מה רע באיבנז?
ס סבסטיאן נאבד New member 26/12/06 #22 ../images/Emo121.gifרע.. חרא גיטרות../images/Emo3.gif סתם נו, אני בעצמי בעל איבנז... אבל היא ספציפית חרא גלעד סתם אוהב להגיד "חלחלההה" אגב, הGRS200 שאביק קנתה היא אחלה בחלה של בס! אז שקט, גלעד
../images/Emo121.gifרע.. חרא גיטרות../images/Emo3.gif סתם נו, אני בעצמי בעל איבנז... אבל היא ספציפית חרא גלעד סתם אוהב להגיד "חלחלההה" אגב, הGRS200 שאביק קנתה היא אחלה בחלה של בס! אז שקט, גלעד
ס סוריקטה1 New member 27/12/06 #26 ../images/Emo121.gifכל מה שהוא לא פרסיז'ן לפחות... הוא חראD: חוץ מויולט, יש לה סאונד מיוחד:] ואקשן בגודל של מגדל אייפל (מה שנותן לך יותר טכניקה בכל אימון):]
../images/Emo121.gifכל מה שהוא לא פרסיז'ן לפחות... הוא חראD: חוץ מויולט, יש לה סאונד מיוחד:] ואקשן בגודל של מגדל אייפל (מה שנותן לך יותר טכניקה בכל אימון):]
ט טולייצ New member 28/12/06 #31 ככה היה לי עם המגבר רק הלכתי לבחון,לראות,לבחור קניתי! לא עמדתי בפיתוי!! אם כבר בעניין גיטרות תבואי לב"ש! עם המזל שלך אני אצא עם איזו אקוסטית חדשה
ככה היה לי עם המגבר רק הלכתי לבחון,לראות,לבחור קניתי! לא עמדתי בפיתוי!! אם כבר בעניין גיטרות תבואי לב"ש! עם המזל שלך אני אצא עם איזו אקוסטית חדשה
ס ססילייה New member 28/12/06 #30 ../images/Emo207.gif!!!בנצי!!!מה זה אמור להביע?! מה זה ה'נמלטים' הזה?!?!?!?!!?מה?!?!?!? לא מסיימים ככה פרק סוף עונה!!!!!! לא עושים דברים כאלה לאנשים עם לב חלש!!! סקופילד!!!
../images/Emo207.gif!!!בנצי!!!מה זה אמור להביע?! מה זה ה'נמלטים' הזה?!?!?!?!!?מה?!?!?!? לא מסיימים ככה פרק סוף עונה!!!!!! לא עושים דברים כאלה לאנשים עם לב חלש!!! סקופילד!!!
F freaky cow New member 28/12/06 #32 ../images/Emo110.gif../images/Emo54.gif מהה?? זה היה כזה צפוי.-_____-