גם אני
A A Hilit New member 27/5/07 #56 איך לעזעזל אני כבר רשומה שם?!../images/Emo12.gif אע מילא.. רשמתי שאני מוכנה להשקיע 300
L lacrimosa girl New member 25/5/07 #10 ^__^ יש למישהו את הליריקה של אווה? ומישהו ראה את הוידאובלוג האחרון שנייט העלו? ואת זה שלפניו? מה הסיפור עם המכנסיים של מרקו?
^__^ יש למישהו את הליריקה של אווה? ומישהו ראה את הוידאובלוג האחרון שנייט העלו? ואת זה שלפניו? מה הסיפור עם המכנסיים של מרקו?
I Itay Simons New member 25/5/07 #14 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמי בא הערב?../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמי בא הערב?../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif
S Super Alonit New member 25/5/07 #18 ייאי! אתה בא!../images/Emo99.gif ועדיין אין לי מושג, ענבר תעבור דרכי ותסיע אותי אז זה תלוי בה.
פ פונצית גירל האמיתית New member 25/5/07 #22 יאי!../images/Emo24.gif זה אמור להתחיל ב11 וחצי, יש מצב אבל שאתם באים קצת קודם? :X לא נעים לי לגרור את אימא בשעות האלו.
יאי!../images/Emo24.gif זה אמור להתחיל ב11 וחצי, יש מצב אבל שאתם באים קצת קודם? :X לא נעים לי לגרור את אימא בשעות האלו.
פ פונצית גירל האמיתית New member 25/5/07 #24 יש לך מושג מתי בערך?, יש לך מושג מתי בערך? יואו, הולך להיות כל כך כיף תתקשר אליי כשאתה שם, טוב?, יואו, הולך להיות כל כך כיף תתקשר אליי כשאתה שם, טוב?
יש לך מושג מתי בערך?, יש לך מושג מתי בערך? יואו, הולך להיות כל כך כיף תתקשר אליי כשאתה שם, טוב?, יואו, הולך להיות כל כך כיף תתקשר אליי כשאתה שם, טוב?
S Super Alonit New member 25/5/07 #25 נועה יא עקומה../images/Emo6.gif סתם נו, אני יודעת שזה אשמת תפוז.
D danduuu New member 26/5/07 #51 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD זה נראה כאילו את מזה מתלהבת מזה שהוא בא או כאילו את על סמים XDDDD
T The Cat Woman New member 25/5/07 #31 כן, אפילו רצוי... כמה מוקדם את רוצה? אני בעד לצאת מפה ב10 מה שאומר שאני בת"א ב11... זה חצי שעה לפני. מספיק טוב?
כן, אפילו רצוי... כמה מוקדם את רוצה? אני בעד לצאת מפה ב10 מה שאומר שאני בת"א ב11... זה חצי שעה לפני. מספיק טוב?