לי לפחות לא היה יכול להיות מקום יותר טוב שהייתי נהנה בו כמו הזורעים אני מת על החיי פנימיה ועל כל השטויו שהיינו עושים יחד זה הוואי שיש רק בפנימיה ואני מדבר עם חברים שלי שלא חיים פנימיה ואצלם זה אחר לגמרי

maihlevi

New member
זה נכון.. אבל גם כל החנק שיש באמנה מכל בחינה

יכול לשגע.. זה לא פנימיה רגיל.. זה ממש חיי פנימיה חנוקים במלא מובן המילה.. יציאות מוגבלות ...חוסר גמישות מטורף על נוכחות וכל מני שטויות כאלה.. זה מרגיש יותר כמו פנימיה צבאית לבנות.. וגם זה קרוב לבית.. אין לזה שום יתרון.. וגם הלימודים שם נוראים... זוועה.. אל תשלח את הבת שלך לשם

חישכיש1

New member
אני ממש מזדהה איתך תדעי לך!

למרות שאצלי זה אחרת לגמרי.. מה שאת מתארת מסביר את הכל כי כשהתלמידים מרגישים חנוקים ושלא מקשיבים להם ושבכוונה מקשים עליהם הם לא יאהבו את המקום וגם היחסים עם הצוות לא יהיו בנויים על אמון, שזה גורם חשוב מאוד בהרגשה הכללית במוסד מסויים לפי דעתי. אם הבת שלי תצא כמוני אז אין שום מוסד בארץ לבנות שאני אשלח אליו את הבת שלי לא רק אמנה!

maihlevi

New member
ברור... התמיד יש הרגשה שצריך לברוח ולהתחבא

ווואלה לחיות ככה 24 שעות ביממה זה מציק.. יש רישומים לתפילות ולשיחות בשבתות(שזה חובה והם מעיקיייםםם) כל דבר קטן ישדר לראש האולפנה.. אין אין באמת זה מעיק לגמרי-מאמר מוסגר חחח: אם אנחנו לא מגיעות ל3 שיעורים יורד לנו 5 נק' אוטומטית במגן .. 6 שיעורים 10 נק'.. ..ומשם והלאה. (וזה באמת מבוצע זה לא סתם בתיאוריה )-... מורחים לנו את הזמן כל הזמן ... כופים עלינו אידיאולוגיות מצחיקות.. אין אמון אין כלום... וזה מציק... אני כבר עושה את הספירה לאחור כי זה כבר נאמס...

חישכיש1

New member
זה כבר עובר את גבול הטעם הטוב!

אני חושב שזאת לא הדרך לחנך בנאדם לקום לתפילה או לראות בה או בדת בכלל ערך עליון, הרי יש לכם הרגשה של "מה הם כופים עלינו את האידיאולוגיות המגוחכות שלהם??" ברגע שהם יצליחו לחנך אתכם שזה באמת חשוב אז הם יטפלו בבעיות שלהם מהשורש, להעניש על קימה לתפילה או נוכחות בשיעורים זה להתעלם מהבעיה ולא לפתור אותה, כנראה אתם והצוות שלכם לא משדרים על אותו תדר.... זה כמו שהמנהל תיכון שלך יבוא אליך ויתחיל לצעוק עליך "לבנת מה קורה לך בזמן האחרון? את כבר לא נכנסת לשיעורי פיסיקה ואת מראה זלזול במקצוע, איך את מתכוונת לעבור ת'בגרות בסוף השנה?? על מה נגיש אותך?!!?" אבל אדוני המנהל תיכון, אתה לא מבין???לבנת בכלל לא במגמת פיסיקה!!! (או שאת כן?) אותו דבר באמונה, אני חושב שצריך קודם כל להטמיע בבנאדם את האמונה והחשיבות של תפילה ואז מתוך זה שהוא יודע את החשיבות של התפילה - להכריח אותו לקום. ואז זה יהיה בדיוק כמו במצב שמורה מוריד במגן לתלמיד שלא היה בשיעורים, הוא הרי רוצה שהתלמיד יצליח אבל זה נועד רק כדי לעודד אותו ולעזור לא להיות רציני במקצוע מה שאמרתי הוא מצד האמת אבל תכלס זכותו של המוסד להיות איך שהוא רוצה ואת התלמידה כך שדי נדפקת אם לא מתאים לך

maihlevi

New member
זאת בדיוק הנקודה לי באופן אישי זה נתמע

אבל עדיין הם לא יורדים מהגב...ואני לא בפיסיקה.. אני במחשבים... הם יורדים לקטנות וזה מה שמציק.. שתמיד תרגיש שעוקבים אחריך..

חישכיש1

New member
זה כבר עובר את גבול הטעם הטוב!

אני חושב שזאת לא הדרך לחנך בנאדם לקום לתפילה או לראות בה או בדת בכלל ערך עליון, הרי יש לכם הרגשה של "מה הם כופים עלינו את האידיאולוגיות המגוחכות שלהם??" ברגע שהם יצליחו לחנך אתכם שזה באמת חשוב אז הם יטפלו בבעיות שלהם מהשורש, להעניש על קימה לתפילה או נוכחות בשיעורים זה להתעלם מהבעיה ולא לפתור אותה, כנראה אתם והצוות שלכם לא משדרים על אותו תדר.... זה כמו שהמנהל תיכון שלך יבוא אליך ויתחיל לצעוק עליך "לבנת מה קורה לך בזמן האחרון? את כבר לא נכנסת לשיעורי פיסיקה ואת מראה זלזול במקצוע, איך את מתכוונת לעבור ת'בגרות בסוף השנה?? על מה נגיש אותך?!!?" אבל אדוני המנהל תיכון, אתה לא מבין???לבנת בכלל לא במגמת פיסיקה!!! (או שאת כן?) אותו דבר באמונה, אני חושב שצריך קודם כל להטמיע בבנאדם את האמונה והחשיבות של תפילה ואז מתוך זה שהוא יודע את החשיבות של התפילה - להכריח אותו לקום. ואז זה יהיה בדיוק כמו במצב שמורה מוריד במגן לתלמיד שלא היה בשיעורים, הוא הרי רוצה שהתלמיד יצליח אבל זה נועד רק כדי לעודד אותו ולעזור לא להיות רציני במקצוע מה שאמרתי הוא מצד האמת אבל תכלס זכותו של המוסד להיות איך שהוא רוצה ואת התלמידה כך שדי נדפקת אם לא מתאים לך

חישכיש1

New member
או כמו שקין אומרים

I don't understand the same things as you או משהו כזה.... הצוות שלכם רואה את הדברים אחרת ממה שאתם

CrazyPenguin

New member
מצטערת על הנטישה../images/Emo191.gif|פינגווין|

יש לי עוד כמה ימים מתכונת בהיסטוריה ואני חורשת לזה כבר מיום ראשון >< אין לי זמן לכלום.. הבאתי אתמול גם חתלתול הביתה
ואין לי זמן לשום דבר XD תראו איזה מתוק!!!!!!!
קוראים לו צ'רלי

חישכיש1

New member
מגניב! שיהיה לך המון בהצלחה!!

אמא שלי שנה שעברה התחילה ללמד הסטוריה והיא השנה בוחנת בע"פ, היא כולה מה זה מתרגשת מזה לא מפסיקה לדבר על זה!! איך את מצליחה לזכור את השמות של כל החתולים שלך?

דייייייייייי../images/Emo99.gif איזה מותק!!!!!

ההורים מסכימים לעניין???? וטל, הוא ממש מתוק
לחתלתול הבא תקראי ריצ'רד
ובהצלחה במתכונת

איזה מאמי!

הוא מהמם, תתחדשי לך! וטל אל תתחרפני מהבגרות בהיסטוריה א'! זה ממש קל, וזה עשירית מהחומר של היסטוריה ב'

למעלה