תחרויות ופרסים ב-
אנשים

danduuu

New member
כן ^____^ ../images/Emo9.gif

למה אני מגיבה לכל דבר?
מ-צ-י-פ-נ-י-ת-!

Amir Noy

New member
פאק

גם אני מכור קשות לשיר הזה!!! Wait there is a light, There is a fire illuminated attic, Fate or something better I could care less, Just stay with me a while. Anomaly, anomal!!!, Anna Molly!!! D:

כן.. קטע ממש יפה, ואחריו יש מין

קטע כבד ופסיכודלי. מוזר שבפעם הראשונה לא כ"כ אהבתי אותו, אבל הפזמון שלו פשוט כ"כ קליט שזה נדבק לך (מאחוריי העיניים?) ואתה לא יכול להפסיק לזמזם, ואז אתה שם את השיר ומקשיב לפזמון, ואתה קולט דבר מדהים! מה שגרם לי לאהוב את השיר כ"כ! ההרמוניה בפזמון! יא אללה, הרמוניית קולות מדהימה של הסולן והבסיסט, איזה יופי של דבר.

Amir Noy

New member
יאאאאאאא

בדיוק D: אותו קטע גיטרות פסיכודאלי בהתחלה לא הכי התלהבתי.. אבל עכשיו..זה מכניס אותי לשיר.. הגיטרות הטופים..פשוט אדיר... ואותו פזמון חוזר..באותו טון של הקול..זה פשוט אדיר D:

הו זה שיר נחמד ^^

(אני פשוט לא מכירה את השירים האחרים בשרשור
) אגב, התחלתי לראות אתמול ורוניקה מארס! כבר הרבה זמן אני רוצה לראות ועד עכשיו ראיתי פרקים אקראיים ואת הפרק הראשון ביום ראשון שעבר, אבל עכשיו אני אעקוב. הידד! חשתי צורך לדווח לך מאחר ואתה מזכיר כל פעם את גאונות הסדרה הזאת (וצודק P:). אה, וראיתי אותך בעזריאלי ביום שלישי הולך עם מישהו לכיוון המקום של האוכל. XP

ביום שלישי??

הייתי בעזריאלי איזה 20 דקות, אבל הלכתי לרכבת. ויכולת לבוא להגיד שלום.. את יודעת, זה מותר! ורוניקה מארס זה נפלא! אתמול היה פרק טוב! עכשיו אקסטרה הוט עושים מרתון שידורים חוזרים של העונה הראשונה, כל יום ב6 וחצי, אני מניח שיהיה גם של העונה השנייה. וברור שאני צודק:) סדרה ענקייייית.

אה לא, יום רביעי ../images/Emo122.gif

התבלבלתי.
והלכת נורא מהר ודיברת עם מישהו וגם אני הייתי באמצע ללכת ולדבר עם מישהו אז ויתרתי. XD זה משודר ב3 ורבע ואז שוב ב6 וחצי, שזה נהדר.

6 ועשרה,

וביום רביעי יותר הגיוני, אבל, טוב נו, אני הולך בד"כ מהר, אבל הלכתי ממש מהר כי פחדתי שלא יהיה לי מקום להזמין אוכל במקדונלדס.

למעלה